Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak materiál je obdobný jako u thirsties, trošinku hladší a lesklejší, ale ne o moc.
A jak vlastně měříte ten obvod stehýnek, v místě, kde bude pravděpodobně lem gatí, takže trochu našikmo, nebo rovně přes stehno nezávisle na střihu gatěk?
Suvi, já bych šla do L, v nejhorším na vás počkají, ale myslím, že budou tak akorát. teď jsem Matesovi měřila nepružným provázkem a vyšlo mi 25,5cm ![]()
Hmm Babo já ti pošlu klidně dvě čokolády za vyzkoušení.
No my by jsme měli brát asi ty M co?
Eli váží sice 7,2kg, ale ona je fakt dlouhá, už má téměř 70cm.
Katy, pro vas urcite ty emka. Koblize by stacily emka s prehledem jeste dlouho, kolem pasu ma poradnou rezervu, ale ta stehna… ![]()
Klido poslu, jaky? Emko a onesize? Nahod do sz adresu. ( Ale myslim, ze u vas je skoro jisty, ze emka sednou paradne.)
Katy2 píše:
No tak já bych si je ráda vyzkoušela.
Tak pockat pockat. Kdo ze je bude zkouset? ![]()
Jestli je nebude chtit pujcit Suvik, tak to muzu v pondeli poslat.
Holky, za kolik se dají Fuzzi pořídit nejlevněji u nás? Dívala jsem se na anglický ebay a tam by vyšla jedna i s poštovným na 360, při větším počtu i 316 nebo i 280 - ale 20 jich kupovat nebudu.
Je to i u nás levnější při větším množství? Nikde jsem nenašla.
PájaD píše:
Achdarku, „fazoloviště“ opravdu skvělý nápad![]()
. A to jsem přemýšlela, jak to u nás uděláme s pískovištěm, teď už mám jasno
![]()
. Jestli budeme mít takovou úrodu fazolí jako loni, není problém
.
Jéé to je nápad. Já tady vymýšlím, co Tobíkovi nasadit na jaře na záhonek. Fazole budou ![]()
Baba píše:
Jeee, no mam postreh, ty se maaaaas. Taky chci obchod s latkovkama
A nechces dovazet Goodmama?
http://shop.thegoodmama.com/
Kam ty na ty plewny chodíš
TY jsou krásný.
Halucinko a které ty fuzzi buzi? Ty jednovelikostní a nebo normální? No kdyby se na ebay daly pořídit levněji, tak by se to možná opatilo, já bych si tak tři vzala určitě, plus ty něco tak by to možná už šlo ne?
halucinka píše:
Holky, za kolik se dají Fuzzi pořídit nejlevněji u nás? Dívala jsem se na anglický ebay a tam by vyšla jedna i s poštovným na 360, při větším počtu i 316 nebo i 280 - ale 20 jich kupovat nebudu.Je to i u nás levnější při větším množství? Nikde jsem nenašla.
Myslim, ze ne. Aspon sem nikde nenasla a ze sem se nahledala ![]()
Pred vanoci sem natrefila na vyprodej, jedna vysla na 150, ale to byla fakt strasna haluz a uz je samozrejme nemaj. Ale radost z toho mam doted (a dvojnasobnou, ze sem zrovna byla u nasich a oni to cvakli
)
čiči a Suviku , gratuluji k lezení. Za chvíli izačnou chodit a je po klidu ![]()
U nás taky pokrok - Poli se dnes přetočila ze zad na bříško
Takže už je taky po klidu
Stejně nechápu, že jsem z látkovkama nezačala už u Tobíka. Dost mně to mrzí o co vše jsem byla ochuzena ![]()
Já se z vás picnu, tak jsem si prolezla tu galerii na tom odkaze o prodeji a líbí se mi jich tolik, že nevím který. Asi vezmu dvoje nebo troje hned. A prodám deset Popo. Jsou fakt nádherný!
Babo klidně je půjč Katy, já je koupím na blind, kdyby něco, tak pak něco…
Halu a který? Jestli 378 u nás nebo 360 v UK, to už nenímoc rozdíl, pokud to jsou ty OneSize tak to pak jo.
Třeba tyhle. Ale těch je zas 30.
http://cgi.ebay.co.uk/…aultDomain_0?…