Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Teda Cappy, ty jsi taková holčička
Jste si fakt podobný ![]()
Jo a to ta kapsa může bejt takhle i bez origoš bundy
Jestli jo, tak to mě teda s..e, páč jí budu muset mít taky
![]()
Cappy, moc vam to slusi, malej mi pripomina Mikese. ![]()
Uz si zkousela to Sheewee (snad se nepletu, ale myslim, ze si ho chtela porizovat zrovna Ty)
Pastelko, já v pondělí koupila zimní kapsu, Deluxe neměli skladem, liší se jen tím, že ta zimní nemá PUL vrstvu.
Maty bývá vždy krásně teplý, skoro až opocený, my jsme na 100% spokojeni.
Ani ho pod ni nijak zvlášť nenavlíkám, ten bobek mě vždycky tak krásně hřeje na zádech ![]()
Vypadám mladě?
Jednou mě zastavil nějaký pojišťovák na městě a myslel, že je mi 16 a že je Maty můj bráška ![]()
Ale nebyl daleko od pravdy, my jsme s přítelem mlaďoši, otěhotněla jsem v 18 na gymplu..
Momentálně je mi 20,5..
Cappy, moc vám to sluší ![]()
Pastelko, kapsa je právě jako místo bundy, to jen já si kupovala tu nejtenčí variantu, ´že ji teď budu mít pod bundu a pak užiju samotnou.
Halu, přidávám se ke kopretinkářkám, chystám teď asi itti bitti snap in one, a pak budu muset prodat Matýska, aby bylo na další plenky (balit do nich budu asi psa
)
Cappy, ještě takovej technickej…to si ho umístila na záda sama? Ten můj poletucha by se asi nedal…a co přebalování? Nepsala jsi tuhle že máš nějakou fintu? Nebo to byl někdo jinej? Páč ta finta by mě dost zajímala
Já nevím, asi si to nepamatuju, ale dcera byla zřejmě hodné dítě…na ní jsem ty plíny umotala i bez snapky, teď si to neumím představit, protože svrchňáky nasazuju už na stojící či lezoucí dítě. Jo a taky jsem jí dávala na nočník už asi od 8 měsíců. Teď na to nervy rozhodně nemám ![]()
Babo, ještě jsem to nezkusila, spíš sbírám reference.
Ptala jsem se na Shewee i v tom obchůdku tady u nás a zatím si to nikdo z těch nadšených prodavaček nekoupil.
Vědí tam jen o jedné paní, která si to koupila pro svou malou dceru - prý na cesty, aby ji nemusela celou vyslékat a držet ji při čůrání
Pastelko, tee nějak minuly kopretinkové orgie
A co teprve, když jí máš v ruce, vnitřek nejsušší, co jsem zažila, vnějček měkkoučký, naprosto neprotýkavá, jak tam není sucháč, tak je lehounká jak peříčko
Čiči…he he, mě nenalákáš
Jsem se tenhle měsíc rozšoupla a navíc bych fakt brala tu kapsu. šátek mi zbytečně zahálí a s kočárem se ven teď skoro nedá ven. Hlavně kdyby bylo mimčo, tak budu muset nějak řešit jak s dětma ven, asi bych brala kočár a šátek, pro případ, že by chtěl Norbík poponést, nebo nevím ![]()
Já žádnou fotku nevidím. http://content.sweetim.com/…00020461.gif
AAAAAAa už fotku vidím.......Cappy fakt mlaďoučká, se nedivím, že si pošták myslel že malý je tvůj bráška. ![]()
Pastelko na kapsu se taky chystám. ![]()
Pastelko, Maty je taky živel, ale co se týče šátku a vázání, tak drží jako přibitý, chce to cvik, ze začátku jsme spolu taky bojovali, ale teď už ví, že musí být chvilku v klidu.
On hlavně teda nošení miluje, když vidí, že beru do ruky šátek, tak se začne smát a hlsitě se dožaduje toho, abych ho uvázala ![]()
Nasazování kapsy na záda je trošku složitější než na břicho, ale taky se to dá.
Co se týče přebalování, tak Maty je na přebalováku docela hodný (když má něco v ruce - nejlépe telefon), je to jeidné místo, kde ho více méně v klidu přebalím, prostě ví, že mu sundám mokrou plínu a dám mu čistou, suchou.
Když přebalujeme v terénu, tak mi ho musí aspoň dva lidi držet - ani to kolikrát nepomůže a zavazuju v běhu ![]()
Jinak nandavání na záda se dá, já teda musím klečet před zrcadle, jinak se bojím, ale v šátku nandavám přes rameno - položím dítě na šátek, stáhnu oba cípy k sobě, tím vytvořím takovou jako kolébku, jednou rukou ji držím, musí to být stažený úplně až u dítěte, opatrně si ho nakulím na protější rameno, druhou rukou jistím, pak ruku, co nemám šátek, tak strčím pod zadek, popustím po zádech dolů, to jsem v kleku téměř v předklonu, držím pevně za zadek a přehodím si cíp na druhé rameno a mám dítě na zádech a popruhy přes ramena.
Ale teď už v šátku téměř nenosím, páč mám manducu a tam na záda nasunuju bokem, je to jednodušší, rychlejší, enmusím hlídat látku pod zadkem, aby mi neutekla…
Byla jsem na kurzu v vbavlnce, stálo to 150,–, naučili nás batoh a kapsu v kříží na záda a pohoda.
Já jsem ve vázání samouk, na žádném kurzu jsem nebyla ![]()
Na záda nahazuju takovým zvláštním a hlavně „svým“ způsobem
- ten můj způsob nikde v žádných návodech nenajdete, ale nám to prostě vyhovuje ![]()
Navážu v pohodě i bez zrcadla, už to mám přeci jen trošku „v ruce“
No jste mi teď holky připoměly, že bych měla začít trénovat nandávání na záda v Manduce, asi za měsíc razíme do lázní, jezdím každým rokem se starší dcerou, no a letos pojede s náma i Eliška, tak bych měla trénovat. ![]()