Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6093
14.1.10 17:54

Babo, knihy, co mi dnes došly, jsou víc než zajímavé, celou dobu jsem teď do nich byla zažraná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
14.1.10 17:57

Tak s lázněma neporadím, ovšem je to výzva!
Já teda na návštěvy a ven používám pořád papírovky. :oops:
Ještě k téItti Bitti vložce - když mi to počůrá i ten můj velký pacholek, tak to přesto bude stačit a nebo je to jak u pop inek? Kamarádka mi tvrdila, že stačí vyměnit jen vnitřek (měla v té době měsíční holčičku) a my to měli po jednom počůrání (po necelé hodině) komplet mokré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.10 19:31

Jo perkarbonát sodný, to je to co mám, vždy toho trošku nasypu do kyblíka zaliju vodou a namočím pokaděné plenky a jsou pak hezky čisté.

Halucinko, mě teda Eli Pop in nepočůrá durch, tak že mě stači vyměnit jen ty vložky, a tak to praktikuji i u Itti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
14.1.10 19:32

Aha, takže to bude podobné, v tom případě mi přijdou ty náhradní vložky naprd, ne? Pro tak velké dítě myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.10 19:38

Já fakt nevím, neměla kamarádka tu plenku nějak moc jetou, nebo špatně sušenou? Protože já mám ELišku v ní i tři hodiny, vložky jsou durch, ale kalhotky mokré nejsou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
14.1.10 19:39
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
14.1.10 19:42

Ne, úplně nové. Jako nepromokly až ven, ale byly prostě fest nasáklé. Tak jsem si myslela, že je to tím, že už je Miky větší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.10 19:44

Hmmm, tak navlhlé je mám taky asi trochu, ale prostě je nechám provětrat a klidně použiju znovu, stejně jako ty Itti Bitti. :nevim: A když je beru na cestu, tak klidně vyměním jen tu vložku a dám znovu a doma hodím vyprat celé, ale nikdy je neměla jo mokré že by byla v mokrým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
14.1.10 19:50

Fakt? Já jsem se tomu smála, mi to přišlo úplně nemožné, abych mu je dala znovu. Ale zkoušeli jsme jen dvakrát. Dneska se mi Miky po několika měsících vyčůral u přebalování a to jsem teda hleděla, kde se to v něm vzalo - čůral asi minutu a bylo to všude 8-o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.10 19:58

Halucinko a když mu dáš na plenku PUL kalhotky, tak na ty se ti nedostane mokro? Jestli jo, tak dáš mu ty Pul znovu a nebo je hned pereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
14.1.10 20:00

Tím zvonem jsem prala plínky na dovolené. Je to dřina, ale dá se to. Vodu jsem dávala vařící z konvice a doplnila teplou (pak jsem se i opařila, šikula no). Ale bylo to pár plín, měla jsem pak i papírovky a nakonec dávala je. Určitě by to šlo, ale zabere to čas než to uděláš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
14.1.10 20:15

Katy, jasně že nechám usušit a dám znovu. :wink: Ale u těch Pop inek mi přišlo, že je to prostě nasáklé úplně stejně jako ta vložka. Ale třeba bych změnila názor, kdybych je normálně používala a možná to byla jen náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.1.10 20:48

Halucinko, tu plinu sem teda v ruce nemela, ale vim, ze tenhle problem s nimi melo vic holek - hlavne u vetsich a vic curajicich deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.10 20:55

Hmm, já fakt nevím, já ten problém nemám a fakt Eli jí má na sobě i tři hodiny po rádnu a to čůrá tehdy dost, vkládačky jsou durch, ale kalhotky jsou v pohodě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
14.1.10 21:00

Katy, to je tak s kazdou plenou… Nekdo taky nadava na Itti, ze protekaj a nam se to nestalo ani jednou. Zkusim tu diskuzi najit.

Ale opovazte se tady utrousit krive slovo o Fuzzibunz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí