Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
10.1.10 09:24

Katy, tady je program ke stazeni.
http://vitainfo.cz/…p/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.1.10 10:33

Babo dík..................tak jsem zjistila, že Eli je s váhou na nějakých 58 percentilech a s délkou je na tom o poznání lépe, tam je těch 90 percentil. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
10.1.10 11:12

Katy, tak na to, jak stávkuje s baštěním, je na tom Eli vlastně průměrně až nadprůměrně, to je fajn.

Babo, touto dobou už Mates taky nepřibral 1kg za měsíc, ale my začali s příkrmy v 5m, tak zas pak jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.1.10 11:27

čiči mě by až tak moc nevadilo že nejí, ale ona ani nic nepice, což už mi teda vadí. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Efík
10.1.10 15:03

Katy,to vůbec neřeš.My byli v poradně teď a Dr.se ptala jestli pije.Protože mu byl rok,tak mu mírně přisoluju a jak má slanější,tak se rozpil,ale před tím nic nepil a skoro nic nejedl.Dokonce mi i zhubnul Dr. mu dělala testy a nic,tak jsem si s tím nedělala vrásky.Hlavně,když mu rostou zoubky,tak vůbec nejí a když se třeba pár dní fakt nepo..s,tak taky nejí.Oni děti ještě nejsou zkažený jak my a nepřežírají se.
Nedávno jsem mluvila s paní,která dělá altern.medic a čínskou med.atd.a ta říkala,že my máme neustále pocit,že děti potřebují jíst a je to prý naopak.Oni si sami řeknou pláčem.Jo,ještě kadí ti?Nebo je nespokojená,jako že ji bolí bříško,nebo má hlad?Pokud ne,tak to neřeš.

• Citovat
  • Upravit
51750
10.1.10 15:07

Efík no já nevím zda to nemám řešit, vždť přeci není normální, že jeden den dítě jí 5× 170ml a pak vůbec nic? To přeci není normální, kadila včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Efík
10.1.10 15:07

jo,ještě jedna zajímavost u nás máme pít 2,5l za den a v Polsku mají standard 500ml za den,takže jiný kraj,jiný mrav a hlavně moje Dr.byla teď na školení a tam jim říkali,že člověk má pít podle toho,co dělá a v jakém prostředí se pohybuje a co zrovna v ten den jedl.Takže můžeš vypít klidně i ten litr a je to dobře.Ledviny by se neměly zatěžovat.
Mám Manducu a díky Vám taky pokukuju po kapse,fakt díky.Asi sem už nebudu chodit.

• Citovat
  • Upravit
Efík
10.1.10 15:10

tak to se jeden den přežroutí a druhý den tráví.Tak ji to zkus ten den,co má papací, dávat v menších dávkách,aby se nepřejedla.

• Citovat
  • Upravit
51750
10.1.10 15:39

Hmmm, jen ona už nejedla ani včera a dnes v tom pokračuje. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.1.10 16:02

efik mě se ale nezdá že by jedla moc, je na mém mlíčku a 5× 170ml pro 5ti měsiční dítě není vůbec dost, vždyť na svou váhu by měla vypít 1l a to teda nevypije ani náhodou. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Efík
11.1.10 08:49

pokud je kojená,tak je to dobrý.Třeba ji jen něco trápí. :-( Hele Katy nepromokají Ti ty vlňáčky od Anavy?Impregnovala jsem jen jednou a promokaly a tak jsem je hodila jestě jednou do impregnace,tak uvidíme. :-?

• Citovat
  • Upravit
5159
11.1.10 08:54

Ahoj. Včera jsme byli na procházce s Manducou a malý jel poprvé v tramvaji. Aůe byla skoro prázdná, takže vpohodě. Jinak manžel mě nechce k nošení pustit, když jsme spolu, nějak se mu to zalíbilo. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.1.10 08:59

efik ty vlňáky jsem impregnovala taky dva krát a pořádnou kůrou, byly fakt uplně mastné, ale mě už teď drží dobře.
No a s tím pitím, já fakt nevím, kojím ji s flašky a v noci prso chce, jen že přes den teď fakt nevypije skoro nic a je furt taková nějaká neklidná, dost se jí i brká, jako by špatně trávila. :-( :-( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Efík
11.1.10 09:02

To,když manža nosí a je někde sám,tak vzbuzuje velkou pozornost. :evil:
To opravdu rád nosí.To je venku nadílka,co? :potlesk: Takhle má vypadat zima,i když na těch silnicích by to nemuselo být.Je to o strach.
2.ledna prckovi byl rok a včera udělal dva krůčky.Měl z toho strašnou bžundu.Jo,ještě jste řešili botičky,tak já kupovala Santé.Nestojí majlant a jsou kvalitní.Koupíš je v lékárně.

• Citovat
  • Upravit
Efík
11.1.10 09:10

Na trávení nám Dr.poradila kapičky Sab simplex.Jsou sice na prdíky,ale malý se po nich krásně pokadí.Prý jsou i na správné osídlení střevní mikroflory.Tak se zkus poradit s Dr.Jinak jsem prckovi dávala i kůru Nutrolin,to jsou jako laktobacily,ale v sirupu je to myslím na 10dní.
Míša měl taky strašný problém s jídlem a neklidem,pak onemocněl a musel mít ATB a od té doby má klid.krásně papá a je spokojený.Prý se to po ATB stává.Nejspíš se mu střívka správně osídlila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí