Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
14.1.10 21:03

Treba i na Brane neco je, ale cetla sem to jinde. No je to fuk, vzdyt vam vyhovuje, tak co.
 http://www.branakdetem.cz/…rispevky.php?id=3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.1.10 21:10

Hmm Babo víš co, já myslím že je to taky o tom jak se o ty plenky starají, třeba zrovna u té Pop in je psáno - vnější vrstvu nikdy nesušte v sušičce ani v blízkosti tepelného zdroje ( např. radiátoru)
no a pokud to třeba někdo nedodží, tak si myslím že to má taky vliv na tom jak pak plenka funguje. :nevim:
Eliška už jí měla s tou noční vložkou i na noc, celých 12 hodin a v pohodě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.1.10 21:42

Ja bych rekla, ze pokud v tom clovek necha vetsi, hodne curajici dite, tak to i nsaknout muze, pokud to jeste vypere v nevhodnem prostredku a hlavne, pokud neni plenka oprana, nove tak dobre nesaji. Ale chapu, kazdy ma tu svou :lol:

My ctvercujeme, jen jednou mel pastelku a nejak to mel mokre hlavne po okrajich, tak uz mi asi dodelavaji fleecove separacky na to, ze je predpiram v mydle. Tak premyslim, zda jet ve viskozovych nebo prikoupit jeste nejake stay dry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
14.1.10 23:01

Já jsem nemyslela, že by byly ty plenky špatné. Líbily se mi a taky jsem uvažovala, že si jednu pořídím. Jen mi přišlo, že u většího dítka to tak nejde praktikovat s tou výměnou vložky…ˇ
Teď mi přišel extender na bodyčka :pankac: . Protože bez něj to bylo fakt blbé, Miky, jak je drobek, se v těch větších úplně ztrácel a menší jsme nedopli přes látkovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
15.1.10 08:20

Ahoj holky,
koukám, že tu zrovna řešíte Itti. Můžu se vás zeptat jak je perete? Nestalo se vám některý, že se ty svrchní kalhotky jakoby srazily a vložka zůstala stejná? Žádné z mých kamarádek co je používají se to nestalo, ale řeším jednu reklamaci tohoto typu, tak mě to zajímá. Přijde mi to divný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
15.1.10 08:23

Ahoj, prala sem je normalne na 60 a nic se nestalo, ale vim, ze par lidem zacaly sustit- i po prvnim prani na 40, to se nejak odloupla ta PUL vrstva, ale ze by se srazily? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.1.10 08:57

Babo vše nejlepší KOblize k dnešnímu svátku. :srdce: :kytka: :srdce: :kytka: :srdce: :kytka:

Hildo no já je mámz druhé ruky, ale třeba já osobně mám takový problém, že i když jsou všechny vkládací sady vel. L, tak má každá jinou velikost, myslím ty bambusové čtvercové vkládačky, kalhotky jsou všechny stejné, ale všechny dost malá, na to že malá má 7 kg tak L má už teď dobré. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
15.1.10 09:53

Katy dekujeeeeeem. Darek nemame, ale muzu si treba ovazat prsa masli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.1.10 10:06
Baba píše:
Katy dekujeeeeeem. Darek nemame, ale muzu si treba ovazat prsa masli :-D

Babo s tebou bych se fakt chtěla někdy setkat, taková super srandiskta, to já mám takové lidi fakt rádá. :pankac: :pankac: :pankac:
Jo a prosím foto omotaných prsou mašli. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
15.1.10 18:40

Tak jsem si dnes psala s kamarádkou co dělá v Klimkovicích recepční, no a říkala že to ústavní praní prádla je opravdu jen pro děti co jsou tam na léčení.......jo a cena za praní prádla je 250kč za pobyt, ještě loni to bylo za 100kč. No každopádně uvažuji, že tam nechám prát prádlo aspoň Týně, i tak o víkendu budu mít dost praní mého a Eliščiného prádla, tak aspoň tak si té práce ušetřím. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
15.1.10 19:44
Cappy píše:
Katy, já bych teda věděla, co s nima :lol:
Ale já za pleny už moc neutrácím, to si užiju až u druhého dítěte.
Tím, že jsem skoro rok kupovala jednorázovky, jsem zbytečně vyhodila za ně skoro 12000 :cry: Víte, co za to mohlo být látkovek? :oops:

Cappy to jsi se rozhodla ještě brzy. Já až teď u druhého dítka. A plenky pro Tobíka za 2,5 roku nás stály skoro 30000,. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
15.1.10 19:56

O víkendu musím vytáhnout šicí stroj. A tak si chci rovnou zkusit ušít nějaké vkládačky z froté ručníků. Budu zkoušet, uvidím, jak se bude dařit. Chci vkládačky pro Poli i Tobíka. Jaké doporučíte rozměry? Zatím doma žádné nemám a tak nemám z čeho odkoukat. Na webu jsem našla akorát rozměry vkládaček od HD (35×12cm). Šijete někdo doma? Uvítám i praktické rady. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
15.1.10 20:02
Katy2 píše:
Baba píše:
Katy dekujeeeeeem. Darek nemame, ale muzu si treba ovazat prsa masli :-D
Babo s tebou bych se fakt chtěla někdy setkat, taková super srandiskta, to já mám takové lidi fakt rádá. :pankac: :pankac: :pankac:
Jo a prosím foto omotaných prsou mašli. :pankac: :pankac:

Babo: jéé, to je pěkný nápad :potlesk:

Katy: Jen nápad, ale asi je to utopie. Co někdy na jaře (v létě) srazík někde dostupně pro všechny. Všichni by mohli pochlubit svou látkovou výbavičkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
15.1.10 20:14

Achdarku, ty rozměry vkládaček jsou takhle nejlepší, šila jsem ze starých ručníků, ale ty teď vůbec nepoužívám. Mám raději taky doma šité, ale z bambusovokonopného flauše.Ty jsou super :dance: , má je i Katy a pak ještě někdo, ale už nevím kdo.
Jinak srazík by nebyl vůbec nazmar, taky jsem o tom přemýšlela, ale napadá mě jen Praha, jen nevím jak holky z FM, Brna nebo Ostravy…to je fakt z ruky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
16.1.10 13:41

Pastelko, prosím Tě, kde se dá takový flauš pořídit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure