Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Asi něco vezmu, asi tu itti bitti a k ní jedno savé jádro na střídání, pak se uvidí. Jste mě ukecali ![]()
Pastelko, já teď už 5 nocí nekojím, kojení jde celkově do háje, už to má fakt jen na žízeň. Baštím mamavit, nějaké ženské bylinky v prášku, sarapis a občas kotvičník. Zatím to flákám, až odstavím, budu baštit poctivě. Takže teď doufám, že snad konečně přijde mrcha, když nekojím v noci, mohla bych ji v únoru dostat k narozkám ![]()
hmm, no nevím jak ten materiál popsat, ale todle jsem našla
Složení:
vnější vrstva - polyester v provedení minkie, PUL zátěr.
čtvercová vkládačka - 70% bambus, 30% organická bavlna. oválná vkládačka - 70% bambus, 30% organická bavlna s vrhcní vrstvou polyester ve formě semiše pro suchý zadeček.
No to bys mohla
Já jí dostala taky k narozkám na konci prosince
Musím hlavně do lékárny pro listovku a začít jíst vitamíny. Já teda doufám, že nezapadnu hned v únoru, ale víš jak to je…ono to zrovna vyjde napoprvé ![]()
Katy moc dík! Jsi hodná ![]()
Jste mě tady tak nakazili
že už mám doma 1 hamburger, další na cestě a teď budu šťastnou majitelkou Itti Bitti ![]()
Kdybych sem nelezla, žiju ve sladké nevědomosti a vystačím si se starýma čtvercema
![]()
Katy, doufám, doufám, že jo
a ten vnitřní materiál, není to trochu takové umělé, ale fleece to není, ale takové jemné, lehce s chloupkem? Protože něco takového je na kopretinkách a to je super materiál, snad ještě sušší než fleece, ale zároveň mi to přide prodyšnější
A to ja zas myslim, ze ne. Kopretinky mi prijdou chlupatejsi, sussi a prijemnejsi. Ale itti jsou zevnitr taky moc prijemne.
Katy, jj, plodit se bude…jen mi není jasný, jak to zvládnu s tím raubířem za zadkem. Je jako čert, už 3 měsíce oblejzá nábytek a pořád ne a ne se pustit a chodit. Rabuje ve skřínkách a tak. ![]()
Tak holky jste mě potěšily s tím matrošem
už se na ty plíny moc těším ať můžu u doktorů a na návštěvách machrovat ![]()
Naprostá dokonalost
přihodím jednu samodomo bambusku a pohodička. Froťáky TB prostě už nestíhají, lezou mu zuby a tak se v noci pořád budí a bez mlíka prostě neusne, takže je jak průtokáč.
Babo, prosím tě a kde? Chci longies L v červené a nemůžu je nikde najít ![]()
Babo,
budete mít tento měsíc co jíst?
Ne dělám si srandu, longiesky jsou super, já je používám i jako kamaše, teď na zimu k nezaplacení
Tak longies v L jsem na biomama viděla v popisku jako pro tuto sezonu nedostupné, ale třeba na vesely-skritek.cz je vedou jako dostupne, tak se asi zeptat. Jinak hodila jsem to do zbozi.cz, je to jednodušší než googlit, ale reaguje to jen na longies, když zadám velikost, tak to už nic nevyhodí