Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2417
19.1.10 20:16

Čiči, zítra to vyzkouším, mám na poště dalšího hambáče.Vycpu ho co se do něj vejde :lol: :lol:
Hildo, ty vado, to mě vůbec nenapadlo strčit plíny na žebřík :pankac: zbytečně na něm visí suché ručníky. Aspoň tam nastrkám ty co potřebuju mít rychle suchý.Dík! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
19.1.10 20:19

Dík za pochvalu vlňáčků - teda vyřídím babičce. Už plete ty krátké. :potlesk:
Tak na noc musím něco pořídit, doufám, že se dneska zase nevzbudí elý mokrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
19.1.10 21:14

Katy šak Vladěnku mají i v bavlnce a to mýdlo marseil s olivou tam je taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.1.10 21:18

Dajmo já si to objednala u jedné paní, kámoška od ní bere věci, tak že to bude při jednom. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
19.1.10 21:43

Holky, spousta dotazů. Ale kamarádka jede na pár týdnů do USA. A tak by mi tam mohla koupit nějaké pleny :-) Některé tam vyjdou přece jen o něco levněji.

Babo ,ty máš ty fuzzi bunz, že? A máš one size nebo perfect size? Co je lepší? Asi ty perfect size lépe sednou. Ale ty one size bych mohla použít pro obě děti:-)

Máte někdo zkušenost s kapsovkou od Swaddlebees? Docela se mi líbí.
A co Bum genious?

A ještě jeden dotaz. Tobík byl dnes skoro bez plen. Na nohou měl jen návleky, aby mohl ychle na nočník. Nevím, jaká je to značka. Kupovala jsem je před dvěma lety a už si to nepamatuji. ALe přijde mi , že ho docela škrtí gumičky na stehnech. Nemáte někdo zkušenost s nějakými pružnými návleky.

Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.1.10 21:57

Achdarku, fuzzi mam jednu ja, mam velikost L, pac ma Mates tlusty nozicky. Asi budou lepe sedet ty perfect size, nevim, jak to bude pokryvat ty velikosti, u perfect size uvadeji, ze vetsine deti staci S a M.

Navleky jsem taky resila (opet, tluste nozicky :lol: ), nakonec jsem sehnala neskrtive, ale zase trochu klouzou, davam je jen pod kalhoty misto puncochacu. Dobre drzave mam vlnene navleky, ale ty jsou kratsi nez bezne navleky, uz ted Matyskovi (74cm) nepokryji celou nohu.

Toto jsou ty vlnene, ty tenké nemůžu vůbec najít. byly to MokoBi, ale ne ty, co mají na bráně, už tam ty maje nemají, ty byly v nějaké natural barvě a mají trochu jakoby nařasený ten okraj kolem stehýnka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
19.1.10 22:19

Achdarku, my máme Bum genius tyto jednovelikostní AIO na sucháč a tyto jednovelikostní kapsovky . Musím říci, že ze začátku nám více vyhovovaly AIO, teď máme raději kapsovky. Ale ten sucháč už je jaksi :poblion: :evil: . Snad budou lepší patentky. Jo, a momentálně už jsme na největší velikosti (máme cca 11kg) a jsou tak akorát.
Navíc do AIO přidávám ještě bamboo vkládačku, protože zase tak moc savé samy o sobě nebyly. Schnutí trvá déle, jelikož savé jádro je neodjímatelné. A u nožiček nám začínají trochu sáknout.
U kapsovek pozor na boční cedulku s názvem. Párkrát se nám stalo, že právě tím místem přišití a cedulkou se táhla vlhkost ven :evil: .
Nemám osobní srovnání s ostatními AIO, ale ze začátku jsem byla těmito nadšená. Teď už tolik ne. Není nad čtverce :mrgreen: . Tož tak :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
19.1.10 23:01

čiči díky za tip na návleky. Vypadají dobře.

Pájo, díky za info o Bum genius, tak zatím je zkoušet nebudu.

Jinak mně doma taky nejvíc vyhovujou čtverce. Teda pro Apolenku. :-) Ale na návštěvy, k doktorce a nebo jen tak pro radost :lol: chci zkusit něco jiného. Pro Tobíka mám AIO Itti bitti a P´tit Dessous. Je to fajn, ale dlouho to schne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
20.1.10 07:19

Ja urcite uprednostnuju kapsovku oproti aio, aio desne dlouho schnou, kapsovka je variabilnejsi. U tech kopretinek jsem se bala, aby se nevytrhavali druky, zatim dobry a vypadaji trvanlive, tak doufam, ze vydrzi fakt dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
20.1.10 07:48

Holky, tak to vypadá, že na mne zase leze nákupní horečka :oops: . Přece jen mi to nedá :wink: . A malej navíc ještě není ani trochu zralý na nočník a i mně to přinde brzy (Hlavně, že tchyňka už nám ho musela koupit a hrající. Malému se, prý :evil: , bude líbit a bude na něho chodit. Už mu je přece více jak rok :evil: :roll: . Jájek z nočníku měl naopak skoro šok, když ho jen uviděl. Takže milý hrací nočník je schován pro pooooozdější uplatnění :mrgreen: . Prostě máme čas a babči ať si říkají co chtějí 8-) .).
My máme tedy jen BG kapsovky, ale kdybych chtěla ozkoušet nějakou fajnější, které by jste mi doporučili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
20.1.10 09:05

Achdarku, na naseho tlustocha sednou Fuzzi M pekne (i s tema jejima tlustyma stehniskama) a doufam, ze ji vydrzi dlouho, nepredpokladam, ze by mela nohy jeste tlustci, spis se vytahne. L zapne taky, na to nejmensi, ale pokud nebude z Koblihy golem, tak ji to M bude stacit.
Onesize se dodava se dvema vkladackama a velikost se reguluje pomoci gumicek v pase a kolem nohavicek a sedi paradne. Nahradni gumicky se k tomu taky davaj. Ted mam tu plenu ve spine, ale pak ji muzu premerit, jak moc se da natahnout. Zmensit jde krasne, to jsem zkousela.

Bum genius kapsovky jsme meli pujceny po jednom diteti, kdy se rok a pul tocily porad dokola a vypadaly ve velmi slusnem stavu. I ty suchace. Neprotekaly, sedely pekne, jen mi vadil ten protizip (cijaksetojmenuje) na zadech. Mela sem pocit, ze ji to musi skrabat. Taky je trosku sirsi mezi nozkama, ale to nam nevadilo.

A Swaddlebees z duse nenavidim. Mela sem ji, kdyz byla Koblih mensi a protekla fakt vzdycky. Ale spousta lidi na ni neda dopustit, tak si vyber…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
20.1.10 10:23

Tak Babo jsi me nalomila na onesize :think: kdyz bych ted nakoupila v L, tak to nebude moc univerzalni.

Tak pokud k nim jsou i nahradni gumicky, dve vkladacky, to asi pujdem do nich.

Jo jeste nedoporucuju kapsovky od Baby Idea, ja mam jednu anyhour a jsem dost zlamaná, protože když je Mates na břiše, tak se to mokro protlačí skrz, asi je to hodne prodyšný materiál, ale nám se neosvědčil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
20.1.10 10:58

HOlky, já moc neporadím. Teprve teď jsem poprvé testovala Itti bitti a jinou zkušenost nemám. Zdaly se mi na prvním testování prima. Zítra budeme machrovat u doktorky, tak se těším. :mrgreen:
Konečně jsem sehnala ty longiesky, sice nejsou červený, ale aspoň jsou. U dodavatele do ČR se to nějak zadrhlo a longies v L prostě nikde nemají. Kupuju asi poslední 8-o
Jestli se mi osvědčí tyhle kamaše, tak další štrykuju 8-)
Pajo, já taky statečně odolávám babičkám a známým…prý mám vysazovat, ale poletucha by asi ani neposeděl. nemám nervy se s ním prát, stejně by to bylo k ničemu. Je ale fakt, že dceru jsem vysazovala a na roce a půl byla bez plen. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
20.1.10 11:02

Mě přijde naprosto nesmyslné vysazovat, když nevím, jestli se mu chce. Jako po spaní, když vím, že bude čůrat, po jídle asi taky, ale posadit dítě na hodinu na nočník, to mi přijde nesmysl, to nemá žádný učící účinek podle mě.

Hrající záchod/nočník máme taky, ale hraje teda jen po stisknutí tlačítka, takže to bude místo spláchnutí :lol: No zatím stojí v koutě, v koupelně mám přichystaný nočník z Ikey…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
20.1.10 11:18

V Ikee mám taky vyhlídnutej zelenej.
Já jí dávala na nočník po spaní a pořád jsem kontrolovala plínu, pokud byla delší dobu suchá, tak rychle svlíknout, na nočník a čekat. Jenže mě to věčný běhání a sahání do plíny bylo děsný. Mám pocit, že si nic jinýho nepamatuju, jen tohle :lol: :lol: Přineslo to sice svoje ovoce, ale za jakou cenu :roll: Jenže dřív byly trendy někde jinde, přeci jen 16 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure