Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Hergot fagot, ty návleky už neměli, to mě teda štve. Byly v prodejně xbags, to je taková ta se spoustou batohů, tašek, semtam deštník. A měli právě ty tlustý ponožky a k nim návleky. Že já blbec nevzala alespoň dvoje tenkrát ![]()
čiči - to musí naštvat
Docela jsem pobavila nad tím, jak manželé přebalují:-)
U nás to bylo v pohodě. Když bylo Tobíkovi půl roku, tak jsem začala chodit na jedno dopoledne v týdnu o práce a on hlídal. Zvládal docela v pohodě, ale to jsme používali jednorázovky. Občas jsem teda Tobíka našla s plenkou skoro u kolen, nebo s kusy oblečení naruby. Ale jinak pohoda.
K přebalování Apolenky se ještě nedostal. Ne, že by nechtěl, ale když přijde domů z práce, tak se Tobík na něj pověsí a už ho nepustí:-) Ale taky se to bude muset naučit. V dubnu začnu zase trochu pracovat, nejdřív z domova a v květnu zase na jedno dopoledne do práce. Takže bude muset:-) Pak budu referovat, jak to zvládá s látkovkama.
Babo, mně přijde, že mám kamarády a známe všude po světě:-) Ale jen z USa se to vypaltí přivézt.
Ale v Rakousku obchod s látkovkama nabízí půjčení zkušebního balíku z různými plenami na 14 nebo měsíc. (http://stoffwindelcompany.at/shop/index.php?…) To by se mi líbilo , kdyby to bylo možné i u nás.
Ještě jsem zapomněla okomentovat tu přiloženou fotku. Jka koukám na metříky, tak máte ještě malé děti. Ale až budou větší tak, určitě ocení „fazoloviště“. Úložný díl pod postel a 6 kg fazolí. Dnes jsem o Tobíkovi vůbec nevěděla ![]()
Achdarku tak fazoloviště mě pobavilo, dobrý nápad.
Kdy si přestanou děti strkat všechno do pusy prosím???
Včera jsem našla Matesovi v puse dvojkorunu, no krve by se ve mě nedořezal, byla někde spadená a on ji samo hned našel.
Jo ty plínky k výpujčce dobrý. A co pak s nima ale dělají až je vrátíš? Půjčí zas někomu jinýmu?
Já normálně uvažuju o nákupu Itti zas. Ale asi budu muset něco prodat, jen nevím co. Uvažovala sjem o POpo a jedněch vl%nákách, ale zas na léto budou dobrý, kurnik, toje práce s plínama
.
Holky, díky za tipy na kapsovky
, vypadá to, že zkusíme Tots Bots
.
U nás, co se týká přebalování malého, se manžel účastní pouze v případě nutnosti, tj. když nejsem doma
. Látkovky ale používat nechce, tak musím mít doma připravený, pro stav „nouze“, balík jednorázovek (tak tu máme aspoň Alany
) a hlavně domácí ubrousky
. Vždy mi, když se vrátím, sděluje, že se Jájek pokajdil a že to bylo hrozný, bla, bla, bla
. Prostě vybásní to tak, abych si uvědomila, jaká to byla pro manžela oběť, že malého přebalil, a náležitě manžu ocenila, jak je skvělý, že to tak „perfektně“ zvládl
.
Křupky u nás jedou snad všechny, ale jednoznačný prim hrají kukuřičné a specielně tyto
Katy2, jsi opravdu dobrá s tím odstříkáváním
. Mně stačilo, když jsem musela párkrát odstříknout (je pravda, že mi to dost často teklo skorem samo
), ale u toho našeho malého lohnila bych celý den nedělala nic jiného. Ještě štěstí, že ty moje dudy vzal za své
.
Achdarku, „fazoloviště“ opravdu skvělý nápad
. A to jsem přemýšlela, jak to u nás uděláme s pískovištěm, teď už mám jasno
. Jestli budeme mít takovou úrodu fazolí jako loni, není problém
.
Jé fazoloviště je super
To by mě teda ani ve snu nenapadlo…
Achdarek Tobík má na sobě designsocks? Nebo se pletu?
S tím zkušebním balíkem plen mě to zajímá, taky bych chtěla vědět co s nima dělaj když jsou použitý… Asi jim napíšu a zjistim to nebo budu mít brouka v hlavě…
Hilda píše:
Jé fazoloviště je super![]()
![]()
To by mě teda ani ve snu nenapadlo…
Achdarek Tobík má na sobě designsocks? Nebo se pletu?
S tím zkušebním balíkem plen mě to zajímá, taky bych chtěla vědět co s nima dělaj když jsou použitý… Asi jim napíšu a zjistim to nebo budu mít brouka v hlavě…
HIldo, nevím, jaký návleky Tobík má. Kupovala jsem je před dvěma lety a už fakt nevím. Ale jsou takový docela těsný, přijde mi, že ho škrtí.
Co se týče toho zkušebního balíku, tak si myslím, že je vyperou a půjčí dál. Ale nevím, zas tak jsem to nezkoumala. Ale každopádně mi to přijde dobrá myšlenka. Kdyby něco takového bylo možné v ČR, tak bych do toho určitě šla.
Mě se ta myšlenka taky líbí, ale umim si představit, že může mít svoje odpůrce… Přece jen plínka je svým způsobem intimní věc a když jí vystřídá třeba 10 dětí… Mě osobně by to nevadilo, ale některým maminkám určitě. Né všechny jsou fajn a když vidim, na co se mě kolikrát dokážou v eshopu ptát a psát do mailů.. ![]()
Hildo, práskni, prosím nějakou „perličku“ ![]()
Jsem strašně moc zvědavá ![]()
Jeee, no mam postreh, ty se maaaaas. Taky chci obchod s latkovkama ![]()
A nechces dovazet Goodmama? ![]()
http://shop.thegoodmama.com/
Žádný špatný věci bych tu nezveřejnila, přece jen člověk nikdy neví… Ale nedávno mi psal jeden pán, kterej si chtěl koupit tělový a masážní olej Erotika, jestli prý ho může používat i uvnitř
Raději jsem nepřemýšlela kde ![]()
Ta Goodmamma je americká značka? O nějakým dovozu do budoucna uvažuju, ale radši bych něco z Evropy, páč z Ameriky se musí platit clo a taky se musej nechávat dodělávat testy což je dost fin. náročný ![]()
To půjčování plenek jsem si už prubla
Půjčovala jsem Halu a ještě Angu od nás z diskuze. Myslím, že když se to vypere alespoň na 60, popř se ještě přihodí něco jako miofresh, tak je to v pohodě.
A v Británii mají plenkový servis, tam to snad taky funguje na principu, že dávají „erární“, myslím, že jsem to četla v nějakém popisku vícevrstvých plen, že se pro tento účel používají.
Babo, ty plenečky goodmama nevypadají věru zle
.
Hildo,
to musí být docela zábava mít takový e-shop
.