Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
7.1.10 14:13

Aha, ja myslela, ze se musi zacit do ukonceneho pateho mesice. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.10 14:22

Babo je to tak, že i když má Eliška dnes 5 měsíců, tak je bude mít do té doby než bude mít 6 měsíců, jsem se na to ptala i na pojišťovně a fakt to tak je. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
7.1.10 14:39

Tak my máme zatím: pulky Imse Vimse Organic, Popowrap (konečně dorazily, o dost lepší), Babyidea Hemp hour (tu jsem měla půjčenou od Čiči a s tou jsem neprohloupila), Bamboo, Disana flanelovou (sedí fajně, ale vypadá jak po dvou letech praní), 3 ks popolinky, 2ks Ellas house konopná (ta perfektně sedí na malého, jen to praní…), Bum hugger, 2ks Imse bioflanel. Zkouším i čtvercovky. Asi vše. No takže to ještě není na celé dva dny, tak to střídáme s papírovkama. Hlavně potřebuju ozkoušet a pak nakoupit, co opravdu sedí. Možná i něco z toho, co mám, prodám.
Teď jenom vyřešit ten prací prostředek a pračku… :roll:
Ještě praktický dotaz, co děláte s použitýma plínama?
A jste tady i holky z Ostravy, že? Dá se nakupovat ještě někde kromě Bavlnky? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
7.1.10 14:51

Ahoj,
tak já dnes začala provizorně látkovat. Místo svrchních kalhotek používám jednorázovku. Zkouším různé sklady, abych získala grif. Hlavně chci vědět, jakou mám spotřebu a kolik toho budu potřebovat. Navíc potřebuji nějak přerovnat věci okolo přebalováku. Takže je to jen takový trénink.
Ale první balík z plenkami je už na poště, další přijde asi v pondělí.

Taky jsem našla na MMB paní z Berouna, která pleny prodává, a dělá individuální prezentace. JEn co bude Tobík zdravý, tak tam hned dojedu.

S praním jsem na to také zvědavá. Mám pocit, že peru skoro každý den. Hodně oblečení je Tobíka, dokáže se zašpinit docela slušně. :-) A navíc to u něj zkoušíme bez pleny a on to docela dost ignoruje :-(

Se schnutím také uvidím. Někdy to jde, někdy to tady schne 2 dny. Ale mažel vymyslel, že mi k sušáku, který mám u topení, přidá nějaký větrák, aby tam vzduch líp cirkuloval a lépe to schlo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.1.10 14:51

Pocuranou premachnu, pokadenou jeste pretru zlucovym mydlem a hodim do kyble s vodou. Do vody davam nejaky etericky olej co je po ruce. Davala sem i ocet, ale uz na nej dlabu, me to smrdelo.
A fajn je mit v kyblu sitku, jen se to cele hodi do pracky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.10 15:01

halucinko já nejsem přímo z Ostravy, jsem z Frýdku-Místku, ale co vím tak v Ostravě je snad jen VBavlnce, já tam taky chodím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
7.1.10 15:14

V Bavlnce je to fajn, ale taky tam nemají všechno.
Takže hned namočit, někde jsem právě četla, že se to nechává nasucho, to mi přišlo divné. Síťka…mmmmm 8-) To se manžel bude divit, co všechno potřebujem. Snad abych to před ním zatajila. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.1.10 15:15

Katy, tak to je fajn, predpokladam, ze stejne to je s tim ukoncenim do 7 (8) mesice. Tak to snad stihnem. A ja to porad nejak nechapu, hradi se prevenar nebo synflorix nebo je to fuk?

Jo a v Plzni nastesti zadny obchod s latkovkama neni. Jesteze tak. (ale internet to plne vynahrazuje)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.1.10 15:18

Halucinko, muzes to nechat i na sucho. Ale pro me lepsi to namacet. Ze zacatku sem pred pranim davala program machani, ted kdyz to vzdycky trosku proplachnu v ruce, davam rovnou praci program.
A fakt to nesmrdi. Ta sitka je dobra hlavne pro pracky s prednim plnenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.10 15:39

já nechávám na sucho, kápni tee tree oil, nebo levanduli, nebo obojí, namáčím jen posranděné pleny.

Babo hradí se všechny, ať ten či onen, dokonce je prý třetí nová vakcína na pneumokoky, prý ještě lepší, ale já půjdu asi do prevenaru, je osvědčený. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
7.1.10 18:51

Tak už mám plenky doma. Jsou nádherné. Hned bych je chtěla používat.

Ale mám problém. Vše co koupím, tak než začnu používat tak nejdřív vyperu. Jenže nám nefunguje čerpadlo v jímce, a oprava bude nejspíš až příští týden :cry: .-( Do té doby musíme minimalizovat spotřebu vody, a to znamená žádné praní. Takže musím ještě počkat než začnu. I bez plenek tu mám tři pračky prádla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
7.1.10 19:37
Achdarek píše:
Tak už mám plenky doma. Jsou nádherné. Hned bych je chtěla používat.

No vypada to, ze si dalsi ztraceny pripad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Efík
7.1.10 20:02

to Dajma qualt-excel mám jak prášek,tak gel.Gel pere ku podivu líp a krásně voní,takže nepoužívám žádnou aviváž.U nás ho mají ve zdravé výživě.Co se týká eko,tak na gelu je taky napsáno ekol.šetrný,tak asi taky bude. :roll:
Jinak mám nespočet čtvercovek a 4 kapsovky.Ve výbavě jsem měla 20popolini bambus one size a rozprodala jsem je,protože byly docela objemné-hlavně mezi nožičkama.Teď balím na draka a je to super.Nic neujde :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
28294
7.1.10 20:50

Asi si zítra udělám čtvercovkovej den, mám jich taky hafo a bude aspoň změna :-). Jinak plíny skladuju nasucho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.1.10 20:54

Efik tak já jsem asi mamlas, mě z draka vždy něco ujede, prostě jí neumím zabalit asi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure