Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy, tady je program ke stazeni.
http://vitainfo.cz/…p/detail.php?…
Babo dík..................tak jsem zjistila, že Eli je s váhou na nějakých 58 percentilech a s délkou je na tom o poznání lépe, tam je těch 90 percentil. ![]()
Katy, tak na to, jak stávkuje s baštěním, je na tom Eli vlastně průměrně až nadprůměrně, to je fajn.
Babo, touto dobou už Mates taky nepřibral 1kg za měsíc, ale my začali s příkrmy v 5m, tak zas pak jo ![]()
čiči mě by až tak moc nevadilo že nejí, ale ona ani nic nepice, což už mi teda vadí. ![]()
Katy,to vůbec neřeš.My byli v poradně teď a Dr.se ptala jestli pije.Protože mu byl rok,tak mu mírně přisoluju a jak má slanější,tak se rozpil,ale před tím nic nepil a skoro nic nejedl.Dokonce mi i zhubnul Dr. mu dělala testy a nic,tak jsem si s tím nedělala vrásky.Hlavně,když mu rostou zoubky,tak vůbec nejí a když se třeba pár dní fakt nepo..s,tak taky nejí.Oni děti ještě nejsou zkažený jak my a nepřežírají se.
Nedávno jsem mluvila s paní,která dělá altern.medic a čínskou med.atd.a ta říkala,že my máme neustále pocit,že děti potřebují jíst a je to prý naopak.Oni si sami řeknou pláčem.Jo,ještě kadí ti?Nebo je nespokojená,jako že ji bolí bříško,nebo má hlad?Pokud ne,tak to neřeš.
Efík no já nevím zda to nemám řešit, vždť přeci není normální, že jeden den dítě jí 5× 170ml a pak vůbec nic? To přeci není normální, kadila včera.
jo,ještě jedna zajímavost u nás máme pít 2,5l za den a v Polsku mají standard 500ml za den,takže jiný kraj,jiný mrav a hlavně moje Dr.byla teď na školení a tam jim říkali,že člověk má pít podle toho,co dělá a v jakém prostředí se pohybuje a co zrovna v ten den jedl.Takže můžeš vypít klidně i ten litr a je to dobře.Ledviny by se neměly zatěžovat.
Mám Manducu a díky Vám taky pokukuju po kapse,fakt díky.Asi sem už nebudu chodit.
tak to se jeden den přežroutí a druhý den tráví.Tak ji to zkus ten den,co má papací, dávat v menších dávkách,aby se nepřejedla.
efik mě se ale nezdá že by jedla moc, je na mém mlíčku a 5× 170ml pro 5ti měsiční dítě není vůbec dost, vždyť na svou váhu by měla vypít 1l a to teda nevypije ani náhodou. ![]()
pokud je kojená,tak je to dobrý.Třeba ji jen něco trápí.
Hele Katy nepromokají Ti ty vlňáčky od Anavy?Impregnovala jsem jen jednou a promokaly a tak jsem je hodila jestě jednou do impregnace,tak uvidíme. ![]()
Ahoj. Včera jsme byli na procházce s Manducou a malý jel poprvé v tramvaji. Aůe byla skoro prázdná, takže vpohodě. Jinak manžel mě nechce k nošení pustit, když jsme spolu, nějak se mu to zalíbilo. ![]()
efik ty vlňáky jsem impregnovala taky dva krát a pořádnou kůrou, byly fakt uplně mastné, ale mě už teď drží dobře.
No a s tím pitím, já fakt nevím, kojím ji s flašky a v noci prso chce, jen že přes den teď fakt nevypije skoro nic a je furt taková nějaká neklidná, dost se jí i brká, jako by špatně trávila.
![]()
To,když manža nosí a je někde sám,tak vzbuzuje velkou pozornost. ![]()
To opravdu rád nosí.To je venku nadílka,co?
Takhle má vypadat zima,i když na těch silnicích by to nemuselo být.Je to o strach.
2.ledna prckovi byl rok a včera udělal dva krůčky.Měl z toho strašnou bžundu.Jo,ještě jste řešili botičky,tak já kupovala Santé.Nestojí majlant a jsou kvalitní.Koupíš je v lékárně.
Na trávení nám Dr.poradila kapičky Sab simplex.Jsou sice na prdíky,ale malý se po nich krásně pokadí.Prý jsou i na správné osídlení střevní mikroflory.Tak se zkus poradit s Dr.Jinak jsem prckovi dávala i kůru Nutrolin,to jsou jako laktobacily,ale v sirupu je to myslím na 10dní.
Míša měl taky strašný problém s jídlem a neklidem,pak onemocněl a musel mít ATB a od té doby má klid.krásně papá a je spokojený.Prý se to po ATB stává.Nejspíš se mu střívka správně osídlila.