Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Všem díky za tipy. Tak zkusím ty Fuzzi bunz one size.
Na ty SW se vykašlu. O BG budu uvažovat. Kamarádka tam jede v sobotu a bude tam 5 týdnů. Takže mám čas na rozmyšlenou.
Tak objednej na adresu, kde kamoska bude, ty pliny uz ted, na tom odkazu, co sem hodila Cici, jsou strasne levny. Myslim, ze levneji uz je nesezenes.
Pastelka píše:
Achdarku, jak to zvládáš s dětma co jsou takhle po sobě? Je to velká hoňka?
Jo, jo - dají docela zabrat.
Dnes Tobík příšerně žárlí. Asi mu tepve teď došlo, že tu máme Apolenku napořád:-)
Ale docela se to dá. Já to tak chtěla, třetí chceme zase za dva roky.
Kamaádi říkají, že od oka maldšího je to pohoda. Takže ještě devět měsíců a máme klid. ![]()
Baba píše:
Tak objednej na adresu, kde kamoska bude, ty pliny uz ted, na tom odkazu, co sem hodila Cici, jsou strasne levny. Myslim, ze levneji uz je nesezenes.
Jde se zařizovat ![]()
Achdarku, myslíš, že by kámoška vzala do Čech balíček i mě? (cca 10 plen)
Ale teď nevím, jak je to se clem, musí se plíny proclívat?
Čiči, zjistím a dám vědět. Ještě mám v záloze kamaráda, který v USA studuje.
AHojky, jsem za vami dlouho nebyla, ale resite nakupy tak se mate skvele koukam
![]()
Ja jak nemam tolik prace kolem prcka /skrz ty svoje zada-nesmim ho zvedat, tak mam pomocniky/, tak jsem taky nakupovala
achich achich
a jako desite me trosku se svyma referencema, ale uz mi nezbyva nez doufat, ze u nas se nepotvrdi. No co jsou z druhy rucky, ale jak novy teda vsechny, tak kdyztak pobezi dal ![]()
takze moje nakupy
kapsovky swaddlebees a BI mobilhour - zatim mel obe jen parkrat, ale BI i na odpoledni spani a pobrali toho obe dost bez znamky proteceni tak si budu drzet palce ![]()
pak jednu dalsi lasku IB SIO /skoda jen ze nebyla jina barva, ted mame dve stejny
/ a nekoliko nahradnich strev
a nakonec Tots Bots AIO, te jsem nijak moc neverila jsem myslela, ze opbezi prvni zase do sveta, ale celkem me zaujala, dost saje a ten megafofr se susenim, uz z pracky byla prakticky sucha -to nema chybu zatim, tak uvidime jak to bude dal…
a k tomu co jsem docetla
cappy jako silenost to mmb, jsem vubec netusila, ze se tam takhle zive diskutuje, jako neskutecny nektery reakce, ale tim fakt nema smysl se ani zabyvat, to je fakt o pristupu k zivotu. Tobe by myslim meli vsichni jedine zavidet, ve tvym veku
heh no mozna prave proto zejo.
Jinak navod moc prknej, skoda ze pro nas uz je pozde, jedine na cesty, ale ja uz ditko jaksi nepreperu, takze mi chodime do vany sprchovat, jinak to proste nelze ![]()
vkladacky nejsavejsi jste nektera resila, pardon ze si nepamatuju kdo, ale za nas teda vede ten bamboo prefold, odkaz holky davaly, je to ta nejvetsi od BI, do hambace naprosto idealni, je pravda ze se mi tam spatne cpal s tou origovkladackou na pulku, ale po mnohem zkouseni jsem zjistila, ze je naprosto putna jestli je vkladacka na pul nebo na rovno, durch je to rano tak jako tak, ale diky vlnackum je to jinak v suchu
cici mas pekne spocitany ty vrstvy v tom hambaci, jen dotaz, neni hambac konopi? nebo je jich vic druhu?
hildo suseni na zebriku je super, jsem pekna trumbera, bezne tam susim vlnaky i po impregnaci, ale s plinou me to nenapadlo, vyzkousime, akorat pak nechci poslouchat ty povidky, ze to vecne bezi
jsme meli nejakej vetsi doplatek za elektriku a pry na to ma ten zebrik dost vliv-teda samo pokud ho mate na el. jako my. Jenze stejne pojede dal, protoze jsem do nej proste zamilovana, ty krasne vonavoucky rucniky neustale, kdyz se krasne susi pokazdy a nezustavaji navlhly ![]()
achdarku
o swaddlebees uz jsem psala nahore, ale to jen slovo do pranice, nemam ji tak dlouho abych za ni davala ruku do ohne
bum genius mame AIO, byla jedna z prvnich a je to fakt drzak stale vypada jak nova, a asi i dlouho bude, vypada moc pekne oblecena, ale to je asi tak vsechno
nema vnitrni vrstvu ktera by separovala, zrejme proto aby to bylo bio, to bych jeste ozelela. horsi vec je to na muj vkus prapodivne vsity jadro, diky kterymu to blbe schne, a ani neni nejak super savy- nikdy teda nic nepustily, ale nejak z toho mam asi ten pocit, tak ho v nich dlouho nenechavam, navic si s tim jadrem nejak nedokazu predstavit nejaky zmensovani na novoska ![]()
Hihi tak tu mate roman ode me, a ja zase juknu nekdy.
Me jako dost nicite s tem fuzzibunz, ale nemuzu mit vsechno nebo jo
![]()
Holky nemůžu najít na netu podrobnější foto oranžových thirsties, můžete mi je některá nafotit a poslat mi to nebo jsem to nikde nenašla a jsem slepá.díky
![]()
Achdarku, super, to by bylo fajn. Jeste jsem teda zjistila, ze ten obchod posila podle velikosti baliku, zpocita se to hned, takze 8 plen vyjde postovne na 20dolacu, 9 uz na 27. Tak jsem si rikala, i kdybych na 8 plenach usetrila treba petistovku, tak porad dobry, za 500 se da koupit veci…
Quinny, mam pocit, ze je to bambus na bavlnene osnove, ale jeste se podivam. Myslim, ze jsem to zjistovala kvul susicce, protoze bambus ji snasi lip nez konopi.
Treba budes mit s kapsovkou od BIlepsi zkusenosti, vy se asi nevalite celej den na brichu, jako nekdo
To je myslim ta kombinace, kterou to nesnese, kdyz se tlaci na misto, kde je to nejvic nacucany.
Vcera jsem v dm kupovala kukuricne krupky, ale jsou ine, nez jsme zvykly, takze zatim mi porad zbyva jen jedno misto, kde koupim ty nase, ktere je shodou okolnosti primo vedle kamenneho obchodu Latkovek
A kdyz uz tam budu muset, tak kdo by se nezastavil…Ale az pristi tyden, ted to moc klouze.
Jo, Jerryno, ja bohuzel nepomuzu, ja mam barvu tusim turquise, nebo neco takoveho, zkratka svetle tyrkysova.Ale msim rict, ze oni maji ty odstiny moc hezke, takove, ze netahaji za oci, tak urcite i ta oranzova se ti bude libit. Mmch, neni to tato
Ahojky
Jerryno pošli mi v SZ svůj mail, kaťata nafotím ![]()
quinny nám právě jede žebřík furt, máme ho na plyn
Ale teda taky mám obavy kolik budem platit ![]()
Když jsme u sušení toho prádla, tak já sušim u dětí v pokojíčku na sušáku. Vyprala jsem asi před 3 dny a včera to žehlila. Úplně mě dostalo, jak to prádlo bylo takový zatuchlý, jako kdybych to nechala ležet tak 2 měsíce
Říkám si, jestli to neni tim, jak je teď venku zima a děti to tam v noci zadejchaj… Prostě nechápu, ještě se mi to nestalo… budu zase muset začít sušit v sušárně ![]()
Už se mi o těch plenkách i zdá ![]()
čiči - večer ti pošlu SZ, jak to vypadá.
TAk Tobík je definitivně bez plen (jen na noc mu jí dávám). To byla rychlovka. Asi to u něj fakt byla pohodlnost z jednorázovek:-)
Takže teď zkouším plenky co jsem měla pro Tobíka i pro Apolenku. Je super, že i když jsou to všechno L, tak jí to taky sedí.
Dnes jsem jí zkoušela zavazovací plenu HHS. Přijde mi pěkná, jde pěkně utáhnout, ale to zavazování. JEště to nemám natrénované. Myslíte, že by šly ty provázky ustřihnout a zapínat na snapku?
Tak jsem teď skládala naše prádlo a rolovala jsem svoje návleky na lýtka a najednou mě napadlo, že jsou takové docela pružné, celkem úzké, že bych je mohla dát i Matesovi. Jestli mu budou, okamžitě letím koupit další, páč byly za 30,–
Jako na úplně malé mimi nejsou, ale na stehýnkaté dítě od těch 9m by být mohli.
Tak pak dám vědět, jestli jsou dobré a nějaké babylegs se budou moct jít zahrabat
Čiči - ještě ke křupkám. Chápu, že bydlíš někde na Praze 4. Dokud jsme tam ještě bydleli, tak jsem křupky kupovala v prodejně zdravé výživy v poliklinice Budějovická. A nebo tské ve zdravý výživě v DBK. Mají tam výběr z různých druhů, Tobíkovi chutnaly i jiné než kukuřičné - třeba pohankové nebo špaldové.
Achdarku, myslím, že s ustřihnutím těch šňůrek by to šlo, někde už jsem četla, že to tak někdo dělá ![]()
Ale ještě počkej, chce to trochu cviku, ze začátku jsem taky trochu tápala, ale pak jsem si šňůrky a zavazování jako takové zamilovala
![]()