Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
No nevím, neprodyšně na mě teda nepůsobí. Čiči, stála pár švestek, tak kdyžtak jí vyhodím
Zatím se mi to zdá dobrý. Mastičku používám jen občas, když vidím, že je potřeba a na noc.
Jo a tak mě teda napadá, když ten Bum hugger je taky uvnitř z flísu, jak to řešíte s mastičkama? Já teda na noc mažu fakt docela vrstvu. ![]()
![]()
asi se posmeju…
muzete trikrat hadat, co jsem delala vcera vecer krome peceni cukrovi…
jojojojojo…
strihala jsem deku y ikei na separacky
![]()
ke vsemu asi ne uplne super rozmer, ale co za ty prachy ![]()
Jo a jakej rozměr jsi nastříhala? Já teda musím hlavně koupit nůžky, protože ty co mám tady, to je děsný
Jsem si taky jednu včera užvejkala, zatím jen přepírám v ruce a točím dokola ![]()
Na noc nemažu. Když byl nějak zarudlý a bylo potřeba to namazat, dala jsem dovnitř ještě fleecovou separačku, s tím, že ji halt kdyžtak vyhodím, už je mám dost oprané, tak uvažuju, jestli koupit nové, jen nevím jaké, ty co mám jsou dost krátké, vyhovovala by mi ta od Haipy, jenže se pamatuju, jak to po ní stékalo a musela se poměrně dost oprat, aby fungovala.
s tou dekou z Ikea, to jen předávám, co jsem vyčetla, nezkoušela jsem to, třeba je to jnak
čiči já prdélku ničím nemažu, jen když vidím že je potřeba, ale jinak fakt vůbec. No asi půjdu do IKey koupit deku. ![]()
Pastelka píše:
Quinny a už jsi je zkusila?
Pastel jeste nee, vcera prosli prackou s ostatnima plinusema, tak jsem je jen nahazela na susak, i kdyz teda po tom zdimani v pracce byli prakticky suchy, ale odpol je zkusim a uvidime…testnu to i s tou vodou jak jsi psala, vcelku me to zajima ![]()
Pche nuzky o tom mi nemluv, jsem to pizlala takovejma malejma na papir, vetsi, na ktery jsem sazela byli tupy jak pr***
ale nakonec jsem to dala, zadny odklady ![]()
rozmer jsem jukla nekam a strihla prvni rozmer co jsem nasla, coz bylo cca 30*13cm, mohli byt sirsi, a mozna i delsi, ale co, pulku deky mam jeste v zaloze ![]()
čičinka píše:
Na noc nemažu. Když byl nějak zarudlý a bylo potřeba to namazat, dala jsem dovnitř ještě fleecovou separačku, s tím, že ji halt kdyžtak vyhodím, už je mám dost oprané, tak uvažuju, jestli koupit nové, jen nevím jaké, ty co mám jsou dost krátké, vyhovovala by mi ta od Haipy, jenže se pamatuju, jak to po ní stékalo a musela se poměrně dost oprat, aby fungovala.s tou dekou z Ikea, to jen předávám, co jsem vyčetla, nezkoušela jsem to, třeba je to jnak
Cici a ty mas jaky ty fleecovky? a rozmer?
vsak my se nezlobime, jsme rady za info, uz je mame, tak vyzkousime a uvidime ![]()
Quinny, tots bots, 14×28. Sirka mi vyhovuje, dylka by mohla byt tak 35, i kdyby to trochu couhalo z plinky, tak by to nevadilo. No kdyztak, kdyby se vam ty z deky pozdavali, tak si taky kus upizlam a zkusim ![]()
Tak já zkoušela ty Haipa daipa separačky pod vodu a fakt to prd saje, holky vy co zkoušíte flecovou deku, napište jak to vypadá, zda to stéka a nebo me.
Katy, ja to s tou HD fleecovou udelala tak, ze jsem ji vzdy hodila do pradla a kdyz jsem pradlo vyndavala, tak jsem ji polozila cistou na pracku a priste ji tam hodila znovu. Pak jsem ji zkusila asi po 20 pranich a uz byla dobra.
A prilozim Matyska v kopretinkach
čiči no já nevím, jelikož jich nemám moc, tak jsem je každý den přepírala, teď jsem je ale nedávala, tak fakt nevím zda se operou.
jééééééééé, Matýskovi to moc sluší, fakt krásná plenka.......to je kapsovka že? Už jí otestoval i kaděním?
Jeste ji netestnul. Na ty fotce ji ma poradne naboucanou, chystali jsme se ven, jinak neni tak narvana. Zatim nejlepsi kapsovka, co jsem videla.
Tak to nevim, co s tema separackama je ![]()
čiči, fakt ta plenka vypadá dobře.............kurnik, že já sem lezla, teď zase budu očumovat a přemýšlet nad další plenkou. ![]()
Separačkám zkusím dát ještě šanci.
Jo jinak i dnes uspěšně motám do čč a kupodivu mě to fakt baví. ![]()
Čiči, kopretinky vypadají fakt pěkně. Jsem koukala, jak má tu dupu Maty naducanou, přesně takovou mívá náš Mates na noc ![]()
Katy, mně to taky kupodivu baví motat do čč.
Na začátku jsem na zkoušku vzala pár zavazovaček a od toho mě všichni odrazovali, že to spoustě mamin nevyhovuje a mně to táááák chytlo ![]()
Včera jsem se stavila ve Slůněti a vzala jsem Matymu pratelnou smaragdovou přebalovací podložku, v terénu přebaluju často, tak nemám strach, že bychom ji už nevyužili, je kráááásnáá ![]()
Moc to sem nepatří, ale používáte některá menstruční kalíšek?
Včera jsem se už na něj dívala, že bych ho asi pořídila, já jsem to teda ještě po porodu nedostala
ale abych kdyžtak byla připravená ![]()