Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky, taky se po čase hlásím, nefungovalo mi připojení tak jak bych si představovala už od Vánoc, ale můj šikovný muž to dal dokupy a je to v pohodě. ![]()
Za dnešek jsem vás dočetla, dalo mi to práci, jste děsně ukecaný baby
Čiči, ty Bambino Mio, no jsem zvědavá, jak za čas. Mě se ten tvrdej sucháč navíc začal kroutit, takže je to fakt hrůza. No a z Brány mi ještě zboží nedorazilo, takže se svrchňákama teda momentálně bojuju fest.
Dnes jsem jim psala zprávu, jestli do zítra neodpoví, tak to ruším a objednávám jinde. Už je to víc jak měsíc.
Jinak separačky Irma jsou naprosto dokonalý ![]()
Tak já pádím koupat lotra. Teď se mi totiž to ostatní, na co jsem chtěla reagovat naprosto vykouřilo z hlavy
![]()
Pastelko, já jsem rozhodnutá tvrdej sucháč časem vyměnit, protože ten střih kalhotek mě uchvacuje, tak neskončím kvůli nějakému blbému sucháči ![]()
A z Brány to snad už přijde, ale mám podobnou zkušenost, zkrátka občas to tam zadrhne. Mě už tenkrát zarazilo, když jsem si objednala tepláčky od Farmers, tak jim přišla nová várka už dražši, tak mi naúčtovali o cca 25,– víc než jsem si objednávala, to byly ještě za starou cenu. To mi přišlo hodně trapný, vím, že manžel, když jednou na web napsal špatně ceny, tak pak je za ně i prodal, i když na tom tratil dost peněz, protože nechtěl, aby měl jeho obchod špatnou pověst…
Čiči, doufám, že to dorazí co nejdřív. Oni čekají až budou mít ty Thirstiesky v melounový barvě, neměli je skladem, tak se čeká na dodavatele
ale už je to dost dlouhý…
No a taky doufám, že je zatím nezdraží
To je teda síla, že to neprodali za starou cenu, když sis je tak objednávala.
Pak teda dej vědět, jak jsi pořešila ten zip, včera jsem na to koukala a nevím jak.
Nahradíš to zase sucháčem?
Čiči, já jsem pořídíla starší ty Bambino Mio, velikost 9-12 kg, ale přijdou mi malé.
Nevím, jestli můžou být seprané, jsou v dobrém stavu, i sucháč vpohodě, ale Miky má teprve 8kg a tak tak, sotva jedna čtvercovka se tam vejde. Ty máš už větší že?
Pastelko, asi to jinak nahradit nepůjde, on ten sucháč vůbec není prošitý do těch kalhotek, jen na okrajích, to je proto, že by to asi tím proítím protékalo, takže asi ani nepřipadají v úvahu patenty, ty by taky provlhali. Já tu mám sucháč přímo na plenky, ale užší.
Halu, já mám o velikost větší, teď tam mám Mates jednu čtvercovku 70×70 složenou na dvanáctiny a jednu IV 80×80, taky na dvanáct. a má to sice nabouchaný, ale vejde se. A má 9,5kg. Takže možná budete potřebovat větší velikost, já je původně koupila větí, že kdyby byly moc velké, tak počkám, až do nich doroste, ale ukázalo se to naprosto dobrým odhadem. Ale já měla už odhad podle kapsovek fuzzibunz, že tam máme taky největší velikost, kde dle kg neodpovídá, ale velikostí už mu jsou.
Hmmm, no ty Bambino by mě teda taky zajímalo, jakou velikost teda pořídit..........čiči nemohla by jsi vyfotit jak by měly vypadat na dítěti? Já začala teď hodně dávat sklad na draka a do toho něco prdnu a na to vlňáky, no a až nebude ELi kadit vaječinu, tak bych určitě chtěla jet i ve čtvercích na rovno, jen teda nevím jaké kalhotky na to pak pořídit, já ty Bambino měla jak byla malinká, ale neseděly na kalhotkové plenky, tak jsem se poslala dál. Teď mám Haipa daipa a ty sedí dobře, jen teda zase by asi neseděly dobře na plenku na rovno. ![]()
Katy, psala mi Dajma, že k ní občas taky chodíš, já bydlím kousek, tak bys klidně mohla vyzkoušet ty naše 9-12, mohly by být dobré. Ono asi záleží celkově na konstituci, malý mi do nich přijde už velký, ani ne široký - jako že by potřeboval delší, má je prostě až moc bokové.
Halucinko super, tak by jsme se mohly domluvit, já jezdím do Poruby do školky a očas jsem jela zabít čas k Dajmě, tak že bych mohla přijet i k tobě.
Když tak písni adresu.......tento týden do školky nejezdíme, ale příští týden snad začneme, tak kdyby ti to některý den příští týden vyhovovalo tak písni. ![]()
Tak super, že jste se domluvili
Jinak na plenky na rovno střídám thirsties a BM, BM jsou víc vykrojené, tak jsou lepší na pohyb, thirsties mají příjemný ten sucháč, nic tuhého. A jinak Mates měl dneska bobek a stejně skončil na BM, protože jsem o bobku nevěděla a měl ho tam kdovíjak dlouho, ani nemuknul
Ale BM nevadí často prát, i do sušičky jdou, píšou u nich, že jsou i otestované v nemocničním provozu, tak to u nich tak neva
TAk mám zřejmě smůlu
Thirstiesky prostě nikde nejsou v barvě kterou jsem si vybrala. Čiči, myslíš, že by hodně vadilo, kdybych vzala už L? Malej má teprve 8 a půl kila a ty L jsou až od 11,5 kg, stehnatej moc není…a sedí mu ty BM od 9-12. ![]()
Ahoj, na miminu jsem nová, ale látkuju už půl roku. Asi to tu nezvládnu všechno přečíst, tak jen namátkou:
nejoblíbenější plena: Ittibitti jsem měla ráda, ale i L začíná špatně sedět, tak je pomalu opouštím (Viktorka má asi 8kg, M jí byly malé už v sedmi kilech…). Asi je to tím, že to šijou v Číně nebo kde - podle čínských velikostí ![]()
Takže teď vede na cesty kapsovka BumGenius a na doma mám ráda bambusové BabyLucy. Haipy mi hodně zhrubly, už bych je nekoupila. Z čtvercovek jednoznačně bambusové Kikko.
Brána k dětem: nakupuju u nich ráda, al jsou strašně zmatení, chyby v objednávkách časté, sami ani nevědí, kolik u nich co stojí… stačí jim to ale říct a snaží se to napravit.
Pastelko, tak to nevím, Mates má Thirsties M, stehnatej je a na obvod stehýnek utahuju stále docela dost. Spíš bych brala, aby byly delší v délce sedu (od pupíku k zádům, tam už je to občas tak, že by mu na břiše nějaká plena i čouhala, ale pořád to jde. Zase mají sucháče, že jdou i kus přes sebe zalepit. Myslím, že pokud to má být na čtverce na rovno, tak ještě hodně užite M, pokud na kalhotkové plenky, nebo zavazovačky nebo sklad z čč, tak už bych možná brala L. V nejhorším na vás počkají, až do nich doroste. Ale pokud by měl ty L hodně volné, tak by v tom čtverce na rovno asi dost lítali.
A longiesky, on je Norbík docela drobek oproti Matýskovi, takže zase L asi užijete, obzvláť, pokud je to teĎ na zimu, ale třeba Matesovi jsou L docela na knop, sice dlouhé, ale těsné, ale je teda těžší.A myslím, že se maličko srazili, ne moc, ale trochu jo.
Čiči díky, já skládám na draka s vkládačkou, takže mu vezmu ty L a uvidíme, v M je to dost bída s těma barvama. Longiesky doufám užijeme, nejdřív jsem objednala shorties, ale nakonec jsem se rozhoupala a vezmu mu ty dlouhý. Pak je užije jako kamaše. ![]()