Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
13.1.10 18:03

No tak ty jsou moc hezké, zdalipak by šly do sušičky… Bych konečně mohla provětrat manducu v kombinaci s nosící kapsou a bundou cestou na Bránu :mrgreen: Jedna do sbírky by nebyla špatná :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.1.10 18:11

Ježiš čiči, ty už to od Baby taky chytáš? Já se snažím furt odolávat, navíc spíš pordávám než kupuji a jak to tak vidím, tak za chvíli skončím jen na čtvercích s konopými vkladačkami. :lol:
Jsem prozkoumala mou výbavu a mám teda:
2 x hambáče na noc k tomu dvě vkládačky Hemp Hour Twofold
3 x Itti Bitti SIO + 4 vkládací sady navíc
2 x The Pop in jedna má i tu noční vložku navíc
2 x Cuddle all in one Igulee
2 x Sketch biobavlněné
3 x sketch francouzské
3 x Baby Lucy bambusové včetně vkládaček
2 x kapsovky Babyland
1 x sketch AIO
No a k tomu hafo čtvercovek, pár konopných samodoma, 5 vkládaček nějakých bavlněných, 4× vícevrstvé, sepračaky Irma.
Svrchní kalhotky mám jedny PUL haipa daipa, jedny vlňáčky natahovací Anevy a také vícevelikostní od Anevy, k tomu jedny Longies a jedny vlňáčky koupene na aukru doma pletené za 19 kč......ty miluji, máme je na noc a nedám na ně dopustit, jen teda z nich už vyrůstá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
13.1.10 18:11

Katy, Cuddle mame tudle
http://www.latkove-pleny.cz/obrazky.php?…

Prebaluju +/- co dve hodky, ale mohla bych i dyl, ale me to bavi. Na noc mame vic vycpanou kapsovku a pres den podle nalady. (holt nekdo se podle nalady oblika ven, ja na materske muzu podle nalady balit diteti zadek do ruznych plen :jazyk: )
Disany uz sem definitivne schovala a ctverce uz sem taky vicemene opustila. Mame bud HHS s doma sityma vkladackama, na to vlnaky nebo Imse, pak ty kapsovky. Kalhotkovy co sem mela, sem povracela, zas nejak extra na chut sem jim neprisla, ale koupila sem tu Anavy a Cuddle. Oboji je fajn, akorat z tech Anavy leze Koblize neustale prdel ven a to neni zas tak velky mimino, tak je schovam pro jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.1.10 18:14

Jo tak to máš Cuddle ale ne AIO, že? Já mám ty AIO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.1.10 18:16

No a s tím přebalováním, u nás je to jak kdy, když jedeme do školky, tak dostane ráno po probuzení většinou sketch jen tak samotnou, na to Haipa Daipa PUL. No a než vyrážíme, to je tak za necelou hodinku od probuzení, tak dostane na prdel The Pop In, tak že to je tak před 7 hod, pak jí teda v Ostravě přebalují tak okolo půl desáte někdy dříve, to jí dám většinou tu Itti Bitti, no a pak až doma buď hned ve 12 jak dorazíme a nebo o chvíli později. Pak už přebaluji podle toho jak je vzhůru a hlavně jak pije, když pije hovno, tak i hovno čůrá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
13.1.10 20:15
Katy2 píše:
babo máš ty doma něco jiného než plenky? :lol: :lol: :lol: :lol:

No ve skrini jo, v hlave uz mozna ani ne :roll:

Kazdopadne nechapu, proc sem tady za plenkoveho maniaka. :twisted: Sem sla prohrabat skrin a spocitala sem to.

• 6 zavazovacek Disan
  • 8 HHS
  • 1 onesize popolinka biofrote
  • 1 onesize bambusova Anavy
  • 1 Cuddle original
  • 3 MMT AIO
  • 13 Fuzzibunz (11×M, 1×L, 1×onesize)
  • svrchnaky Imse - 2×M Organic, 2×L Fox
  • vlnaky Popolini M
  • domaci vlnaky
  • domaci vkladacky - z frote rucniku a bambusovokonopne a 3× bamboo hour

Z toho sem nove v obchode kupovala jen 2 Disany, 2 HHS,Imse Organic a vsechny Fuzzi(ale ty vysly na 150 jedna, krome 3 kopretin :srdce: , ktere jsou taky zatim muj nejvetsi ulet) Zbytek je pouzity, ale vybirala sem jen parkrat pouzite, vetsina byla uplne nova, jen vyzkousena, ale i tak levnejsi nez v obchode. Mrzi me jen ty MMT z mimibazaru, ty jsou jete vic, nez pani psala.
(A na ceste mam 2× Cuddle velour, 1× Cuddle bambus, 4 bambusove prefoldy od BI a jeste 2× bamboo hour z Mimibazaru)

Vic toho ani neplanuju, jen obcas kouknu jestli je nekde vyhodne nejaka jednovelikostni plina.

Plen sem vyzkousela mnohem vic, mohla sem si je i jeste nechat, ale bylo mi to blby, tak sem je vsechny uz vratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.1.10 20:22

babo a itti biiti nemáš? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
13.1.10 20:40

Ne, ty sem mela taky od te pribuzne (partnerova sestrenka). Je strasne hodna, fakt sem si to mohla vsechno nechat, ale nechtela sem ji to nicit. Ale sem moc rada, ze sem to mohla vsechno osahat a vyzkouset. Taky sem si udelala trochu predstavu o zivotnosti plen. Treba Bum Genius kapsovky tocila rok a pul a vypadaly porad dobre, stejne tak MMT. Zato Tots bots bambusovy i bavlneny byly vypelichany a treba ta Flexi tot byla sice super, ale taky mi neprisla jako buhvijakej drzak. Ty Itti nevim, jak dlouho pouzivala, ale vypadaly krasne, jako novy. Jsou moc fajn, ale dokupovat je nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.1.10 20:42

Aha, ale i tak super, že jsi si mohla různe plenky osahat. :wink: To já co nekoupím a nebo nejdu do obchodu tak nevím jaké to je. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
13.1.10 21:05

Jj, bylo to fajn, protoze jinak bych urcite utratila mnohem vic, minimalne ty Itti bych mela nutkani vyzkouset :-D
Vylozene blbe, co by nam nesedlo, sem nekoupila nic. Mozna jen nemam moc rada tu popolinku onesize (i ty vlnaky mi prijdou takovy naky… ale ujdou) a ta Anavy je sice pekna, ale pro nas ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.1.10 21:08

No tak to já vlňáky miluji, asi bych je za nic jiného nevyměnila. :lol:
Já mám Anevy plenku celobambusovou jednovelikostní, no máme už jí na největší velikost, je teda dost boková, ale myslím, že už nám taky dlouho nevydrží. :nevim: Ale co se týče materiálu tak ten je super. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
13.1.10 21:12

Sem to blbe napsala, vlnaky mam rada - ale natahovaci. Kdyz byla mensi, meli jsem Disany (aspon myslim, kazdopadne ten disani styl) a ted mame doma delane natahovaci - ty jsou fajn, ale vlnaky na druky od Popolinu jsou sice drzaky, ale prijdou mi tvrde a odstavajici.

A Anavy - my mame uz tu prodlouzenou verzi a stejne na tom zadku moc nesedi. Pritom jine kalhotkove co mame (i ty po sestrence, mam je tu nachystane k odvozu, tak sem je jeste premerila) jsou stejne velke a sedi dobre :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.10 07:04

Hmmm Babo, tak to teda nevím, mě ty celobambusové sedí dobře, ale říkám nejsou na dlouho.
Vlňáčky mám natahovací Anavy a ty jsou super, i ty jednovelikostní jsou dost dobrý, a longies to je kapitola sama o sobě, ty vychvaluji do nebes. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.1.10 08:06
Katy2 píše:
a longies to je kapitola sama o sobě, ty vychvaluji do nebes. :mavam:

Hele uz to ani nezkousej :mrgreen:
Ted je kupovat nebudu (i kdyz sem videla zlute elka v superstavu za 500 a chvilku o nich premyslela :roll: ), moc bysme je prave ted nevyuzili, mozna pozdeji a to uz bych koupila treba XL, uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.10 08:12

Babo, tak já myslím, že L využiješ dlouho, my máme L a ELi je má teda pořád dost velké, jo a včera jsme byli u dr. a váží 7020g.............v pase ty longies máme taky hodně zahnuté a i přes prdel přes oběmnou plenku je má volnější, sice Eli je dlouhán má 69cm, tak možná proto je má volnější, ale dlouhe fakt až až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure