Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Hele a máme vzít raději zimní botečky nebo stačí celoroční? Že bychom je třeba naimpregnovali ![]()
Fakt nevím.
Dostala jsem tip na dětskou obuv FARE, tak se k nim zajedem podívat.
Jako na chodící procházky to určitě ještě není, ale sem tam ho z kočáru/šátku vyndám, aby študoval terén i venku.
Jde mi hlavně o to, že ho monetálně nemůžu ani třeba venku vytáhnout z kočárku, protože mi do kočáru botky nevedem, vlastně nemáme vůbec žádné ![]()
Na kapsu jedem teda v PO, protože si myslím, že ji využijem.
Chtěla jsem se zeptat, Vás majitelek - jak pod ni oblékáte?
Bez kapsy se dá nosit taky, ale těch vrstev ![]()
A ještě k té kapse - raději zimní nebo Deluxe ![]()
Jedem do kamennéh obchůdku, samozřejmě si tam nechám poradit, jsem ale nedočkavec, tak tahám rady z vás ![]()
Cappy, ja beru celorocni, budu ji mit nejdriv pod bundu a pak na jaro, ale na zimu bych klidne brala tu deluxe, kdyz uz, tak uz, mam bundu Mam, mam zvrchu nejakou latku, zespoda fleece a do mrazu to moc neni, proto vlastne jeste chci koupit tu kapsu. A myslim, ze ten typ zimni nebude o moc tlustsi nez ta bunda mam. Ale nevim, to jen tipuju.
A Fare jsem uz taky nekde cetla, ze jsou kvalitni. Jako ja s botama neporadim, ja je jeste dlouho resit nemusim, muj lenousek se jeste ani neplazi, ani nekolinkuje, nic, tak pocitam, ze boty budu resit az na podzim ![]()
My máme Deluxe, má tam jakousi lehce nepromokavou a hlavně neprofukující vrstvu. A neoblíkám nějak moc - štramplíky a pletené návleky na nožky, body a flísovou bundičku. Podle mě to zatím stačilo. Teď vlastně chodíme ven jenom s Manducou, myslela jsem, že je to blbost, pořizovat na zimu, no ale s kočárem v tom sněhu…
Kočár ve sněhu? Včera jsem akutně potřebovala do ochodu - na pečivo.
Abych vylezla z bytu, musela jsem se „prohrabat“ - půl hodiny jsem měla rande s lopatou a než jsem odházela celý dvůr, už to bylo zase zasněžené.
Ve městě jsem se nadřela jako kráva ![]()
Proto jsme dnes vyrazili za prababi na saních - oproti včerejší zkušenosti to byla balada ![]()
Taky bych moc ráda nosila v zimě, ale mám strach z uklouznutí ![]()
Čiči, abys to nezakřikla, takově děti zmáknou pak většinou všecko za pár dní - jeden den šupne nakolena, druhý už se plazí a třetí den začne chodit kolem nábytku ![]()
Holky jste mě teda fakt nakoply, v pondělí jdu do Bavlnky pro kapsu. ![]()
Boty - tak Týnka měla dlouhou dobu boty na předpis od Ortopeda, měla by je i teď, ale už se mi tam nechce běhat, pak s papírem na pojišťovnu, pak obědnat boty, no bylo to vždy na dlouhé lokty.
Tak že já nyní kupuji jen Fare a jsem s nimi mooooc spokojená, tak že vřele doporučuji.
Jo a myslím že budou uplně stačit celoročky. ![]()
Katy, hrůza, co? ![]()
Nedávno jsem o kapse přemýšlela a zavrhla jsem ji, protože mi to přišlo zbytečné.
Ale když jsem si přečetla, kolik z vás jich má, tak ji zkusím taky ![]()
Obávám se ale, že odtamtud neodejdu jen s kapsou ![]()
Teď jsem se koukla - tu Delux nemají skladem
Mají jen tu zimní - no uvidím..
Cappy, já taky s malým v nosítku spadla, ale to bylo na horách, extrémní podmínky. A nic se nám teda nestalo, schytala to jen moje pr… Takhle kolem baráku ani nemám strach. Pokud teda není úplně ledovka, to je jasné.
A v MHD se nebojite? Bojim se, at mi do ni nekdo nenaboura.Kdyz sem mela Koblihu v satku v davu na trzich, tak sem pred ni davala ruce, ale v MHD to pujde tezko.
V mhd jezdim běžně, stoupám si do toho prostoru pro kočárky, abych se mohla opřít, ale stejně se vždycky najde někdo, kdo mě žene sednout si, už mockrát jsem odmítala, páč mívám na zádech batoh a není to pohodlné. Když jsem jela bez, tak jsem si sedla. Myslim, že když člověk slušně požádá, tak klidně pustí lidi sednout.
A když už tak utrácím za kdejakou koninu, až budu nosit na zádech, chci si koupit nějakou ledvinku, ale žádnýho chcípaka, něco pořádného, aby se tam vešlo všechno…
čiči přesně tak, pořádnou ledvinku. ![]()
Babo ty jsi byla s Koblihou v poradně, že? Ani jsi se nepochlubila kolik už kobliha váží. ![]()
No ano, je kobliha stale kobliha, nebo už spíš jen bramborová placka? ![]()
Uz to neni, co to byvalo. Klesla nam z 98 percentilu na asi 90.
Ma 7,8. Ale prijde mi, ze ctvrtka ty vahy jsou ta jeji stehna…
Babo no tééééééééda, už je jen na 90 percentilu? Hmmm a kolik jsme my to by mě zajímalo, kde to zjistím??
Kobliha má stále skoro i 1kg víc než Eliška. ![]()
Jo a Eli opět a zase od včerejška nežere, už fakt nevím co sní.