Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Pastelko, no jo, je to kojením, tak kvůli tomu neodstavím, až tak v roce, jen mi přijde srandovní, že jsme ze začátku s manželem furt řešili antiko, pořád nějaké krémy, kondomy a mohli jsme si to odpustit ![]()
A ty rozpraskané bradavky, to bylo kousaním? Nebo možná nějaká kvasinka? No to už je fuk, lepší teď než třeba v šestinedělí, i tak sis odkojila pěknej kus chlapa, ne? ![]()
Tak pak napiš porovnání sucháče, mě se ten střih fakt líbí, ale zase jsem rozmlsaná jemností těch thirstiesek.
No to jo, člověk se snaží, aby nepočal a pak když počít chce, tak neví co si počít
že
? Ale je to paradox.
Taky bych neodstavovala, měla jsem v plánu kojit tak do roka, a pak na to vlítnout
Zuby ve spojitosti asi s tou kvasinkou, nevím
strašně dlouho se to vleče a vlastně to ještě není úplně zahojený.Taky si připadám taková unavená, organizmus dostal pěkně zabrat. Asi chybí i nějaké vitamíny ![]()
Jasně, dám vědět jak s těma sucháčema, jen doufám, že do Vánoc to bude. Objednávala jsem na Bráně, tak snad to nepopletou
Střih špatný není, ale chybí mi tam třeba ten záhyb na plenku, to bych docela uvítala.
Pastelko jjj taky mam IRMU? Tocis jen jednu jo? ja uz jedu jen na ne…dneska jedna pochodovala do kose i s obsahem
No uz se tesim az tam budou vsechny a ja si nastriham vetsi. Ja to soupu vetsinou na 40 s jinym pradlem, ted jsem zkusila asi 3 kousky na 50 s plinusema a asi to neni dobry, jsou nejaky mensi mi prislo
![]()
Teda holky ja vas obdivuju, ze chcete tak rychle dalsi, me obcas bere amok z toho naseho jednoho, ale je fakt, ze on je malicko extrem, mit deti svych kamosek tak muzu mit uz 3 ![]()
ale od ledna nastupuju na castecnak do prace, tak az me to tam zase nastve, tak do toho brzy pujdu s vama ![]()
Katy deka to je tahle
http://www.ikea.com/…18970_S3.jpg
barva je jen tahle svetle modra
nazev IRMA Pled
Fleece; jemný materiál se snadnou údržbou.
Rozměry výrobku
Délka: 170 cm Šířka: 130 cm
Návod na údržbu
Prát v pračce na 40°C.
Nebělit.
Nesušit v sušičce.
Nežehlit.
Nečistit chemicky.
Popis výrobku
100% polyester
Myslim ze naprosto stejne poslouzi kterakoliv jina deka z ikei, akorat tahle ma tu vyhodu ceny - 39Kc ![]()
Cicinko za me je pocurana Irma uplne stejne sucha na dotek jako kdyz je cista ![]()
Jo jo, tak to je přesně ona.
Kdepak, včera jsem koupila nůžky a dneska jsem si elegantně nastříhala 15 separaček. 35×17 cm prostě mi překryje čč když je mám poskládaný narovno a super. Jo je krásně suchá. Zatím je máchám v ruce, ale asi je taky hodím s ostatním, stejně všechno peru na 40 kromě plen. Ta cena je bezkonkurenční. ![]()
Já bych s dalším počkala asi dýl, ale u mě hraje věk podstatnou roli. Doufám, že to zvládnu. ![]()
Pastelka píše:
Jo jo, tak to je přesně ona.Kdepak, včera jsem koupila nůžky a dneska jsem si elegantně nastříhala 15 separaček. 35×17 cm prostě mi překryje čč když je mám poskládaný narovno a super. Jo je krásně suchá. Zatím je máchám v ruce, ale asi je taky hodím s ostatním, stejně všechno peru na 40 kromě plen. Ta cena je bezkonkurenční.
Já bych s dalším počkala asi dýl, ale u mě hraje věk podstatnou roli. Doufám, že to zvládnu.
U nas je to zase o veku tatky, ale udelame nejakej kompromis no ![]()
dneska nejak dosly PULky hned po ranu, no priznavam, ze je to tim ze uz mame jen jedny a tak jsme behali cely den ve vlnakach…a je tu dotaz pro ty kdo davaji natahovaci vlnaky a cc…na rovno…jak je prichytavate, jako vlnaky to jaksi nedrzi tak spolehlive jako pulky ![]()
Quinny, čč fixuju zavazovacíma Disanama, jedny stojí 80Kč a moc jich nepotřebuješ, schnou extra rychle.
Já je taky kolikrát jen přečváchnu v ruce, dám na topení a za chvilku jsou suché ![]()
cappy ty jo, nevim jestli bych to na toho naseho draka umotala, ale za pokus to asi stoji ![]()
pastel a draka fixujes cim, asi snapkou co, jsem mela jen jednu a ditko ji zdemolovalo, takze budu asi muset zase poridit…se mi nechce davat postovny jen kvuli jedny snapce, tak budu muset pockat po vanocich…
jako jsem hrozna..ted mam dobrou nabidku na BBH bambusky…nocni…mate s nima zkusenost…jsou fakt tak super jak se rika..
jinak dnesni noc super BI bamboo+prefold a snad poprve to nebylo uplne na zdimani, resp i kousek plinky byl suchej, za me fakt super plena ![]()
Quinny, ještě jsem si uvědomila, že ve vlňácích BI wool cover je taková kapsa, do které čč zastrčíš - zatím jsme to ale nezkusili.
Přebalovací pult je jediné místo, kde je Maty v klidu, proto v pohodě dáme zavazovačku ![]()
V cizím prostředí mi ho musí 2 lidi držet, abych ho vůbec přebalila ![]()
Jinak už si teď plánuju, že po novém roce udělám veliký nákup, těším se už teď.
Potřebuju ještě nějaké pleny a svrchňáky, jestli bude zas takové vlhko jako v letošním létě, tak plíny a hlavně vlňáky budou schnout sakra blbě ![]()
Já mám prostě všeho akorát
Nemám nic pro případ krize.
Cappy no ale ty BI vlnaky jsou na patentky nebo suchac ne, to asi drzi, ale ty natahovaci hold na tohle moc nejsou no, bych taky po vanocich si chtela jeste neco nakoupit, ale jestli ted koupim ty BBh tak pocitam ze si neco koupim tak nejdriv v dubnu ![]()
bych jeste nejaky vlnaky chtela, nejaky luxusnejsi na paradu, ale je to drahota no ![]()
Tak jsem dnes pekelně nasraná…ty separačky fleccove haipa daipa fakt asi vyhodím z okna.
![]()
Eli mi dnes posrala kvůli ním dovoje vlňáky, prostě to po té separačce steče na boky a hned prosakne skrz plínu, ach jo........tak že teď dvoje vlňáky koupu v impregnaci, jen že to než zase uschne to bude doba, hlavně longies. ![]()
Do nathovacich vlnaku davam bud hemp hour strap vazacku, nebo pastelku. Da se i ctverec na draka, ale fixovat fakt jen snapkou nebo kvalitnim zaviracim spendlikem - vyrabeji se primo na plenky s takovu umelohmotnou hlavou, obyc by musel byt hodne velky pevny, aby se neohnul a nerozepnul, ty na plenky maji snad i pojistku.
Katy, hmm, to je blbe, ony ty seperacky od HD jsou fakt blby. Nejlepe schnou veci nad schodistem, teply vzduch proudi nahoru, nebo nekde u stropu, je tam tepleji ![]()
Quinny, jojo, též chci nějaké vlňáčky ještě na parádu.
A ty BI jsou na druky.
Stejně se mi ale natahovací vlňáky líbí víc, nemají nikde žádnou gumku a jsou podle mě tudíž pohodlnější.
Mám v plánu se těch svých BI cover zbavit. Nejsou špatné, ale jsou i lepší ![]()
Katy, já teď taky furt peru, Matyáš kadil cca jednou za 4 dny a teď to máme na denním pořádku. Za*rané zuby
Má mírný průjem a to vždycky steče až na svrchňáky ![]()