Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Pohankové křupky jsou výborné!! Lepší než kukuřičné.
My je Matesovi užíráme
![]()
Achdarku, diky, budu napnutá ![]()
Se stříháním bych počkala, mě se hhs trošku oprala, tak mě tam teď snapka téměř nedrží, tak zaplať pánbu za šňůrky.
No ty pohankové nejsou špatné, kupodivu ani ty kukuřičné s meduňkou, ale jsou tvrdší, než jsme zvyklý, předtím měl s modrým slonem a ty baštil úplně skvěle, tady je plival.
Jo, z P4, já se na tu Budějovickou chci podívat, ale vypravuju se jak chudý král do boje, furt se nemůžu odpíchnout samostatně. Máme tu děsnou namrzlici, tak nosítko nepřipadá v úvahu, tak budu muset s kočárem.
Ještě s tím ustřižením počkám.
Mně to jinak přijde super plenka. Budu trénovat.
Taky bych nestrihala, naucil se to i nas otecko. Ale nekdo na ni nasil suchace.
Mě by měly HHS přijít snad zítra.
Jo holky a jak tu mluvíte o těch křupkách, od kdy jste je dětem dávaly? Já už teda začala dávat ELi zeleninku a kupodivu jí baští, dnes měla mrkev s bramborou a zbouchla toho asi 70g, sice jí ještě není půl roku, ale jelikož nastupujeme v té polovině února do těch lázní, tak chci mít aspoň ten jeden příkrm natrénovaný, protože si fakt nedovedu představit začínat s příkrmy někde v lázních.
Jo a hovnous po mrkvičce super, už nám to nikam nestéékááááá.
![]()
cappy prosím tě, a to tatínkovi tu plenku nachystáš jakou má dát? Protože můj chlap teda v tom tápe, jako něco jí na tu prdel vždycky dá, jen teda když já to vidím, tak se držím abych ho nepoučovala. ![]()
Katy, my začali v 5m, zkrátka jsem měla tak neodbytný pocit, že chce, tak dostal a jsme spokojení.
Křupky jsem dávala cca někdy mezi 6 a 7m, to dostal teda nejdřív takové ty rýžové polystyreny, páč jsem kukuřičný nemohla sehnat. Spíš se tím zmatlal, ale byla to zábava ![]()
A na mrkvičku bacha, Mates měl první čtyři dny mrkev a mrkev s bramborema, tak se ucpal, pak si tím i natrh prdku, jak měl tuhý a velký bobek.
Babo vidíš sucháče, že bych je tam taky našila? Teda můj chlap by mi je tam našil, já nejsem moc kamarádka se šicím strojem.
Jo a jak tu mluvíš o těch sucháčích, tak včera mi manža našil kousek sucháče na ty Kikki svrchní bo je měla v pase velké, tak na přeložení mi na druhé ucho přišil sucháč a teď teda drží perfekně, za ty prachy to opravdu jde. ![]()
čiči fakt? Mě teda Eli zatím kadí každý den i co má tu mrkvičku. ![]()
Katy, u nás tatínek látkovky bojkotuje, jen AIO byl schopen dát, když jsem byla v divadle. Jenže on má i problém přebalit poseru, natahuje ho na zvracení
A když už jsem ho přinutila, tak mu tak zadek oplácal mokrým hadříkem a už ho cpal do pleny a ta byla od toho špatně umytého zadku hned oranžová ![]()
Katy, nic mu nechystám, to on všechno sám, chtěl se to naučit sám, tak nějakou dobu koukal, jak to dělám a pak si to pod mým dozorem několikrát zkusil a od té doby si můžu kolikrát i po ránu přispat ![]()
Dřív jsem přebalovala jedině já, etď už to za mě zmákne i David ![]()
Sice je to chlap, takže pro to nemá takový cit, kolikrát je plenka málo dotažená, takže kdyby byla nějaká nálož, tak to vyteče až na svrchňáky a někdy zase to moc stáhne v pase, ale jinak je moooc šikovný ![]()
Holky, já vám tak závidím, že nakupujete pleny.
Já bych kupovala až bych brečela, ale jak už jsem tu psala, vyhodila jsem strašně moc peněz za jednorázovky.
Kdybych věděla, že Matyáš bude v plenách až do 2,5 let, tak kupuju od rána do večera.
Ale co když už třeba na jaře bude lítat bez plíny?
![]()
Tak jestli kadí, tak v pohodě, u nás to byl dost horor. Jeden čas pil probiotikum Biopron, po tom kadil hezky, je to teda s příchutí vanilky, sladký jak cecek, ale pak už to nechtěl, jemu sladký moc nejede.
Maty příkrmy bojkotoval, zlom nastal až po roce, do té doby byl víceméně plně kojený ![]()
Teď je ale jak kyselina, furt by jen jedl ![]()
I tak ještě často kojím, my jsme tuhouše ještě nikdy neměli ![]()
Přes den kojím 4krát a v noci, jak si řekne.
Prsa se hlasitě dožaduje, zatím to nehrotím, ale jednou, až se pořádně naštvu, tak budeme odstavovat.
Od porodu jsem nespala celou noc a občas mi to už leze na mozek ![]()
cappy no můj chlap se teda taky snaží, vždy jí na tu prdel něco dá, ale taky vždy mektá, že proč těch plen mám tolik a kdo se má v tom vyznat a co jí má jako dát a bla bla bla, no a jak píšeš, málo utažený atd. to taky znám, ale snaha je, to je fakt, už jsem mu kolikrát říkala ať dá klidně hnusku když nebudu doma, ale teda ještě ji nikdy nedal. ![]()
čiči no i tak budu opatrná raději aby se mi fakt nezabetonovala.