Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Je to Zara Ellevil Ocean.
Jsem fakt magor, už koukám po nějakém dalším šátku ![]()
Ale nijak extra se mi už nic z aktuální nabídky nelíbí, tak jako další pořídím asi nějaké to nosítko ![]()
Barva šátku je ve skutečnosti sytější, jsem koukala, co mi to došlo domů, protože na ilustračním fotu je mnohem světlejší než ve skutečnosti ![]()
Ale i můj foťák to fotí jaksi čudně.
Já zatím byla vždy spokojená na slune.eu a www.ecoobchudek.cz
a www.mamaja.cz taky dobrý, ale tam jsem objednávala jen jednou, tak moc zkušeností nemám.
Je krááásný šátek, ale já nějak do šátku neuměla dítě motat, tak jsem pořídila tu manducu.
Jinak já nakupuji většinou osobně V bavlnce v Ostravě, super přístup, žádný problém, se vším poradí, fakt jsem s nimi spokojená. ![]()
Katy aha jasne material to mi nedoslo, ja porizuju prakticky vsechno bambus nebo konopi ![]()
Jinak to hodne siroky mezi nozkama neni moc prakticky ani pro vetsi mi prijde, protoze zase se mi nelibi, aby malej skrzeva plinu chodil jak kacer ![]()
ale tak ono na kazdym to vypada jinak, a je to o pocitu maminy, hold kazdymu sedne neco jinyho.
Ja bych prave skrze ty problemy se satkama o kterych jsem cetla u nich plenky ani neriskla.
Jsem o tom ted moc premyslela, jak pro obchodniky, vyrobce je hodne tezky vydobit si nejakou reputaci, a moc lehky ji ztratit ![]()
Jo a ten odkaz
ty me znicis, jediny stesti mam, ze na BC nejsem registrovana, takze kdo tam nema odkaz na mmb nebo mail tak mam smulu
ale pocitam s tim ze jak narazim na neco desne vyhodnyho tak i tenhle problem prekonam
![]()
a koukam ze porad krouzis kolem systemu itti bitti a zatim zadna nekoupena, to budes muset napravit ![]()
Cappy jee a odkud jsi abysme jeste nebyli sousedky ![]()
Zvlastni je ze noseni me napadlo uz v tehu, jsem nosila od narozeni. Mela jsem elastika Mobyho, byla to nadhera, pak jsem chtela dalsi satek, ale jaksi me zklamalo, ze manza nosit nechtel, tak nejak po pulroce se mi zachtelo limitovane edice manducy
a tentokrat u manzi nadseni, takze dokonalost.
Satek vypada luxusne, vubec tu znacku neznam, nemas nejakej odkaz na obchod kde by bylo treba vic fotecek, holky se snad moc zlobit nebudou, ze je to OT ![]()
Jinak na nasem meste tedy reakce veskrze pozitivni, ono satek nebo nositko u nas bylo jedno z mala mist, kde prcek nevriskal, takze kdyz videli jak je spokojenej, tak se spis ptali co a jak
a ja jsem stydlin od prirody tak to na me moc nebylo, ale zvykla jsem si ![]()
Hehe a co se nocniku tyka, tak my to semtam bezuspesne zkousime teprve ted, je videt, ze chape, ale netvori podle toho
ale hlavne zadny nasili…kamosky mamka dela v nejaky poradne pro ucuranky a jeji chytra rada zni, hlavne kliiiid, protoze spoustu problemu si privodi samy ambiciozni matky..takze jsem se hodila do klidu, a uz se nenecham rozhodit ani sestrou od detsky dr. ktera me prudi s nocnikem uz asi od 6ti mesicu ![]()
suvik myslim pohoda cena, oproti papiru jsi porad v plusu ![]()
jinak holky ad brana ja mam zatim zkusenost jedinou a to dobrou…asi 15 minut po objednavce pani volala, ze jednu vec asi z 10ti polozek nemaji, ale ze maji jiny vzor, takye pokud pristoupim na vymenu, muze to hned odeslat a taky ze jo, do 2 dnu byl balicek doma ![]()
ale je pravda ze ja s obchodnikama, ktery nejsou schopny domluvy koncim velmi rychle ![]()
Quinny, šátky jsem prozatím brala odtud http://www.nosenideti.cz/zbozi.php?…
Jinak jsem z Podhostýnska (jestli ti něco třeba říká sv. Hostýn
)
Pleny Sketch-Medley - cena víc než dobrá, ale nebrala jsem je právě kvůli těm jejich kvalitním šátkům ![]()
Tak jsem koupila tu kopretinkovou kapsovku, koupila jsem vel.L, ať ji máme na dlouho, tak se teď pere, tak se těším, že ji zítra vyzkouším, až půjdeme k dr na prohlídku.
Jsem zvědavá, jak bude odolná hlavně na tom bříšku. Přijde mi trochu umělejší, ale je hezky měkká a ohebná, nemá teda všitou nohavičku, tak doufám, že nám nic neuteče po straně. Vevnitř ten materiál je pěkný, mám něco podobného v AIO od Thrirsties.
A neměli tam mojí objednávku, tak mi to dávali dohromady na místě, a nějak jsem to nezkontrolovala a místo mio fresh mi dali sůl na skvrny od ulricha
Ale po vánocích si tam půjdu pro nosicí šálu, tak to vyměním.
šátek je moc hezký, ellevil jsou prý kvalitní šátky.
medley plenky bych nekupovala, po tom, co jsem od nich měla elastický šátek, plus co jsem si přečetla o té paní, která se propaguje v různých fórech, dost průhledně… nejsou pro mě solidní.
Jinak široké plenky a velké zadečky, Matýsek se celkem záhy naučil otáčet i v nočním balení, takže to nějak moc neřeším, uvidím, až bude chodit, tak budu chtít,aby měl míň mezi nohama ![]()
quinny neboj, neboj, brzy bude, no a vlastně mám doma tu Pop in a ta má podobný systém jako Itti Biit SIO. No a brzy mi přijde asi ještě jedna a nakonec beru tydle dvě plenky AIO Cuddle Buns Igu lee. ![]()
Jinak co se týče plenek sketch, no není to žádná sláva, ale používat jdou, některé už se mi ale podařilo prodat a snad se mi podaří prodat i další. ![]()
Teda holky jste mě nahlodaly…teda hlavně Katy, když jsem čumla na ten odkaz na BC. Asi taky pořídím ještě nějakou výbavu, ale z druhý ruky. Teď teda objednám ty svrchňáky a pak se poohlídnu po nějakejch plenách.Já nevím…si nějak nepamatuju, že by holka tolik pila. Norbík toho vypije nějak moc a já mám pocit, že je pořád durch. A to jsem tenkrát neměla ani ty bambusový vkládačky ![]()
Cappy píše:
Quinny, šátky jsem prozatím brala odtud http://www.nosenideti.cz/zbozi.php?…Jinak jsem z Podhostýnska (jestli ti něco třeba říká sv. Hostýn
Pleny Sketch-Medley - cena víc než dobrá, ale nebrala jsem je právě kvůli těm jejich kvalitním šátkům)
jj nosesni deti je supr, mame odtamtud satek i nositko ![]()
jako pěkně jsi mě namlsala
můj vysněnej je Didymos vlny, ale asi az na dalsi mimi ![]()
ale ten tvuj satek vypada naaadherne…uzasne jsou i ty vzorovane, jsem to musela vsechno zkouknout ![]()
jj neco mi rika Bystrice pod H. ale uz je to hodne davno co jsme tam byli…od nas je to kus, my zijeme v Krkonosich ![]()
odkud jste vubec holky ostatní…¨¨
čiči satek byl na prd jo? a slo to aspon vyreklamovat?? ![]()
Katy u ty pop-in se to da odepnout ten vnitrek, ja myslela, ze je to prisity. jsem slepota ![]()
Pastel jj kluci jsou uchcandirci, ten muj teda extremni, at mu dam na spani cokoliv, rano ho muzu zdimat ![]()
btw holky co vy rikate na plenky z druhe ruky, me to prijde v pohode a eko, a hlavne super, ze co jednomu nevyhovuje se proda dal, a vsichni jsou spokojeni
…ale znama se nade mnou vcera pohorsila, ze pry chudak dite, ze ja bych si taky spodary z druhy ruky nekoupila
![]()
No nekoupila, ale prijde mi to, ze to neni totez, pleny vyperu minimalne na 60 a prijde mi to OK, co myslite ![]()
Quinny a co jste dělali v Bystřici pod Hostýnem? Mně přijde, že tady je to zabité
Žádné pamětihodnosti, málo obchodů, není ani kam vyrazit na pořádnou procházku ![]()
Šátek jsem oprala a schovala do skříně, snad ho vytáhnu až po štědrém dni.
Longies už mi taky schnou, ale asi to bude ještě den. dva trvat. Mates je bude mít pod stromečkem.
Chtěla jsem se vás zeptat na ty pratelné přebalovací podložky - máte některá?
Pleny z druhé ruky - já teda mám zatím vše nové, ale nebránila bych se tomu.
Látkařky nejsou špindíry a když už někdo látkuje, tak jaksi dbá na to, aby prádlo bylo co nejlíp vyprané a vydezinfikované, takže já problém nevidím.
Svoje kalhotky nedezinfikuju a peru je rozhodně na míň než na 60.
Já pleny navíc i žehlím (čč) ![]()
Tak já proti plenkám z druhé ruky nic nemám, běžně kupuji a zatím mám jen a jen dobré zkušenosti.
čiči tak co kopretinková kapsovka, jak obstála?
No já teda osobně na plenkách z druhé ruky nevidím nic špatného
jako z hygienického hlediska vůbec
Já ale mám zrovna špatnou zkušenost, neb jsem koupila přes mimiaukci Lotiesky a byly teda na vyhození. Gumičky negumičkovly a byly jako struhadlo, tak jsem je vyhodila a nechala si jen ty vložky
Ale snad to byla vyjímka.
Jinak já jsem z Teplic ![]()
Cappy, pratelnou podložku mám od Popoliny.Je prima, jen mě štve, že jsem jí kupovala až když bylo malýmu 6 měsíců a to už jí využijeme jen tak někde u doktora. Na větrání to pro nás není, neb neposedí
Tak možná na další mimi využiju víc. ![]()
Kati, ještě není ozkoušená, nějak jsem ji nestihla usušit, ale je moc jemňounká a lehounká, tak jsem zvědavá, zítra ji asi zkusíme.
Z druhé ruky mám téměř všechny pastelky, nepřijde mi to nějak nehygienické, dokonce jsem teď kamarádce půjčovala takový svůj výběr plenek, aby si to mohla vyzkoušet, taky jí to nepřišlo nějak eklhaft.
A longiesky už mám fuflíkatý. Jinak mám všechny vlňáky mokré, tak jsem teď dumala, zda dát pul gatě na noc, nebo dát papírovku,tak jsem dala pul, jsem zvědavá.
Čus, taky proti druhoručním plínkám nic nemám. Mám vv, pak jsem měla pár zavazovaček, zbytek dokoupila nové, měla jsem i Disana vlňáčky, pak prodala, jak jsme z nich vyrostli, Pastelky má Čiči
, našeho Matese otláčely, a z druhé ruky mám půlku Popolinek. Vlastně zezačátku sjem měla vše z druhé ruky, pak už dokouvola víceméně nové, že by jako na druhý (potencionální) mimčo byly znovu použitelný.
To jsou takový typy, co jim vadí secondhand, moje tchýně by si nekoupila vůbec nic ani na oblečení. mě to nevadí.
Taky jsem teď koukala na nošení dětí, na bazárek, prodala jsem ten šátek a nakonec snad koupím zas, jsem to ale pako. Ale ještě nevím, musím si vyzkoušet batoh na záda, třeba ani nebudu muset. Nejraději bych si koupila Didymos Iris, ten se mi líbil vždycky a ty vlny taky, ty jsou krásný!!!
čiči zrovna brouzdám po YouTube a narazila jsem na na video s Manducou, kde jde dobře vidět jak se dotahuje. "video ":http://www.youtube.com/watch?…