Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
28.12.09 17:17

Ahoj holky.

Nahodou jsem nakoukla a vidim, ze jste probiraly Itti Bitty, tak pisnu zkusenosti.
Mam doma dva kousky, verze snap in one - vyndavaci vnitrek. Pouzivala jsem jako repre plenky - dobre vypadaji, jednoduse se s nimi manipuluje a nedelaji velky zadecek.
Od doby,co mala chodi na nocnik, uz pouzivam skoro vyradne jen je. Vydrzi dost dlouho,protecou jen kdyz se spatne nasadi a vyhodou je, ze jde do nich pouzit skoro jakakoli vkladacka a vyprat jen ta,pokud se prcek neprocura az na kalhotky, mohou se pouzit vickrat.

Snad jsem pomohla. Mejte se a preju hezke svatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
28.12.09 17:22

Kati, Irma, je dokonce za 39,– :-D

Amazonko, jak je mala velka? Mate vel.L?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
28.12.09 17:38

čiči díky. :wink:

amazonko mě přijdou Itti Bitti SIO vel.L z druhé ruky, 3ks plus k tomu 4 vkládací sady.
Mám doma The pop in a ty jsou taky fajn, taky SIO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.12.09 18:37
čičinka píše:

Babo, koukám, že na Fuzzi jsem tě nakonec navedla dobře, co :mrgreen: No budete pak samá kopretinka.

No snad nebude mala alergicka na pyl :mrgreen:

Kazdopadne mas pravdu, za tenhle extravyhodny nakup muzes Ty, takze Ti verejne vrele dekuju. :potlesk:

Katy, kdybys nekde narazila na Fuzzi z druhe ruky za rozumnou cenu, urcite ji kup, myslim, ze litovat nebudes. Mam ji i (nedobrovolne) vyzkousenou na noc a super. Hlavne tu plinu po pouziti (jak debil ) casto ohmatavam, jestli je fakt pocurana, protoze ten povrch je krasne mekky a suchy. Az koblize zavidim, v cem ma zabalenou prdel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
28.12.09 22:58

Ahoj holky,

při pohledu na odpadkový koš přetékající plenami jsem se rozhodla, že začnu látkovat.

Pročetla jsem prvních deset a posledních dvacet stránek této diskuse + sekci látkovky na BC + prošla jsem webové stránky obchodů s látkovkami. Takže teorii jsem nastudovala:-) Příští týden vyrazím na nákup čč a nějakých svrchních kalhotek a začnu. Postupně budu doplňovat, mám v plánu si i něco ušít.

Takže ještě pak získat praxi a bude to. není náhodou některá z Vás z Prahy nebo blízkého okolí (Kladno, Beroun)? Ráda bych získala nějaké praktické ukázky a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
29.12.09 09:10

ahoj holky,

ja se sem vubec nedostala, ale koukam ze Vanoce byli ke vseobecne spokojenosti, jsem moc rada i za vas :srdce:
U nas novyho nic bohuzel ani pleny, po novem roce snad na neco dojde tak pak dojdu na radu :lol:

Jo jen jsem zahlidla ze jste resily ty separacky do wc…tak po osobni zkusenosti u znamych, kterym to pod barakem ucpalo odpadni trubku uz je hazim zasadne do kose…neni to tak pohodlne, ale nerada bych abysme neco museli kopat u nas :roll:
ale ja ted stejne pouzivam Irmu a ta by se stejne splachnout snad ani nedala ze jo :oops: :mrgreen:

Katy koukam ze na IB doslo, a pekna sada, bych do ni taky hned sla, kdybych na ni narazila. Tak doufam, ze budes spokojena…pekne se zapinaji takze vydrzi urcite dlouho..mlade ma ted 13kg a jeste stale v pohode a nejsme ani na poslednim patentu :wink:

Kdybych se uz nedostala, tak preju vse nej do novyho roku…a hlavne spokojene latkovani :srdce: :srdce: :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
29.12.09 10:21

Achdarku, ahoj, koukám další lapená dušička do látkové sítě :lol: Jojo, se čtvercema a kalhotkama imse vimse jsem zašínala taky. Jen jsem bohužel věřila tomu, že pro novorozence jsou nejlepší celulozové separačky a pak mi v tom přišel tak mokrý, že jsme na čas zase přestali :roll:

Quinny, tak teď jsi mi nasadila brouka do hlavy s těma separačkama, já je vesele házím do záchoda. Asi koupím nějakou neekologickou srajdu, aby to protáhlo trubky. No ale házet pokaděnou separajdu do koše, to nejde, a běžet s ní 2 patra do popelnice… chjo, to bude logistika.

Babo, přesně, ji ohmatávám, jestli je suchá a pak sáhnu dovnitř, tam je všechno durch, ale povrch suchoučký. A zrovna nedávno jsem ječícímu Matýskovi vysvětlovala, že maminka zkrátka musí jít na ten záchod, protože si nemůže čůrat, kdy chce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
29.12.09 10:27

Achdarku, my jsme se už přivítali soukromě, ale ještě jednou tedy veřejně: VÍTEJ :mrgreen:

Nad těma separačkama jsem taky přemýšlela, i když bydlíme v bytě, koupím kompostér a budu je házet tam.
Pokud je pravda, co uvádí výrobce, tak se tam rozložej.
Bydlíme sice v bytě, ale jsme v přízemí. Navíc to není bytovka, spíš domek, máme i dvorek, takže ten kompostér bude nejlepší řešení.

A taky si raději něčím proženu trubky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.12.09 14:58

quinny no dlouho jsem odolávala, asi jeden celý den a nakonec jsem neodolala a na inzerci odpověděla, tak že tento týden by měly rorazit. Už se na ně moc těším, ale pak už vážně s nákupy končím. :lol: No uvidím zda malé vůbec už budou, má teprve necelých 7kg, no a když ještě nebudou,tak určitě do nich brzy doroste. :lol:
Teda musím koupit ještě nějaké vlňáčky na noc, ale pak už vážně končím. :-D

Dneska jsem byla v té Ikei a koupila tu deku Irmu a separačky už se suší, ale musím říct, že teda po namočneí ihned sály vodu, to fakt i Haipa daipa neznám, tak že věřím že tyto budou fakt dobrý.

Achdárku vítej. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
29.12.09 15:21
Katy2 píše:
už vážně s nákupy končím.
:-) :-D :lol: :mrgreen:
:pankac:

No jestli koncis jako ja, tak potes koste. Dneska sem prolizala inzeraty, jestli nekdo neprodava FB :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.12.09 15:43
:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
29.12.09 19:52

Jo a jeste se drze pochlubim, nas pucek bude testovat tuhle od Ivusky
 http://www.flickr.com/…/4221153191/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.12.09 20:00

hmm, krásná…taky furt slintám nad plenkama od Ivušky, mám od ní taky jednovelikostní celobambusovou jednu a jedny natahovací vlňáčky a jedny jednovelikostní. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.12.09 20:01

Babo hele a co kobliha? Už něco dělá?
Mě se začala Eliška teď nějak moc často otáčet. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.12.09 20:12

Jo ještě, sepračky Irmy fakt super zatím, ještě uvidím co to udělá s našim hovňousem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure