Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
14.1.10 12:59

Tak mi zrovna dorazily na účet peníze za monitor dechu s chůvičkama co jsem prodala, pak mi mají dorazit ještě penízky za 6 sketch plenek co jsem prodala, tak že budu mít skoro 2 litry vyděláno.......nevíte co s nimi? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
14.1.10 13:00

Ahoj, můžete mi poradit, kde se na internetu prodávají použité (v mém případě nepoužité) látkové plínky? Zatím jsem dala inzeráty na mimibazar, ale měla jsem pocit, že jsem kdysi viděla ještě nějaké jiné místo. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
14.1.10 13:05

Katy, díky, Pop-in jsem zkoušela od kamarádky, tu Itti bych ráda viděla.
Holky, my ale máme hypotéku na krku… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
14.1.10 13:10

Katy, já bych teda věděla, co s nima :lol:
Ale já za pleny už moc neutrácím, to si užiju až u druhého dítěte.
Tím, že jsem skoro rok kupovala jednorázovky, jsem zbytečně vyhodila za ně skoro 12000 :cry: Víte, co za to mohlo být látkovek? :oops:

Teď bych chtěla trošku experimetovat s tou přírodní kosmetikou - jak říká moje máti: „Sejdeme se na kožním“ :roll:
Ale nákup materiálu na výrobu není žádná sranda, tak musím počkat, protože bychom už fakt neměli ani za co jíst :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.1.10 13:14
jenny.fields píše:
Ahoj, můžete mi poradit, kde se na internetu prodávají použité (v mém případě nepoužité) látkové plínky? Zatím jsem dala inzeráty na mimibazar, ale měla jsem pocit, že jsem kdysi viděla ještě nějaké jiné místo. Díky.

treba tady
http://www.latkovky.cz/bazarek/
http://www.branakdetem.cz/bazar.php

Bazar je i na modrem konikovi nebo baby cafe

A nedas nam sem odkaz?

Příspěvek upraven 14.01.10 v 13:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
14.1.10 13:15

Tak koukám na ty Itti Bitti a:
Ta savá jádra už tam uvnitř jsou a jsou v ceně (za těch 420-460,–) nebo je třeba dokoupit?
Vyplatí se mít ty vnitřky dva na jednu plenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.1.10 13:16
Cappy píše:Teď bych chtěla trošku experimetovat s tou přírodní kosmetikou - jak říká moje máti: „Sejdeme se na kožním“ :roll:
Ale nákup materiálu na výrobu není žádná sranda, tak musím počkat, protože bychom už fakt neměli ani za co jíst :oops: :lol:

A co chces vyrabet? Delala sem balzamy na rty, kremy, telova mlika, myci pasty na ksicht a pudr proti poceni, ale ted uz dlouho nic, nejake tipy by se mi hodily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.10 13:17

Halucinko, Itti Bitti SIO je i s vkládačkama za tu cenu, ty sety zvlášť si můžeš přikoupit. No a podle mě se to vyplatí, já to tak mám a když mi malá tu plenu celou nepokadí, tak měním jen vnitřky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
14.1.10 13:25

Holky, vy jste hrozné :-)

Já bych taky nakupovala. Ale musím počkat až na příští měsíc. Ale mám tu pár věcí do aukce, tak pokud budu úspěšná, tak si možná něco koupím. **
Cappy:** moc ti to sluší

Já jsem s Tobíkem teda vázání na záda nezvládla. On vůbec nespolupracoval. V kapse na břichu se ale nosil rád :-) Doufám, že Apolenka bude spolupracovat víc:-)

JInka se mi s látkováním docela daří. Tobík už tolik neprotestuje. U něj ale neřeším, zda to proteče nebo ne. Naopak:-) Dokonce se občas nechá posadit i na nočník. Tak třeba za chvilku budeme bez plíny. A s Apolenkou to je bezproblémové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093

Babo, mám hodně návodů, opožděne jsem si na ježíška koupila knihu 1001 Přírodních prostředků a opravdu mě to nadchlo. Spoustu rad a návodů na kosmetiku i na čistící prostředky do domácnosti :palec:

Opravdu jsem z toho byla nadšená, tak jsem pár knih přikoupila :oops:

Ještě mám doma Léčivé bylinky a esence.

Dnes mi k našim dorazil balík - Přírodní kosmetika, Vyrábíme mýdla a Přírodní mýdla, tak jsem na ně strašně moc zvědavá :-D
Až se malý vzbudí, tak si pro ně pojedu, pak poreferuju.

Šampony, krémy, balzámy, čistící prostředky, koupelové soli, bylinné koupele a já nevím, co vše ještě tam je.

Tento měsíc už ale na materiál nebudou peníze.
Momentálně projíždím i zdravou výživu, chtěla bych naši domácnost změnit i tímto směrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297

Katy, ty budeš zkrátka provokovat, já mít 2000,–, tak už je nemám :mrgreen:

Halu, tak nějakou malou radost si ale člověk musí občas udělat, to by pak nebyl život,ale jen přežívání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
14.1.10 13:35

Baba Díky za tipy. Jasně dám, nevěděla jsem, jestli se to může:
 http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.10 13:49

čiči, no asi už vím co s němi, potřebuji nové chůvičky, když pojedem do těch lázní tak se budou hodit, no a pak jsem chtěla tu kapsu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.1.10 14:06

Jee, no ze sem si o ten odkaz rikala. Zrovna vkladacek od BI neni nikdy dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.10 14:08

Babo, no taky na vkládačky koukám, ale já odolám, zatím mi stačí to co mám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure