Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
cappy teda fakt dobrodružství, ale jak píšeš, asi to tak mělo být. čiči no a co tak si ergo vyzkoušet nejdříve? Jsem se dívala, že jde běžne půjčit na odzkoušení.
Jo a myslíš Ergo, jako Ergo? Já mám Manducu a jsem s ní naprosto spokojená. Dokonce i tatínek si už jí začal chválit, po té co jsme byli na té víkendové akci.........tak se tak předváděl s dítětem v Manduce a vyloženě si to užíval, jak ho višchni obdivovali, jak mu to sluší, atd. ![]()
Katy, já měla manducu půjčenou, ještě než jsem měla bondolino a nevyhovovala mi, neuměla jsem jí uspokojivě dotáhnout. O Ergu jsem četla, že na něm není tolik přezek a udělátek. Zase manduca by se mi líbila, že má možnost prodloužit tu zádovou opěrku. A ty různé barvičky…No asi už bych ji dotáhnout uměla, nevím. Ve čtvrtek jdu do látkovek, tak se jich zeptám, zda ji tam mají. No ale to bych musela do té doby prodat bondolino.
Nosítko mi vyhovuje víc kvůli jištění hlavičky, v šátku se mu nelíbí, když mu ho přetáhnu přes hlavu, takže bych možná i prodala šátek? Zase na záda umím jen se šátkem, herdek filek, to je dilema. No zkusím to bondolino, zda se někdo ozve.
čiči já teda furt nějak nechápu jaké dotahování myslíš. Já mám manducu nastavenou a dotahuji jen pod pažema a tam fakt jen zatáhnu a tím se mi to dotáhne, samozřejmě ty popruhy na ramena musím mít plus mínus nastaveny tak, aby dotažení pak stačilo. ![]()
Katy, to neřeš, já vidím všechny ty přezky a začínám se klepat, to není nic racionálního ![]()
Ale hodila jsem to na bazárek, ještě to zkusím hodit na nosenideti.cz, uvidíme.
Tak uz vam sem zase vlezu
![]()
resim ted nocni plinuse.
Mame bum hugger a bamboozles, a ty druhy mi prijdou lepsi, neni to divny. Vsichni doporucoval BH, ale nam teda dneska v noci moc nepobrala a to jsem jeste davala bambusovou vkladacku navic.
tak poradte co pobere opravdu hodne, co doporucite.
a holky kdyby se vam chtelo tak mi trosku priblizte svoji latkovou vybavu/ co byste uz priste nekoupily a ceho naopak jen vic. diky moc ![]()
quinny tak já teda dávám na noc BH s vkládačkou bambusouvou a nemůžu si to vynachválit. Určitě se musí více oprat aby dobře začala sát.
Já dávám na noc BI Bamboo Extra s origoš vkládačkou + 1 čč a na to vlňáky.
Nebo ještě Baby Lucy Bamboo s origoš vkládačkou + 1čč (někdy i dva
) + zase vlňáky.
Já už teda nikdy nekoupím Bamboozles - suché zipy mě štvou, plenka je po pár praních hrubá a vypadá jak po 5 letech používání
štve mě tam ta vepředu všitá vkládačka.
Když to srovnám s Baby Lucy Bamboo, tak tyhle vedou na plné čáře ![]()
Jo jo a plínky se musí vícekrát oprat, mně ze začátku protékaly všechny ![]()
Davame BH s dvěma bambusovýma vkládačkama od Baby Idea, ty co se dávají do kapsovek. Pojme to všechno. A to je Mates poslední dobou téměř pořád napojený na kozu v noci, takže je to průtokáč.
Bamboo extra mám jednu, přijde mi to úplně stejné, jen mi víc vyhovuje ten fleece u BH, že je přes celý povrch.
výbava, převážně pastelky, nějaké hhs, vv kikko, svrchňáky vlněné longies, natahovací disana a popoliny, na druky BI, PUL thirsties, popowrap. Ještě spousta drobností. A ty BH a BE, vkládačky bambusové.
Nikdy bych už nekoupila kapsovku od BI, jak jsem s tou značkou spokojená, tak kapsovka okamžitě přotéká, protlačuje se to na břiše, když na něm Mates leží - poslední dobou furt.Ani svrchňáky vlněné na druky, bohužel se to opravdu vytrhává, chystám se koupit kleště na druky, budu je průběžně opravovat.
Naprosto mi nevyhovovali kalhotkové plenky od TotsBots, takové celé polyester, uvnitř béžové, navrch bílé,okamžitě jsem je prodala.
A kupuju už jenom bambus, sice je to dražší, ale vyplatí se svou savostí.
My mame vsechno z druhe rucky takze vetsinou nehrozi ze by nebyly dost oprane, i kdyz zrovna ta bamboozle byla prakticky nova a sala super /ale treba nedostala takovou naloz, kdo vi ;]/
Katy no dam ji jeste sanci, kdyz se za ni primlouvas. Me je sympaticka strihem, moc hezky sedi.
jinak jsme tez hrdi majitele manducy
a spokojenost nejvetsi, a manza tedy taky nosil hrde. Na me uz zacina byt prte tezky a taky ma nozicky tak uz je nosen jen vyjimecne, ale asi pred tremi dny me zachranila v noci-4.5hod nechtel spat az jsem ho unosila ![]()
Cappy
BI bamboo jsou teprve na ceste ke mne, tak vyzkousim.
a Baby Lucy bambuska se susi, na tu asi dojde dneska, ale nevim co navrch, vlnaky se perou, to je na dlouho, achich.
A tu cc dovnitr davas jak?? nejak mezi nebo jakoby nejbliz k prckovi? promin ze se ptam jak tydyt;]
Přesně jak píše čičinka, přecházím postupně taky jen na bambus, super savot a méně objemné.
Jinak naše vábava je, biobavlněné plenky sketch, něco jak pastelky, jen nemají tak dlouhý chobot, dále pár bambusových Baby Lucy, Bum Hugger 2×, nyní i plenku Pop In, pár vícevrstvých, doma našité konopnobambusové vkládačky a určitě ještě nějaké jiné plenky.
Svrchňáčky, haipa daipa PUL, vlňáky longies, pak jedny na druky značka Anavy, s těmi jsem fakt strašně spokojené, druky zatím drzí perfektně, pak ještě natahovací vlňáčky koupeny na aukru za 19 kč a ty dáváme na noc, fakt jsou suprové, jen teda už s nich pomalu vyrůstáme. ![]()
Quinny, já si noční „zábal“ naskládám takto:
nejdřív kalhotkovou plenu, na tu dám poskladanou čtvrecovku (aby měla tvar jak klasická vkládačka) a ještě ji vepředu maličko zahnu (máme kluka a ten víc čůrá vpředu
) a pak ještě přehnutou vkládačku (tu skládám též pro chlapečky) + separačku a je to ![]()
Říkáte, že vlňáky BI na druky na houby? Sakra, mám doma dvoje
Mám je zatím krátce, tak přemýšlím, že bych je střelila a vzala něco jiného ![]()
Až mi dojdou Longies, vyzkouším, otestuju je v těch nejtvrdších podmínkách a kdyžtak přikúpíme ![]()
Cappy, zezačátku mi ty druky taky drželi, ale pak se ta látka začla vytahávat z toho druku, jak je to pružné. No já ty kleště stejně chtěla na moje šicí pokusy.. A Ivushka ty svoje podkládá, aby se nevytrhávaly, tak Anavi by měli být v pohodě. Škoda, že jsou ty druky tak pevné, musí se za ně děsně tahat
čiči jj, Ivuška ty svoje podkládá, tak že to zatím fakt drží, uvidím co to udělá časem, ale snažím se je oddělávat opatrně.
quinny manduca je fakt super, opravdu si jí zatím nemůžu vynachválit. ![]()
Oni u nich myslím psali, že rozepínat se musí velmi opatrně. Zacházím s nima proto opravdu jemně a neodtrhávám je.
A těma kleštěma se ten druk spraví?
Že bych si je radši preventivně taky pořídila..