Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
21.1.10 14:13

cappy já bych taky ráda kojila, jen že ta moje opice to prso fakt nechce, je ochotná ho brát jen v noci, tak že zatím teda odsávám a dávám jí svoje, mlíčka je zatím dost, tak že dokud to půjde tak bude mít moje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
21.1.10 14:14

Já mám doma jen asi 5 papírových plen a už je tu máme od té doby, co jsme začali látkovat, zůstaly netknuté :mrgreen:

U nás s výběrem pleny není takový problém, na noc máme kalhotkové pleny, na den máme haldu zavazovaček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
21.1.10 14:16

Katy, v tomhle máš můj obdiv, když jsem měla odstříkávat, tak jsem byla hrozně otrávená, prostě mě to nebavilo, bylo to moc na dlouho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.1.10 14:21

cappy no já zatím naštěstí s odstříkáváním problém nemám, většinou odstříkávám 4× za den a to vždy 250ml, bylo by i více, ale není třeba. Jedno odsáti mi trvá tak 15 min. maximálně. :wink: Já vlastně u první dcery rozjížděla laktaci na odsávačce, ona šla k prsu prvně až skoro v měsíci a i přesto jsme kojili do půl roku, pak byla na poslední operaci se střevy a mé mlíčko začala odmítat, navíc nám pak doporučili spešl mlíko, tak že kojení šlo do háje, ale i tak na to všechno jsem hrdá že odemě měla aspoň půl roku, vzhledem k tomu že jsme byli furt v nemocnici, tak do dnes nějak nechápu jak jsem to mohla zvládnout. :nevim: Jo a byla jsem tam sama, po první operaci kdy nikdo nevěděl jak to s ní dopadne a i přesto jsem dělala vše proto aby mlíčko bylo, no a nakonec jsem tam krmila půl chirurgické dětské JIPky. :pankac: Tak že fakt dojná kráva. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
21.1.10 14:23

Nas tatka prebaluje do latky ochotne, jen na flanelove BL zasadne nedaval svrchnaky, ten samy problem mel s flexi tots a ted, zmlsany Fuzzibunz, dal Koblize i frote popolinku bez svrchnaku, coz teda nepochopim, ta se s nejakou AIO fakt splest neda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
21.1.10 14:26

Katy, tak to jsi fakt dobrá :palec:
No já teď před víc jak týden přestala kojit v noci a mlíko šlo okamžitě do háje a to mi doteď lezlo i ušima, ale bylo to tím nočním kojením, že se tak dělalo. No chtěla jsem do roka, tak to je trochu dřív, neva, základ má. Zrovna dneska dostal asi poslední MM, měla jsem prso nalitý (za poslední 3dny, takže než se to tam nastřádalo, tak to trvalo), tak jsem odstříkala odsávačkou a dala mu to z flašky, no vyzunknul to a tím to asi hasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
21.1.10 14:27

Babo, mě se několikrát stalo, že jsem dala Matýskovi hambáče, oblíkla overálek a pak mi došlo, že vlňáky nedostal :mrgreen:

Posery vám přebalují taky bez problému? Já musela kontrolovat obsah plíny, i když šel taťka koupat, aby tam nebyl hovňajz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
21.1.10 14:30

Čiči, pokaděného Matesa si doma hážeme jak horký brambor.
Nikdo to nechce dělat :oops:
Ale taťka to zvládá a ani nijak moc neremcá, no co, je to taky jeho dítě, né? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.1.10 14:32

Tak u nás táta ochotně přebalí i posraňocha, teda když nejsem na blízku, posranou jí fakt nenechá.

Babo a jak píšeš o těch svrchních kalhotkách, ta posledně jsem se s chlapem fakt skoro dohádala, mi tvrdil, že ty vlňáčky měla až na bodyčku, jo a prý pokaždé je tak má, nikdy je tak neměla, teda měla když jí tak oblekl tatínek a ještě mi vehemenťně tvrdil že když jí svlékal, tak že je prý tak měla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
21.1.10 14:33

Když je posranje, tak je jen můj :mrgreen:

to samé se psy, máme mého psa Píďu a MM psa Eliáše, ale když se doma poblijou, pochčijou, poserou, tak jsou oba moji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
21.1.10 14:35
Katy2 píše:
jo a prý pokaždé je tak má, nikdy je tak neměla, teda měla když jí tak oblekl tatínek a ještě mi vehemenťně tvrdil že když jí svlékal, tak že je prý tak měla. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
21.1.10 14:46

S posranym ditkem to mame stejne jako Cappy :mrgreen: a se psy jako Cici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
21.1.10 15:06

:mrgreen: Tak jsem teď Matesovi vyzkoušela ty návleky a jsou mu naprosto luxusně, hezky drží a přitom neškrtí. doufám, že je ještě budou mít. Jestli jste někdy viděli takové ty tlusté, jakoby aerobikové ponožky, hodně se prodávají cca kolem 30,–, tak stejně pružné, ale přijdou mi jemnější. Takže led neled, já razím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.1.10 15:10
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
21.1.10 18:29

Čiči a co to je za značku?

Jinak u nás manža celkem ochotně posrandíru umeje, ale když byla dcerka malinká (teď její 6) tak ho to kopalo jen to ucítil :roll:

No a náš malej posraňoch teď sedí na nočníku, říká, že nechce kakat a přitom se už 3× připosral :cert: Zasmrděl celej objevák a stejně nic… Já už nevim jak na něj :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure