Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ty kapsovky BI se mi taky nezdaj nic moc, nepřijdou mi moc savý, spíš na takový to denní nošení. Ale soudim podle vzhledu, zkušenost s nimi nemám. Líbí se mi ale kapsovky Tots Bots, ty vypadaj bytelně a hlavně maj ty dobře držící zipy ![]()
Co se týče nočníku tak u nás se chodí úspěšně čůrat - musim ho ale dát vyčůrat, sám si neřekne (leda až když sedí v louži
) Kakání je ale problém, vždycky začne usrávat a to dělá po troškách třeba tři dny. Takže mejem zadek taky 10× za den. Tuhle koukám že pořád pobrekává a když jsem mu koukla na zadek, tak bylo vidět, jak přes plínu vytlačil hovínko a plína tlačila proti
Ale aby šel na nočník, to ani za boha… Myslela jsem, že v tomhle věku už to bude krásně umět, dcerka to uměla od roka a půl i v noci… Kluci maj fakt dlouhý vedení…
já osobně s kapsovkou Sw zkušenost mám.Vyzkoušela jsem ji 3× a půl roku mi leela ve skříni.Pak jsem ji poslala dál.Je nádherná,ale dooost prosakuje.
Holky,kdo půjdete do Brány,prosím,prosím kouknete se mi jestli mají na krámě vlňáčky Loveybums?Na netu je totiž nemají a mě je doporučila kámoška,že jsou fakt držáci,tak pokorně prosím.Telefon mi totiž neberou,abych se zeptala.
Prcka dávám na nočník už od 9.měsíců.Nechtěl sedět,tak jsem ho dala obráceně tak,aby měl opěrátko s kachnou mezi nohama.Nějak se mu to zalíbilo a sedí dokud nepustí alespoň jednu kapku.Fakt,když se mu nechce,tak tlačí dokud něco nevytlačí,ale neřekne si však mu je teprve rok a kousek.
Tady se zase řeší nákupy.
Jejda to zase budu určitě taky hledat nějakou kapsovku. Zatím jsem teda spokojená s SIO Pop in a Itti Bitti, tak snad mě nakupovací mánie nepřepadne. ![]()
Jinak holky, dnes testuji ty kikko svrchní kalhotky, tak jsou teda fakt hodně podobní Imse Vimse, zatím se mi teda fakt líbí, jen teda mám vel. M a Eli je má ještě trošku větši především na bříšku, tak že budu muset na protější stranu našít sucháč ať se dají pořádně zapnout, ale jinak jsou fakt zatím dobrý, dávám ji tam čč na nudli a do toho vkládačku a nebo jen čč.
Tak že já zatím mohu říct, že jsem s nimi spokojená, navíc cena je fakt dost nižší než u ostatních, uvidíme jak dlouho vydrží, ale za ty peníze i kdyby dlouho nevydržely tak jsou myslím dobý.
Pastelka píše:
V Ikee mám taky vyhlídnutej zelenej.
Zelenej mámne doma. Ani náhodou si na něj nesedne. Ale kamarádka tu zapomněla ten samej červenej a ten je OK. Potvory vybíravý ![]()
Dnes jsme celý den bez plenek a sám chodí na nočník
![]()
Všem díky za tipy. Tak zkusím ty Fuzzi bunz one size.
Na ty SW se vykašlu. O BG budu uvažovat. Kamarádka tam jede v sobotu a bude tam 5 týdnů. Takže mám čas na rozmyšlenou.
Achdarek
tak on si takhle vybírá, jo?
No tak já mu v Ikea nechám teda vybrat
A gratuluju, jak se mu to krásně daří.
Kolik že mu je?
Achdarku, jak to zvládáš s dětma co jsou takhle po sobě? Je to velká hoňka?
Tak jsem myslela, jak jsem našla skvěle výhodně fuzzibunz a pak koukám, že za kopretinky +2 dolary, takže to vychází na 14 dolarů a poštovný minimálně 40 dolarů, tak by byla úspora snad 80 korun při 20ks plenek, tak to nevím, jestli to stojí za to
, při 40ks, kdyby se to vešlo do 9kg, tak úspora 100,–. Jsem myslela, jak jsem na to nevyzrála, ale houbeles. A ještě ta společnost přepravní to dopravuje až 13 týdnů…
Kdyby nekdo nevedel co s prachama
(nerikal tady nekdo, ze ma dva tacy a nevi co s nima?
), tak vrele doporucuju Cuddle buns bambusovou. Mala, stihla, sava a mekounka.
Cici, to je skoda. Ale stejne, hodis sem ten odkaz, prosim? Mohla bych to nechat poslat ke znamym od skorotchanovcu v Ameru a az za nima pojedou, ze by to privezli.
Babo, tak to už by se vyplatilo, když by se neplatilo to poštovný, za 14 dolarů kopretinky, za 12 mají nějaké růžové, ale jen v L, to je na vás asi moc velké. Tady je ta výprodej, asi by se to muselo objednat hned. (příbuzní k vám pojedou kdy?
)
Babo to já psala že nevím co s prachama, ale už tak trochu vím co s nimi udělám, je třeba koupit kapsu na nošení a taky potřebuji chůvičky než pojedeme do těch lázní.
Jo a Kopretinky by se mi taky líbily. ![]()
Tak objednat by se to hned mohlo, ale privezli by to az v cervnu ![]()
Ale mozna sem poleti primo ti znami, zkusim se zeptat, myslim, ze by jim nevadilo, kdyby pribalili do kufru par plin. A ty bys brala pro Matesa ruzovy?
Kdyz uz ma prdelku v kytickach…
No růžový právě ne, ale ta levandulová, to je jako světle fialová, tak tu bych přežila. I ty kopretinkové bych brala, kdyby to bylo bez poštovného. I těch 14 doláčů by bylo pořád o něco míň. A nejsou ty známí Kanaďani? Nebo jsem se učetla… Protože to poštovný zdarma je jen po USA.
Neucetla, to jenom ja sem uz tak pitoma… ![]()
Ale postovne do Kanady bude porad za hubicku proti postovnemu do CR, ne? Jdu to prozkoumat. Jestli teda s tou plinou v hlave neco vyctu…