Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
My máme tuhle. http://www.mamaja.cz/…-kapsa-3v1-2 Verze deluxe, černá - bohužel se prý jiná letos (nebo loni?
)nedělá.
Katy, tu jak Achdarek, celorocni verzi, je nejtenci, chci ji jako dalsi vrstvu pod bundu.Uz jsem i zvazovala od Sanami, je levnejsi, ale ja jim, co se kvality tyka moc neverim. Ale chtela bych si ji asi nejdriv osahat a podivat se, jak to vypada, chtela bych jit na Branu, jenze zaroven chci jeste ty gate, ale na Brane nemaji od BM xl, jen L a pak XXL, fakt pech.
Hmmm, no asi bych si měla taky nějakou kapsu pořídit, sice teď nějak moc venku nenosíme, ale na jaře určitě začneme.
Tak že zajdu kouknout do Bavlnky snad tam něco budou mít. ![]()
Katy, já ji koupila v Bavlnce. Měli tam jednu tu deluxe a jednu celoroční, ale už je to asi 2 měsíce, tak myslím, že doplňují.
Hernajs, ženské, jste mě zase rozmlsaly ![]()
Už koukám po kapsách a kdybych měla Ikeu blíž, tak máme už i Irmu ![]()
Vy nosíte i v takovém počasí? U nás to děsně klouže a já má veliký strach, že bych upadla a zranila Máťu ![]()
Nemáte nějaký tip na kvalitní dětsku obuv, Ptám se, kde můžu..
Narychlo potřebujeme botečky, máme doma už dvounožce ![]()
halucinko a jakou cenu měli té kapsy? Nemají to tam dražší než na netu?
Skorotchan leti do NY a ptal se, co nam ma dovezt z pate avenue. Myslite, ze me napadlo neco jineho, nez latkove pleny? ![]()
Nemate nekdo nahodou igu lee?
Aby to clovek z Tebe tahal jak z chlupaty deky. ![]()
A co? Malo saje, je velika? A kterou mas - velur nebo original?
No mám tady tu
jako není špatná, ale zatím jí dávám jen na doma, je teda hodně štíhlá, dělá malý zadeček, příjemná, ale jinak mě nějak nenadchla, mám dvě. ![]()
Katy, nevím už přesně kolik stála. Tenkrát se mi zdála oněco málo dražší než jinde na netu, ale zas bych dala za poštovné…
Tak my nosime i v tomto pocasi, dnes mel premieru tatinek
Jenze on je mnohem vetsi nez ja, nosici bunda je jen moje, tkze jsem musela Matesa navliknout jak se dalo, nema ani kombinezu, nebyla zatim potreba, tak me mrzelo, ze uz tu kapsu nemame, ze by se sikla. No nakonec byl poradne vyfutrovanej jinak, nesl se tatinkovi na zadech, sli jsme 3km k memu tatovi, tam pobyli a zase zpet, fajn prochazka.
Ale manzel se do noseni jinak nehrne, manduca mu uplne nesedi, hlavne jsme vysli, tak rikam, ze ma ten bederak nejak nizko, kdyz jsem mu rikala, ze si ho ma dat do pasu, nacez jsem zjistila, ze muj muz nevi, kde ma pas
Tak jsem msela Matyska v nositku nadzdvihnout, on si to vytahnul nahoru a dotah.
Cappy, gratuluju k dvounozci
Ja teda jedine, co si pamatuju, jsou boty Essi, ze jsou pry nej, no jsou i nejdrazsi
Pry se ma boticka kupovat o 1cm vetsi, tak by snad na zbytek zimy meli vydrzet jen jedny.