Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
16.1.10 14:36

Viking tady lze tyto látky pořídit
http://www.sijemdetem.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
17.1.10 11:23

Katy: dík moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.1.10 11:42

Viking nemáš zač děkovat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
17.1.10 12:02

Tak my jedeme pouze ve čtvercích, plus na noc jednorázovky, nějak jsme v nich „uvízli“ od té doby, co jsem musela naimpregnovat vlňáky a neměla jsem na noc co dát.

Čtverce super, dokonce se to projevilo i na sušičce, že sušička suší mnohem kratší dobu než všechno to froté a bambus, plus je můžu bez výčitek ždímat na 1000ot, když jsou 27let staré, tak je dorvem.
Další výhoda čtverců se ukázala, přestala jsem úplně používat fleecové separačky a najednou zmizel rudý zadek… Takže jedem v popoliny v krabičce, počůrané peru, dávám si je extra do síťky, pokaděné házím do záchoda a modlím se , aby se nikde neusazovali :roll:

No a s dubňátkama v květnu plánujeme srazík, tak přemýšlím, jak nejlépe to udělat, abychom měli látkovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.1.10 15:24

čiči, tak já dnes taky jedu skoro jen ve čtvercích.......ráno se vykadila, tak přes dne už většinou nic není, jen že nemám kalhotky, teda mám PUL Haipa daipa i v něch to jakš takš drží, no a super mi čtverce drží ve vlňáčcích Anavy jednovelikostních na druky, tam fakt drží parádně, jen se při každém rozbalení modlím aby tam nebyla pohroma. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
17.1.10 15:57

Tak Mates dneska kadí na etapy, takže zrovna před chvílí se mu konečně podačilo označkovat i svrchňáky, ještě že máme na střídání.

Jinak mi to nedalo, tak teď šiju konečně vkládačku z froté ručníku z ikea, dělám ji podle velké tvarované imse vimse, přeci jen by to mohlo mít připližně stejnou savost jako plenka na dvanáctiny, ale bude to tenčí a anatomicky tvarované.

Původně jsem chtěla právě ještě ušít nějaké vlňáky a k tomu savá jádra, s tím, že to bude přibližně jako itti bitti, na druky, ale teď už se mi do toho nějak nechce, říkám si, že plenek mám spoustu, ani to neunosí a nějak chybí úložné prostory, už teď nevím, kam dát menší oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.1.10 16:02

čiči, jo jo uložné prostory se mi taky nějak tenčí, všude samé plíny.
No já každopádně musím přidít nějaké ty PUL abychom mohli jet více jen ve čtvercích, natahovací vlňáčky moc dobře čč na nudli nedrží a hlavně mám strach že mi je celé zesere, ona totiž zesere i PUL když to na ní příjde, tak je to fakt nálož, to fakt nepobere žádná plenka. :roll: No ale naštěstí to mám tak nějak vychytané že kadí většinou ráno.
Příští týden by mi měli přijí Hemp hour tak jsem na ně zvědavá, ty by taky mohly dost pochytat ne?
Jo a v poslední době sučím vlňáčky na topení a žádný problém, hodím je na ručník a je to v pohodě. Psala mi to Ivuška, že je taky vždy tak sušila a suší i po impregnaci a vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
17.1.10 16:13

Katy, tak to si přesně vzpomínám, že v tomhle věku kadil Mates děsný nálože, to jsme byli v pastelkách, těma to občas trochu uteklo, ale nijak extra.

Jestli nechceš přímo BM na rovný pleny, tak thirsties udrží jak rovný, tak jdou přes sklad nebo kalhotkový. Nejsou tak vykrojený, jako BM, ale jsou to takový obojetníci.

Já pořád přemýšlím, jak ty pidivěci skladovat, naštěstí teď už jich tolik nebude, když už roste pomalu.

Nemáte někdo takové ty vaky, co se z nich vysaje vzduch? Docela o nich uvažuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.1.10 18:23

čiči no já asi zkusím ty BM na rovné pleny, však ty BM by to mohly pochytat.....navíc Eli fakt nyní kadí jednou denně a to po ránu, tak že by to šlo vychytat a až se vykadí, tak dám zase vlňáčky. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
17.1.10 18:37

BM nevadí, když budeš prát hodně a ani sušička, jsou na to dělaný. A nejsou nijak extra drahý, doporučuju dvoje na střídání. Ty gumičky teda drží dobře ven z nich se rozhodně nic nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
17.1.10 20:36

Pastelko, děkuji. K šití jsem se nakonec nedostala, jen jsem si to nastříhala. Zatím budu trénovat na froté ručnících. Až vychytám střih , tak možná zkusím ten flauš. Uvidím.

To látkování je paráda. V odp koši je 4-5 jednorázových plen za celý den. Předtím koš přetékal. Jednorázovky používám u dětí jen na noc a u Tobíka na ven. Ale příští měsíc mám v plánu pořídit Apolence vlňáčky a budu jí látkovky dávat i na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.1.10 20:54

Achdarek super že se ti látkování líbí, jen tak dále. :pankac: :pankac:

čiči tak ty BM asi fakt pořídím, uvidím u Halucinky jak budou Eli sedět ty jeji vel. L a podle toho bych se pak zařídila. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
17.1.10 23:09

Tak holky já teď užívám hodně Alany, bo ta 1. velikost je už jen tak tak, tož aby mi to tu pak neležlo…
Jinak tao byla honička, jsme vybírali školu, ale i se podařilo najít, je supr jen 5letka taková rodinná atmosféra, asi 5min autobusem, tak to se dá..
A malinký se nám ke všemu staví..to je tak rozkošné a ten pokřik, co ho u toho doprovází :-P
No nic já musím jít hají.. Jinak já po loňsku skladuju na sucho a je to pro mne daleko lepší.. Vždy vymáchám v pračce před praním, pak třeba přidám máchání navíc..jak kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
18.1.10 13:08

Ahoj holky! Čiči, taky jsem o těch vacích uvažovala, zatím místo stačí, ale jestli nás bude o jednoho víc, tak je určitě pořídím. 8-)
Holky pomoc, malej se mi dnes v noci zase pročůral…řeším to snad denně. Večer vychrupne 230ml Sunaru a ráno v 5 je durch. Dneska měl hamburgera a taky. Takže zase máchám vlňáky v impregnaci. :roll: nevíte čím by to mohlo být? Pinďu mu rovnám dolů, plínu má dotaženou, měl i vycpáno další konopnou vkládačkou a přesto to řeším každou noc :evil:
Nemůže to bejt třeba i tím, že by měl mít větší ty vlňáky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
18.1.10 13:26

Pastelko mělo by to být na první pohled vidět, jestli jsou vlňáky těsný, pokud jsou, tak prosáknou… Někdy taky prosakujou když si dítko v noci třeba hodně sedá (náš případ jeden čas)

Holky, chci se zeptat, máte některá zkušenosti s tím desinfekčním prostředkem na plíny od BM? Našemu malýmu děsně po ránu smrdí plínky močí a mam pocit, že to cejtim o když je vyperu :roll: Máchala jsem i v octu ale moc nepomáhá… Dřív jsem nechávala svrchňáky jen větrat a prala tak 1 za tejden, teď musim skoro denně…

Ještě jak jste tu probíraly ty kalhotky BM, já s nima byla fakt spokojená, udrží fakt hodně, dobře schnou, ale trochu mě štvalo, že ten suchej zip se začne po čase kroutit, náš malej byl občas podřenej… Thirsties mi vyhovovaly víc, rychleji schly a ty suchý zipy maj nezničitelný :wink:

Jo a snad vám nevadí, že sem lezu… Vaše zkušenosti jsou pro mě přínosný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí