Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Halu, konopí tvrdne nejvíc, bambus trochu míň. Fleece fuflíkatí, chytá barvy, šedne. Ždímu na 700 nebo na 1000. Třeba totsbots vyrábí prášek, který jde na pleny použít i při nižších teplotách než 60, ale stojí myslím 200, vyjde to na cca 15 praček, takže nic levného ![]()
bambusové,konopné plenky se nesmí prát v prášku,jen v gelu,protože se prášek usazuje v tkaninách a pak jsou plíny tvrdý.Upozorňovala mě na to paní,která mě prodávala plínky.Jak jsem už psala používám prací gel qualt,který stojí 80kč za 1,5l.Do pračky dávám míň,než je tam napsáno.Hezky pere a voní.
Já taky peru v gelu - v mýdlovém slizu, ale pleny jsou stejně jako šutr. Teda jen bambusové, ale my máme děsně tvrdou vodu ![]()
Tak jo, neházím flintu do žita, já to teda prubnu. A pere to dobře, můžu v tom prát všechny plíny najednou?
Efíku no to já mu samozřejmě ale drhnu v rukách doměkka. Dost se u toho nadřu, prkýnka mu nedávám, nejsem šiblá. Kde se dá teda sehnat ten Permon prosím tě?
Je, tak to ja sem teda asi sibla
Me partner vysvetlil, ze mimino si tu plinu rychle zahreje a ona zmekne. Proto sem ji drhla v rukach jen trochu a nemlatila sem se s ni o nohu jako nekdo ![]()
Hele Babo přijeď do Brna
. A už delěí dobu přemýšlím, že vám to vyfotím. To budete čubrnět! ![]()
Suvi, předpokládám, že budeš za růžek držet plenku a ta bude v horizontální poloze ![]()
Na co cumet? Jak stoji plenky v pozoru?
Na to nemusim do Brna, staci se podivat do kouta na partnerovy ponozky…
Dik za tip na ten Permon, na ty HHS by to neco chtelo.
na netu www.opravdoveplinky.cz.Není to prací gel,jen máchadlo,jo?
Tak tos e teda nadřeš s prkýnkama.Zlatý čtverce ![]()
babo-jen ponožky?To u nás stojí v pozoru i pracovní kalhoty a někdy i manželovo pyžamo po noci,když dlouho nic a ono pak samo. ![]()
Pripomela si mi muj nejpozitivnejsi zazitek dnesniho dne, partnerovi budou prat pracovni hadry v jejich pradelne
Me se tak ulevilo, prani by mi nevadilo, ale zehlit kosile?
Jeste jich na me 6 vejra u zehlicky, ale tyhle mrchy budou posledni ![]()