Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Muhehe ![]()
a neda pokoj. Abych Ti sem nehodila odkaz na slevnene Itti Bitti ![]()
Tak na to jak Elisek bojkotuje krmeni je to pekny, ne? A stahujete nas naskok ![]()
NO jo, váha je dobrá, teď už sice tředí ten jí lepé. vychází to tak 160ml 4× za den a v noci si bere prso, ale to myslím, že moc nevypije.
Jo a ten odkaz na ty slevněné Itti Bitti klidně hoď, pošlu ho Mondě ze srpňátek........včera jsem jí ji ukazovala, bo jí měla Eli u dr. a ta strááášně obdivovala jakou má krásnou plínečku, no a Mondě se líbi, že by si taky pár koupila.
Za 300 jedna - fialova a ruzova.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Katy2 píše:
Hmm, ona to chce pro kluka, tak že to nic.
Fakt uz sem pitoma… ![]()
Ale Eliskovi jak by slusely ![]()
No nic, taky bych se zas mela kouknout do srpnatek, ale nejak se tam vzdycky ztratim.
No kouknout by jsi se tam opravdu měla.
![]()
Elišákovi by určitě slušely, ale mě fakt stačí troje plus 4 vkládací sety navíc. ![]()
Katy, jak hodně využíváš ty vkládací sety? Využiju ke 2 Itti Bitti který jsou komplet dalších 6 vkládacích setů? Nemůžu ty sety nahradit jinýma vkládačkama? No asi by tam nepasovaly…
Pastelko, no využít to využiji, protože ona mi do nich většinou nekadí, tak že fakt měním jen vkládací sety, asi by se dalo dát do nich i jiné savé jádro, já to zatím nezkoušela.
Ale vůhodou u těch vkládacích setu je, že tam pasují přesně na tu druky, tak že to hezky drží, určitě tam jde dát i jinou vkládačku jen tak položit, a vršek bude sloužit jako svrchní kalhotky, třeba ty doma šité vkládačky tam určitě vlezou, nejsou široké.
Hmm, no tak záleží jak široké vkládačky máš, mi ty moje doma šití by tam teda v klidu vlezly. ![]()
Jé, já bych chtěla nějakou tu SIO, ale když všude píšou maximálně do 15kg a Matesovi jsou už plenky, co jsou od 11kg, tak bychom je asi na moc dlouho neměli ![]()
Ale zase na druhou stranu, i kdybychom je neunosili, tak by zbyli na další
Hergot fagot, to je dilema… ![]()
Aha, tak jsem na to teď koukala na fotkách. Jak to teda funguje, mám ten vršek a dovnitř dám celej ten set? Ten vršek mi zůstane suchej?
Čiči, tak to vem a kdyžtak uschováš na další
Jak to u vás vypadá se snažením? U nás startujeme příští měsíc…
Pastelko, no vršek zůstane suchý a když je trošku navlhlý tak stačí jen vyvětrat. Normálně to tak praktikuji, nechám vyvětra a dám třeba ty druhé. ![]()
čiči, no tak zkus pořídit jednu a když tak schováš pro durhé. ![]()
Katy a co je to za materiál zevnitř té plenky? Nemyslím ty vkládačky, myslím ten rychleschnoucí vršek?