Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
suvi, povrch zvenku je jiny nez thirsties, ten thirsties je vic „látkový“ (proč píšu jak dežo bez diakritiky
)Ale je ohebný jako thirsties, možná i víc. Působí tošinku umělejším dojmem. Možná jako thirsties zevnitř… Já si na ně ještě půjdu sáhnout, jakmile se tu Mates přestane motoricky rozvíjet, nechci ho nechávat se psy samotného
Tak Mates má obvod stehýnek cca 26,5cm, měřila jsem to po obvodu popowrapek, ze kterých už začíná vyrůstat. Možná má o cenťák víc, děsně se mlel a já měřila trochu elastickou šňůrkou (centimetr jsem kdysi měla, pak ho jednou vzal do ruky manžel a už nemám centimetr
)
Velikost L uvádějí od 30,5cm. Ale nám ty L fakt sednou, rozhodně mu nic bokem nevypadává ani neprotéká, ten vnitřní povrch zkrátka líp saje než klasický fleece.
čičinka píše:
Tak Mates má obvod stehýnek cca 26,5cm, měřila jsem to po obvodu popowrapek, ze kterých už začíná vyrůstat. Možná má o cenťák víc, děsně se mlel a já měřila trochu elastickou šňůrkou (centimetr jsem kdysi měla, pak ho jednou vzal do ruky manžel a už nemám centimetr)
Velikost L uvádějí od 30,5cm. Ale nám ty L fakt sednou, rozhodně mu nic bokem nevypadává ani neprotéká, ten vnitřní povrch zkrátka líp saje než klasický fleece.
Cici, prosimte na jakou patentku mu tu zapinas? Kobliha ma obvod stehen 27 cm. ![]()
Já chci taky fuzzi bunz, hoďte nějaký odkaz, nemůžu je nikde najít, asi blbě hledám. ![]()
Jo a stehna kolik má ELi nevím, ale asi jdu přeměřit.
Babo vy už máte zub?
![]()
tady
http://www.latkovky.cz/…e-AIO-pleny/
Hm, zub mame. Jeden. Dole. Vostrej.
Baba píše:
Jeden. Dole. Vostrej.
Babo, no na tu nejmenší. Ale je to měřené na hodně pohyblivém dítěti, tak jsem se mohla seknout, ještě přeměřím nahatého, teď jsem měřila ve štramplíkách.
Katy, jsou, koukni do galerie. Jakou chces barvu napises do poznamky pri objednavce. Copa, bojkotujes kytky?
Katy, já myslím, že jsou, když se mrkneš do galerky na latkovkách, je tam záložka přímo u každé plenky, tak tam mají barev spoustu a i jsem tam viděla na skladu viset i jiné barvy.
Jo aha tak já to prohlídnu, no a které jsou teda lepší? Ty jednovelikostní a nebo normální?
Jo jinak změřila jsem eli a má přes stehýnka s bídou 23cm. ![]()
Ještě jsem se vás holky chtěla zeptat, vy co máte HHS, jak je zmenšujete? Založíte v zadu a to ven a nebo do vnitř?
Já je nezmenšuju, protože všechny vlňáky má po prsa, takže se to pod tím schová.
Tak hlásím taky 27 cm. Takže co? V Brně mají jen 3-8 kg, to mi je k prdu.