Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy no to potěší!
. Tak hlavně, že jich máš teď víc… ![]()
Holky koukám na ty látkový vložky, u mě rudá mrcha právě dlí a ne že by to bylo příjemný. Ale vůbec nevím jaký. To zas bude studium. Taky teda nejsou zrovna levný ![]()
Cappy, gratulace k chozeni.
vlozky, mam 4 od bundles, porizovalajsem je, kdyz jsme pouzivali pharmatex, ktery pak ze me tekl cely druhy den. Ted nevim, ale myslim, ze jsou tam uvedeny jako klasicky menstruacni, ale me prijdou jak slipovky, na silnejsi mrchu by asi nestacili - nebo stacili tak na pul hodiny. Takze, az si prihasi, tak asi poridim kalisek a tyhle budou jen jako pojistka.
Prani bych videla predeprat ve zlucaku a pak vsechny za jeden den vyprat v ruce, nechce se mi je hazet s plinama, nejak se mi to ekluje, kvuli Matesovi. az by mrcha odesla, tak bych je teprve hodila vsechny do pracky s ostatnim oblecenim.
Ale ja porad doufam, ze mrcha vubec nedorazi a nejake vlozky budu potrebovat az v sestinedeli ![]()
Jo takhle jsem to četla i na diskuzi na BC, přeprat v ruce a po mrše vyprat v pračce. Hodně si tam chválí MaM vložky, který teda nejsou levný. Mají ty Bundles nějakou membránu? Z čeho to je? Já si stejně myslím, že moje cykly, to zas bude…40,50 dnů apod. Chjo ![]()
Ne, je to zkratka hadrova vlozka z jemne bavlny. Prave proto si myslim, ze to nemze vydrzet vic jak nejke spineni nebo kdyz to ujede z kalisku.
Asi nějaký ty MaM koupím, ale až to dostanu znova. Bůhví kdy to bude. Do kalíšku já nejdu, prostě si tam nemůžu nic strkat, je mi to nepříjemný.
Kalisek sem chtela, ale co sem posbirala zkusenosti holek (ne zrovna z kalisek.cz), tak me to preslo. Casto pry protyka a pri vyndavani se vylejva.
Zato do shewee jdu ![]()
http://www.shewee.cz/
Holky, tak s látkovými vložkami nemám zatím žádnou zkušenost a to samé s kalíškem.
ALe jak tak brouzdám po Facebooku, tak Ivuška šije i krásné látkové vložky, tak co se poptat ma BC ještě jí?
Ty jo Babo, ta pomůcka na močení vypadá teda fakt dobře. ![]()
Tak sem dneska chtela objednat ty kopretinkove pleny (cici, jeste jednou Ti teda pekne dekuju
) a narazila sem na tuhle akci. (ale kopretinky budou taky
)
Katy2 píše:
Babo to děláš schválně?![]()
![]()
![]()
![]()
JO! A tobe konkretne obvzvlast. ![]()
Objednala sem tam 3 baleni po sesti, jedna pak vyjde na 119 kacek, sice jich tolik nepotrebuju
, ale do tech zavazovacek asi pozdeji budu umotavat Koblih blbe, tak se to hodit bude. A dalsi mimina taky snad jeste nejaky budou, tak se to uzije. (si musim racionalne zduvodnit, proc zas nakupuju pliny
)
Baba píše:Katy2 píše:JO! A tobe konkretne obvzvlast.
Babo to děláš schválně?![]()
![]()
![]()
![]()
Objednala sem tam 3 baleni po sesti, jedna pak vyjde na 119 kacek, sice jich tolik nepotrebuju, ale do tech zavazovacek asi pozdeji budu umotavat Koblih blbe, tak se to hodit bude. A dalsi mimina taky snad jeste nejaky budou, tak se to uzije. (si musim racionalne zduvodnit, proc zas nakupuju pliny
)
Tři balení po 6? Hmmm, tomu nějak nerozumím, asi su blbá.............jo hele a není to moc umělé ty plenky? Bude to něco sát?
Je tam akce baleni 6 plen za 1075 a kdyz si objednam ta baleni 3, mam jedno zadarmo. Postovne se nad dva litry neplati, takze to vyjde 18 plen za 2150.
Tyhle sem teda v ruce nemela, ale myslim, ze budou dost podobny kapsovkam Bum Genius a ty jsou fajn. A kdyby nesedely, tak je strelim, myslim, ze za tu cenu to nebude problem.
Jo a myslim, ze to bude to samy jako ty kopretinovy a ty Cici chvalila,ne?
Babo, ty jo, tak to je zajimave. Ale nemaji L, jen M, Mates je stehnatej, tak se nam to uz nevyplati
Tak halt budou kopretinky za draho.
kalisek, asi zalezi jak sedne, uvidim, vyzkousim. Chtela bych neco eko, ale pak uz jsou jen latkove vlozky a nejake tampony z morske houby a ty se pry blbe cisti.
Ty jo, já jsem asi slepá, prostě to nemůžu najít to výhodné balení, hoď sem link.
cici, koukala sem na stranky vyrobce a tam pisou, ze vetsine deti staci na cele plenkove obdobi velikosti 2 - M a S. to emko by melo byt pro 6-36 mesicu. ale ten obchod to ma znaceny jinak
no je to fuk, za ty prasule mi to porad prijde dobry.
link pro katy ![]()
http://www.babysen.cz/…kce/d-70434/