Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Babo, knihy, co mi dnes došly, jsou víc než zajímavé, celou dobu jsem teď do nich byla zažraná ![]()
Tak s lázněma neporadím, ovšem je to výzva!
Já teda na návštěvy a ven používám pořád papírovky. ![]()
Ještě k téItti Bitti vložce - když mi to počůrá i ten můj velký pacholek, tak to přesto bude stačit a nebo je to jak u pop inek? Kamarádka mi tvrdila, že stačí vyměnit jen vnitřek (měla v té době měsíční holčičku) a my to měli po jednom počůrání (po necelé hodině) komplet mokré.
Jo perkarbonát sodný, to je to co mám, vždy toho trošku nasypu do kyblíka zaliju vodou a namočím pokaděné plenky a jsou pak hezky čisté.
Halucinko, mě teda Eli Pop in nepočůrá durch, tak že mě stači vyměnit jen ty vložky, a tak to praktikuji i u Itti.
Aha, takže to bude podobné, v tom případě mi přijdou ty náhradní vložky naprd, ne? Pro tak velké dítě myslím.
Já fakt nevím, neměla kamarádka tu plenku nějak moc jetou, nebo špatně sušenou? Protože já mám ELišku v ní i tři hodiny, vložky jsou durch, ale kalhotky mokré nejsou. ![]()
Ne, úplně nové. Jako nepromokly až ven, ale byly prostě fest nasáklé. Tak jsem si myslela, že je to tím, že už je Miky větší…
Hmmm, tak navlhlé je mám taky asi trochu, ale prostě je nechám provětrat a klidně použiju znovu, stejně jako ty Itti Bitti.
A když je beru na cestu, tak klidně vyměním jen tu vložku a dám znovu a doma hodím vyprat celé, ale nikdy je neměla jo mokré že by byla v mokrým.
Fakt? Já jsem se tomu smála, mi to přišlo úplně nemožné, abych mu je dala znovu. Ale zkoušeli jsme jen dvakrát. Dneska se mi Miky po několika měsících vyčůral u přebalování a to jsem teda hleděla, kde se to v něm vzalo - čůral asi minutu a bylo to všude
.
Halucinko a když mu dáš na plenku PUL kalhotky, tak na ty se ti nedostane mokro? Jestli jo, tak dáš mu ty Pul znovu a nebo je hned pereš?
Tím zvonem jsem prala plínky na dovolené. Je to dřina, ale dá se to. Vodu jsem dávala vařící z konvice a doplnila teplou (pak jsem se i opařila, šikula no). Ale bylo to pár plín, měla jsem pak i papírovky a nakonec dávala je. Určitě by to šlo, ale zabere to čas než to uděláš…
Katy, jasně že nechám usušit a dám znovu.
Ale u těch Pop inek mi přišlo, že je to prostě nasáklé úplně stejně jako ta vložka. Ale třeba bych změnila názor, kdybych je normálně používala a možná to byla jen náhoda.
Halucinko, tu plinu sem teda v ruce nemela, ale vim, ze tenhle problem s nimi melo vic holek - hlavne u vetsich a vic curajicich deti.
Hmm, já fakt nevím, já ten problém nemám a fakt Eli jí má na sobě i tři hodiny po rádnu a to čůrá tehdy dost, vkládačky jsou durch, ale kalhotky jsou v pohodě. ![]()
Katy, to je tak s kazdou plenou… Nekdo taky nadava na Itti, ze protekaj a nam se to nestalo ani jednou. Zkusim tu diskuzi najit.
Ale opovazte se tady utrousit krive slovo o Fuzzibunz ![]()