Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
14.1.10 11:44
čičinka píše:
Babo, :jazyk: budete mít tento měsíc co jíst? :mrgreen: Ne dělám si srandu, longiesky jsou super, já je používám i jako kamaše, teď na zimu k nezaplacení

No jo. Vzhledem k tomu, ze partner ma svoji prvni vyplatu az v unoru a jeste ani nevim, kolik to bude, sem se drobatko rozsoupla :oops: Ale ze to pises zrovna Ty. Kdo vytahl kopretiny, kdo chvali longies, no? Co mi pak chudakovi zbyvalo.

Pastelko, koupila sem zluty na Mimibazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.1.10 11:46

Babo, chudatko maly utiskovany, vzdyt mi jsme te vlastne hrubou silou prinutili :mrgreen: fuj, fuj, stydět bychom se měli :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.1.10 11:48
čičinka píše:
Babo, chudatko maly utiskovany, vzdyt mi jsme te vlastne hrubou silou prinutili :mrgreen: fuj, fuj, stydět bychom se měli :jazyk:

No aspon ze to uznas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.10 11:49

Bobo koukám, že jsi teda neodolala, zrovna jsem ELi natahovala do Longiesek a měla jsem nutkání vzít foťák a vyfotit ti jí, jak je má zahnuté atd., ale odolala jsem, nechtěla jsem tě moc provokovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.1.10 11:57
Katy2 píše:
Bobo koukám, že jsi teda neodolala, zrovna jsem ELi natahovala do Longiesek a měla jsem nutkání vzít foťák a vyfotit ti jí, jak je má zahnuté atd., ale odolala jsem, nechtěla jsem tě moc provokovat. :lol:

Svedomi se v Tobe hnulo pozde, pokud si dobre vzpominam, tak Ty osobne si longiesky chvalila minimalne trikrat, z toho jednou - cituji - jsou boziiiiii ( si to moc dobre pamatuju :cert: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.10 12:00

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
Njn, máš slabou vůli. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
14.1.10 12:00

Pastelko, já kupovala červené Longies na www.slune.eu , ale nejsem si jistá, zda je tam ještě mají :think:

Jinak jsem je ještě tuším viděla tady www.ecoobchudek.cz - mám s tímto e-shopem jen kladné zkušenosti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
14.1.10 12:03

Teda, já se v tom moc neorientuju, ale mám taky pocit, že to všechno musím mít.
Holky, kterou AIO nebo kapsovku musím „opravdu“ mít - poraďte. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.1.10 12:05
halucinka píše:
Teda, já se v tom moc neorientuju, ale mám taky pocit, že to všechno musím mít.
Holky, kterou AIO nebo kapsovku musím „opravdu“ mít - poraďte. :wink:

Jeeee, to je dotaz presne pro me. :mrgreen:
Urcite MUSIS mit kapsovku Fuzzibunz - ta je proste namnamnam a z AIO Mommys Touch, to jsou drzaky. Tak. At ted trenuje silnou vuli taky nekdo jinej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.1.10 12:06
Katy2 píše:Njn, máš slabou vůli. :pankac: :pankac: :pankac:

Ha ha. Pravil nekdo, kdo nedavno odolaval Itti Bitti. A jak to dopadlo… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.10 12:06

Halucinko, no já mám strašně ráda The pop in, na cesty jsou fakt super, opravdu s nich nic neuteče, no a potom teda ty Itti Bitti, s kapsovkama moc zkušenost nemám.
Jo Babo, mohla by jsi sem hodit odkaz na kopretinky? Nebo napsat aspoň přesný název té plenky, já už si to dohledám.

Halucinko, pokud by jsi chtěla, tak ti klidně můžu přinést ukázat to The pop in i Itti Bitti SIO. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.10 12:08
Baba píše:
Katy2 píše:Njn, máš slabou vůli. :pankac: :pankac: :pankac:
Ha ha. Pravil nekdo, kdo nedavno odolaval Itti Bitti. A jak to dopadlo… :pankac:

http://content.sweetim.com/…00020473.gif http://content.sweetim.com/…00020473.gif http://content.sweetim.com/…00020473.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
14.1.10 12:11

Jdu se pochlubit s kapsou ;-)
Kočár jsem složila, aby nezavazel, ani si nepamatuju, kdy jsme ho vytáhli naposled, počkám na jaro, pak půjde definitvně z domu, aby bylo místo na nějaké velmi skladné golfky a další šátek :mrgreen:

P.S.: Já se tak ksichtím na každé fotce :roll:
Ale vidíte tu podobu? :lol: :mrgreen:

Příspěvek upraven 14.01.10 v 12:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.1.10 12:11

Čiči díky, poptala jsem ještě nějaký obchody. Je to fakt lepší zadat jako zboží.
Cappy, blbý je, že k tomu chci ještě ty Thirstiesky , ty třeba na ecoobchůdku vůbec nemají a na Sluněti mají L longies vyprodaný.

To znamená, že jste mi je holky vykoupily 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.1.10 12:13
Katy2 píše:

Jo Babo, mohla by jsi sem hodit odkaz na kopretinky? Nebo napsat aspoň přesný název té plenky, já už si to dohledám.

http://www.latkovky.cz/…ize-novinka/

A ten Tvuj dalsi prispevek sem jako nevidela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky