Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak se mi podařilo prodat 7ks francouzských plen sketch.
No ne že bych je měla nazbyt, ale jsou nic moc, tak že mi ani chybět moc nebudou a začnu používat více čtverce, stejně jsem ty pleny používala jen na držení vkládačky a na to můžu použít čtverec,že? ![]()
Jo tak super, zas platí, že co řeknu, to se mi vrátí, tedy jakjsem tu říkala, že už žádný pleny nepotřebuju, tak Mates začal v noci čůrat ještě víc a má tak mokrou plenu, že se oprudí na nožkách a na bříšku.
Ten Bum Hugger má fleece všude že? POtřebuju něco, co je suchý všude, ne jen ve středu, jak mu to nasákne, dá se to ždímat. ![]()
Suvi, bumhugger má fleece celou tu vnitřní vrstvu.
Katy dík, ale zatím se mi na nosítko nikdo neozval, tak si ještě počkám, asi se časem prodá, ale hned to nebude, zrovna se vyrojilo tolik inzerátů na nosítka, že jen zírám, dřív ani ťuk a teď jak nas…
A do toho bumhuggera strkám dvě bambusový vkládačky od BI - ty krátké a ten chobot ohýbám napůl před pinďu.
Cappy píše:
Quinny a co jste dělali v Bystřici pod Hostýnem? Mně přijde, že tady je to zabitéŽádné pamětihodnosti, málo obchodů, není ani kam vyrazit na pořádnou procházku
Cappy jo to kdybych si pamatovala
byla jsem tam jako dite asi s nadima nebo s babi a dedou, asi u nejakych znamych nebo vzdalenych pribuznych, si to moc nepamatuju, jen že měli velkou zahradu a malý mimi a já ho tam vozila v kočíku, to byl tehdy pro mě životní zážitek
až o moc později jsem pochopila, že ty děti zase až taková sranda nejsou, obzvláště když jsou vlastní a nejdou vrátit mamince
![]()
holky díky moc za podporu s těma plínkama z druhý ruky, mě ani tak nevadí, že si něco takovýho myslí, zase tak blízkej člověk to není, že by mě to mělo nějak extra mrzet, spíš mě dostalo, že to vůbec vypustila z pusy…
navíc suvik právěže v sekáči občas nakupuje, fakt jsem to nepochopila, zrejme to bylo misto prani hezkych vanoc
![]()
a Didymos si kup, iris je uzasnej ale vlny jsou vlny
![]()
Ahoj!Občas si pročítám diskuze o plenkách a měli jsme stejný problém jak ty.Taky se mi opruzoval všude a zjistila jsem,že mu nedělá ten fleec dobře,tak jsem mu ho přestala dávat na noc.Já přebaluji jednou v noci.Dávám mu jen dvě čtvercovky a bambus vkládačku.Sice je to pak ke ždímání,ale opruzeninka žádná.Je pravda,že po koupání mu zadek mažu dětským balzámem od Saloosu.Je možné,že je opruzený,protože mu rostou zoubky.To máme u každého rostoucího zubu.Ona při růstu zoubků je moč agresivní.Toť můj názor.
Holky prosím vás, vy co používáte čtverce, jak děti do něj balíte? Nějaké sklady a nebo jen narovno?
Katy, já čč dávám narovno jako vkládačku a fixuju zavazovacími Disanami.
Když je krize a když Disany dojdou, skládám klasický trojúhelník a do něj čtverec na rovno.
Hmmm, tak zavazovačky nemám, ty mi nějak nepřirostly k srdci, tak že asi budu muset trénovat nějaký sklad a nebo vyzkouším jen ten trojuhelník, jen teda si to nějak nedovedu představit jak to má vypadat.
![]()
Katy, čč si přeložíš tak, aby ti vznikl trojúhelník (přeložíš v úhlopříčce).
Plenu dáš tím vrcholem dolů, položíš na ni čč na rovno+separačku.
2 cípy povedeš kolem bříška, třetí cíp k těm dvěma přiložíš a sepneš Snappkou - tak to teda aspoň dělám já
Ani vlastně nevím, jestli je to nějaký ofiko sklad, ale funguje to ![]()
Katy já když dám čč tak na draka. Novoš sklad nám hůř držel.
Efíku s tou močí to asi bude tak…teď mu zub leze. Ale s fleecem bych v našem případě neřekla, používáme už dlouho, navíc opruzenej je právě tam, kde není, tj. boky, má tam vlastně mokrej kus plíny. Asi jeden hambáč koupím, našla jsem 1 na mmb.
Suvi chodíš i na babycafe? Tam jedna mamina porodává Bum Huger duhová na patentky vel. L 1×( 394 Kč, nyní 160 Kč)prané 11×