Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Jo jo, tatínek je hrdý s nosítkem.
Já jsem ráda, protože mi ho moc nechtěl dovolit koupit, ale teď uznal, že je super.
Holky, mám pro vás anketu: Která je vaše nejoblíbenější plína? - nemyslím, nejhezčí, ale kterou nejraději používáte? Není to teda žádná anketa, jen mě to zajímá. ![]()
Já mám teď nejradši konopnou Ella´s house, ale to samozřejmě není směroplatné, protože je mám jen týden. ![]()
Hmm oblíbenou plínu? Tak u mě to záleží na jakou příležitost tu plenku mám..........na noc je to určitě Bum hugger, na cestování miluji The pop in a Itti Bitti SIO a jen tak na doma, to je mi vlastně fuk, to dám co je po ruce.
Každopádně na doma vedou jako svrchní kalhotky vlňáčky. JO a na noc samozřejmě taky. PUL mám jen jedny a ty dávám fakt jen občas. ![]()
U me ted vedou ty Bambino mio svrchnaky, do nich vicevrstve a ctverce, na to viskozova separacka. Jsem z toho naprosto unesena, mam objednane jeste jedny a thirsties jdou taky na pleny narovno, tak preyslim, ze na doma pojedem jen ve cvercich.
čiči já byhch taky ráda jela doma jen ve čtvercích a na rovno, jen že Eli dost podivně kadí, tak že dokud nebude na příkrmech tak to asi nehrozí. ![]()
čiči a to mu dáš jeden čtverec, nebo jednu vicevrstvou? Jak často přebaluješ?
Kdysi jsem si sem chodila pro radu o látkových plínkách a dneska už mám odplenkováno, proto budu prodávat svou výbavu, pokud byste někdo měli zájem, napiště mi.
Mám 2 konopné ella's house, jednu popolinku a potom itti bitti all in one, dvoje komplet a 6× vnitřek, nechávala jsem svrchňáčky a přehazovala jen vnitřky.
Vše velikost L, je to myslím od 9 kg, ale u nás používáno od 9 měsíců, a 8 kil. Prané v Ecoveru, používané půl roku.
Cena dohodou.
Katy, třeba teď má jednu vícevrstvou a jednu imse vimse čtverec, to už je hodně naducané. Jinak dám třeba vícevrstvou a obyč čtvercovku 70×70, teď jsem to dávala hlavně na spaní, když se vyčůral na přebalováku a tak. Přebalit je potřeba v bdělém stavu tak max po 1,5h, na spaní to vydrží, protože čůrá až dkyž se vzbudí a po probuzení hned přebaluju.
Na to tekuté kakání to moc není, i když ty BM to udrží, dají se snad i vyvařovat a dát do sušičky, nezůstávají na nich fleky, třeba na thirsties jo, i když je předeperu ve žlučáku. Dávám viskozovou separajdu, aby to hned odsáklo vlhkost, tím se ten kako tak nerozjede. Ale na ty úplně tekuté kakance to není, to bych radši dala sklad z jednoho čtverce a do něj druhou čtvercovku.
čiči no zkouším, zkouším, dnes teda dávám taky více méně čtverce a do toho nějakou vložku, jen teda mi ten sklad na draka moc nejde, tak teď jsem udělala jen jako by čtverec a do toho jí zamotala, kadí většinou teda jednou denně, no a teď jak opět moc nejí a nepije, tak i méně čůrá, tak že může být ve čtverci. ![]()
Jo a podařilo se mi prodat 6 bio balvněných sktech plenek. ![]()
Nechala jsem si teda jen dvě, a tři ty franckouské sketch ,jsou hodně tenké, ale když do toho vložím vkládačku tak taky jdou. Tak že moje látková výbava se pomalu zužuje, ale prodávám fakt jen to co mě moc neuchvátilo. ![]()
halucinka píše:
Která je vaše nejoblíbenější plína? - nemyslím, nejhezčí, ale kterou nejraději používáte?
Kdyz byla Kobliha mensi, tak zavazovacky Disany a ted kapsovky Fuzzibunz.
Kdyby nebyly tak mastne, mam vybavicku jenom z nich a sem maximalne spokojena.
Katy a kolik ted Tvuj spuntik vazi? Treba ji to fakt staci, ( V tomhle obdobi ma priblizne stacit nejakych 125 ml na kg)
edit co to kecam - spuntik. Dyt to neni zadnej drobek. Nadprumerne velka slecna to je.
Já uvažuju, že až mi dojdou ty druhé BM, tak schovám pastelky, jak mi to půjde bez nich. Líbilo by se mi na doma čtverce, na ven a k dr Fuzzibunz vycpané bambusem. Z vlňáků mi teď stejně vyrůstá, tak nám zůstanou jen ty od BI na patentky, ty se dají dát na noc, a longiesky, které používám i přes pul svrchňáky jako kamaše.
Akorát prodávat nebudu, schovám pro další ![]()
Babo Eli váží necelých 7 kg a 125ml na kg nevypila ani když normálně pila, ona dala tak 700ml víc teda fakt ne, no a teď když vypije 350ml přes den tak si fakt graguluji. ![]()
Tak už máme taky kapsu
![]()
Zkoušeli jsme ji naživo v obchodě a já málem smíchy po… - Maty v té čepičce vypadal úlpně senzačně a ajk se u toho ksichtil ![]()
Takže kočár hodím někde do kouta, budeme buď nosit nebo jezdit na saních, stejně jsem ten blbej sporťák už chtěla prodat ![]()
A botičky máme též, byli jsme v podnikové prodejně Fare, obsloužila nás velice milá prodavačka, která tomu opravdu rozumněla a vybrali jsme úžasné celoroční botičky. Navíc vůbec nebyly drahé.
Budeme tam jezdit pravidelně ![]()
Deluxe kapsu neměli, tak jsem vzala jen zimní, ale nevadí.
Samo, že jsem nezůstala jen u kapsy ![]()
Zeptala jsem se tam snad na vše, co mě zajímalo, zase jsme si krásně popovídali.
Bohužel nemůžu vše koupit naráz, bo bychom neměli asi za co jíst ![]()
Takže příští měsíc zase něco málo pokúpím, tentokrát to bude asi ten kalíšek a nějaké vložky, no, už se moc těším ![]()
Ahoj holky,
tak čerpadlo konečně opraveno. Dnes vyprala 2 pračky prádla, zítra zbývá ještě jedna. Na noc jsem namočila čč do kyseliny citrónové, aby trochu změkly. Zítra je vyperu. Uvidím,jaký bude výsledek. Tím, že jsem je měla všechny pophromadě tak jsem je konečně spočítala. Mám jich okolo 40. To by snad mohlo pro začátek stačit.
Ale chybí mi snapka. V pátek jdu do banky a tak se stavím v Bráně. Jsem zvědavá, zda odejdu jen s ní. ![]()
Katy prosím tě, jakou velikost jsi koupila ty Itti bitti? A malá má k 6 kg? Zajímá mě to kvůli kamarádce… Díky ![]()
suvi malá má skoro 7kg a vzala jsem už vel. L a má už je dobré, nemá je sice bokobé jak mají být, ale jinak sedíí super