Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5159
18.1.10 21:13

My máme merino kukličku Manymonths, je super, ale teda taky se trochu protáčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.1.10 22:08

Halu, tos me nepotesila, ze se vam taky protaci. Bych mu mohla dat na ty okraje kolem obliceje oboustranou lepici pasku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
18.1.10 22:35

Tak mi máme doma merino kukličku (už někdy na 4.měsíci jsme ji pořizovali, ale velikost 1-3roky :oops: ) a spokojenost. Sice se nám taky trošičku protáčí, ale jistíme to pletenou čapkou na zavazování (přece jen jsou u nás dost často mrazy pod -10°C a navíc ten náš tajtrdlík si každou „nezavazovací“ čepici sundá :evil: ).

Cappy, teta ty komentáře za tím návodem na vlhčené ubrousky 8-o . Jeden kouká a nevěří :think: :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
18.1.10 23:16

Cappy,některé komentáře jsou fakt síla

Já si doma dělám ubrousky teprve teď co máme Poli. U Tobíka jsem měla přebalovák v koupelně a myla jsem ho buničinou namočenou ve vodě, nebo přímo pod vodou. Ale loni jsme se přestěhovali a přebalvák se do koupelny nevejde. Místo heřmánkového čaje používám černý čaj nebo řepík. A oleje střídám různé podle nálady. Jinak taky používám buničinu navhlčenou vodou, tu mám v rozstřikovači.
Nicméně na kupované vlhčené ubrousky nedám dopoustit. Ideální jsou čištění špinavých klik od upatlaných dětských rukou nebpo na rychlé čištění bot. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
18.1.10 23:35

Taky si doma vyrábíme vlhčené ubrousky.
Ale je pravda (nedávno jsme se na tom shodly se ségrou), že ty kupované vyčistí i to, co běžnými čistícími prostředky nezničíte :roll: . Takže to složení v kupovaných bude asi stát za to :think: :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
19.1.10 00:17

Používáme směs vody a oleje v rozprašovači přímo na zadek, na perlan nebo na obyč papírový ubrousek. Tím olejem je většinou směs Medvídek - občas si něco namíchám sama, ale má to horší vlastnosti. Možná to chce ten šampon…? Heřmánek se mi neosvědčil, vysušoval.
(A nebo strčím dítě pod vodovod.)

Kuklu mám Bundles, neprotáčí se (ale možná je to tím, že Viktorce už brzo bude malá:) a Manymonths, zatím volná a lehce protáčivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
19.1.10 08:15
Achdarek píše:Nicméně na kupované vlhčené ubrousky nedám dopoustit. Ideální jsou čištění špinavých klik od upatlaných dětských rukou nebpo na rychlé čištění bot. :-)

Achdarek díky za tip :wink: Zrovna včera jsem potřebovala otřít boty když už jsem je měla na sobě, samo, že po ruce nebyl žádnej hadr… Mám je teď pořád od soli :roll: Tak tohle mě fakt nenapadlo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.1.10 12:39

Ahoj holky,
tak já teda používám mycí emulzi medvídek, mám jí moc ráda.
Jo jinak dnes jsem byla V Bavlnce a koupila jsem tam Elišce nové svrchní kalhotky Kikko , zaujaly mě proto že vypadají jinak než ty původní a teda líbí se mi i cena, tak že budu zkoušet na plenky na rovno, byly tam i ty BM ale mě se furt do nich moc nechce kvůli těm sucháčům. No vyzkouším ty Kikko a uvidím, stály jen 145 kč, tak že mě to tak nebude mrzet kdyby to nebylo ono. :wink:
Jo a taky jsem vzala ty popolini separačky........jsem ale čuměla po rozbalení jak jsou velké. Čiči jak je skádáš do plenky? To je stříháš a nebo nějak složíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
19.1.10 12:42

Holky, už to tu někde proběhlo asi stokrát, ale můžete prosím poradit? Jaké vkládačky na noc, aby byly co nejvíc savé. Jestli máte, tak konkrétní dotaz prosím. A aby nebyl v mokru přímo zadeček, nějakou separačku? Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.1.10 12:53

Katy, jak jsou na obou bocích složené, tak u toho užšího skladu je utrhnu, když jsem chtěla menší, tak je utrhnu u toho širšího, nebo kdekoli, kde se ti to hodí. A taky jsem to trhala tak, že jsem po obou stranách trhla kus cca do půlky, ty cancoury založila pod to a byla „tvarovaná“, tj.širší pod zadkem na případné hovínko

Halu, podle mě jsou nejsavější tyto . dávám je do hambáčů. Separačky určitě, fleecové jsme teď s Matýskem opustili, měl rudej zadek asi z nich, přeci jen to tolik nevětrá, viskózové Popoliny z krabičky jsou fajn, pokud bys chtěla pratelné (ale ty viskózové se dají přeprat), tak stay dry, je to asi moira, jen nejsou tak dlouhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.1.10 12:59

hallu já dávám tady tuto , je to vlastně skoro to samé co ti ukázala čiči, jen ta Twofold je široká, tak že jí přeložím na půl a je jako by měla dvě ty uzší. No a pak je ještě Prefold, tak je ještě širši, tu by jsi přeložila asi i na 3 krát, je to ta spodní na tom obrázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
19.1.10 13:01

Halucinko, u nás se jako nejsavější vkládačky jednoznačně osvědčily http://www.nejenprodeti.cz/…-skladem-278 od Babyidea. Jsou dostatečně dlouhé a opravdu savé :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
19.1.10 13:06

Katy, ale ta twofold je dvouvrstvá, ne? Nebo není?

Páč ta „nudle“ je třívrstvá, takže má na noc 6vrstev tlustýho bambusovýho flauše, pak ještě ten chobot v hambáči má 2 vrstvy, složím napůl, takže 4 a ještě hambáč samotný má jednu. Takže 11 vrstev tlustýho bambusu, to už zkrátka musí vydržet i pro dítko hodně učurané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.1.10 13:09

Hmm čiči tak na to jsem nikdy nekoukala, ale je to tak jak píšeš. NO a ta nudle je dostatečně dlouhá že jí dáš na půl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
19.1.10 13:23

Holky, mám nafocené ty vlňáčky. Pro krátké přímo na plenky bude asi lepší plést bez vzorku, že? Je to pletené z té vlny, co jsem na ní včera dávala odkaz, a zdají se mi hodně hrubé. Já je chci používat jako kamašky do Manducy, takže super, ale na plínky by mi to přišlo moc. Takže tenčí vlnu, jiný styl pletení? Jestli s tím máte někdo zkušenost, prosím poraďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure