Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
8.1.10 13:37

Holky, kdo mate mam kapsu, myslite, ze by to stacilo misto vesty pod bundu? Nechce se mi kupovat nosici vestu, kdyz ta celorocni kapsa je o 1000 levnejsi nez pekaru.

Jinak uz mam manducu, nakonec obyc hnedou, protoze by kyticky a motylci byly asi moc sladoucky. Libila se mi i lemongras, ale kdyz jsem bzla v latkovky.cz, tak rikali, ze jim tam nekdo vracel lemongrasku, ze ma ten bederak jak z betonu, pry byl fakt tvrdy.

Jinak bambino gate se osvedcuji, nebyt toho suchace na brise, ktery je fakt tuhy, tak by byly dokonale, ale asi tam nasiju jiny.

Halu, neporadim, doma pletene nemam, ale urcite spis natahovaci, jsou stihlejsi a nikde nic netlaci. Ale tam zalezi asi na zrucnosti pletarky, jak moc pruzne je umi uplest, aby nejakou dobu vydrzeli. A mozna by nebyly marne zavazovaci, tvar jako hhs, ty by byly az do konce latkovani velikostne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
8.1.10 13:45

A ty teplacky na bezplenkovku, co maji na Brane, ty jsou od Ivushky nebo od Farmers? Neni tam napsany vyrobce. Cena je teda skvela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
8.1.10 13:58

Kolik stojej :?: , nechce se mi to hledat. V kamenným kšeftě to bylo nějak 285 kulí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.10 14:05

Ivuška dělá takové, s tím že ti je udělá s materiálů který si můžeš vybrat s toho co má, tady ukážu jen foto co má na facebooku galerii. Cenu nevím jakou má, když tak jí klidně písni.
 http://photos-a.ak.fbcdn.net/…560500_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
8.1.10 14:11

Katy, ty jsou luxusni, tak to na Brane jsou asi farmersky.

Suvi, stoji neco mezi 220 a vic, podle velikosti, nejvetsi je 86. Ty, co meli predtim (ne farmers), staly skoro 500, coz byl naprosty nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
8.1.10 14:26

Čiči, co je to hhs? A co jsou ty tepláčky? Teda jako čím jsou jiné než obyč?
Babička je pletací hodně, takže ozkoušíme a napodruhé třeba pružnost upravíme… Pak se pochlubím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
8.1.10 14:46

Halucinko, hhs jsou zavazovaci pliny Hemp Hour Strap od baby idea, staci jedna velikost az po nocnik. Treba tady ty vlnaky by myslim byly fajn.
 http://www.strihplinky.xf.cz/…epinaci.html

Příspěvek upraven 08.01.10 v 14:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
8.1.10 14:46

hhs - hemp hour strap - zavazovacky

teplacky jsou na bezplenkovku, se kterou jsme jeden cas koketovali, ale az kolem 4m, takze postupne jsem prestavala poznat, jestli potrebuje nebo ne. Ale u druheho to chci zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
8.1.10 17:47
čičinka píše:
Holky, kdo mate mam kapsu, myslite, ze by to stacilo misto vesty pod bundu? Nechce se mi kupovat nosici vestu, kdyz ta celorocni kapsa je o 1000 levnejsi nez pekaru.

Kapsu mám,tu celoroční, přijde mi super. Apolenku nosím v lehké kombinézce, přes to kapsu a já pak mám takovu větší flísovou bundu, kterou buď zapínám nebo nechávám rozepnutou, dle situace. A ještě Apolence dávám návleky na nohy. Zatím vždy byla po návratu z venku teploučká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
8.1.10 17:54

Včera jsem vybalovala balík s plenkama. Nadšeně jsem ukazovala Tobíkovi, co bude nosit místo jednorázovek. Udělal kyselý ksicht, řekl Neeeeee a pak ukázal na mimi. :-) No, uvidíme, zda se nechá přesvědčit. Ale už ty jeho plenky musím začít řešit. Myslím si, že už je zralý, akorát nemá čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
8.1.10 17:55

Jo tak ty hhs jsou vlastně ty poslední, jak jsem tu na ně dávala odkaz, ne?
A jaký materiál na vlňáky, já jsem myslela všude merino, ale pak jsem někde četla, že kalhotky a lemy se dělají z jiného materiálu. :?: Čiči, já mám celoroční kapsu, sice krátce, ale už jsme několikrát vyzkoušeli a malý měl jen flísovou bundičku, štramplíky, pletené návleky na nohy a v té kapse mu bylo teplo - alespoň myslím, nic neříkal. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
8.1.10 18:57

Jo v kapse mu bude určitě teplo…Mates byl vždycky hezky teplej, dobře se to dá utěsnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
8.1.10 20:55

Super, diky, tak pujdu do kapsy, nemam nic na noseni na zadech a bunda sama o sobe je moc tenka na mrazy. A samo se mi libi peekaru, ale ta stoji cca 1800 a kapsa jen 800. A vyuziju i na jaro, kdyz bude bunda uz moc.

Jinak jsem naprosto zamilovana do tech svrchnaku bambino mio, jen mi je ted Mates pokrtil kakancem, ale s tim se pocita, uz objednavam jeste jedny, abychom meli na stridani. Jen skoda toho suchace, budu to muset vymenit, nejak se mi tu hromadi siti, jeste chci delat zuzlatka na manducu a nejaka sava jadra z rucniku z ikea, to je zase planu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
8.1.10 21:04

čiči jakou kapsu máš vybránou? Můžeš hodit odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
8.1.10 21:06

Muzetemi nekdo sem prosim hodit odkaz na nejakou slusnou kapsu? V tech se vubec nevyznam. Kdyz ted nekam jdem, hodim pres nas oteckovu bundu, ale ta je tenka, spis proti vetru, tak by se nam neco hodilo. A taky by konecne mohl nosit tatinek a nedrela bych se s tlustochem sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure