Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2417
9.12.09 14:08

Jasan, starý čtverce jsou nejlepší, mám asi tak 17 letý po mém prvním děcku a jsou výborné. Do nich bambus vkládačku a frčíme :lol: Čiči, na kolik tě vyjde jedno schnutí????
Nám teď přišel účet za elektřinu a budeme doplácet. Určitě je tím hodně na vině to praní. No nic pádíme ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
9.12.09 14:21

Pastelko, ty už máš doma 17-leté dítě?
Nejsem tu moc dlouho, tak vás nijak blíž neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
9.12.09 14:24

Pastelko tyjo ty seš kočka a tvoje dcera taky! Jsem mrkla do tvého alba, jak teda vlastně vypadáš. :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
9.12.09 14:27

Tak jsem k vám doalba taky nakoukla a fakt máš krásnou dceru. Maminka je samozřejmě taky kočka.
Ty jsi ji asi měla „zamlada“, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
9.12.09 14:46

Pastelko, na tobě je vidět, že věk zkrátka nehraje roli, páč mě je 26 a byla bych vedle tebe jak ošklivka Betty :lol:

No já to počítala s tou sušičkou, vycházelo mi to při obden sušení na cca 350/m. Jenže to jsem se v tom ceníku ještě nevyznala. Teď vím, že jsem nepočítala cenu za distribuci :cry:

Já dnes chytla takovýho vzteka, když jsem koukala na to vyúčtování, udivuje mě, že nám nespočítali zásuvky v baráku a nepronajímají nám je :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
9.12.09 14:56
Cappy píše:
Tak jsem to šla schválnš spočítat, na kolik dílů ty čč vlastně skládám :oops:
A výsledek? Na osminky ;-)

Šátek jsem ještě neviděla, pošta mi hcodí k mým rodičům, ale na 100% došel, máti mě prozváněla jako že tam mám balík :-D

Mě teda klasické čč nadchly ze všeho nejvíc :palec:
A mám doma většinu ještě po mě a nedám na ně dopustit.

Matýno je na zabití, ještě mi dneska nespal, je protivný jak prcka a dělá jenom všude bordel a navíc se mi teď zesral :roll:
Nestíhám, nestačím, všude kramuje, pořád po něm uklízím a on za 5 min přijde a zas to vyrabuje

hlavne ze jsi se dopocitala :mrgreen:
dik jsi zlata, ja jsem to ted po delsi dobe taky slozila na osminy tak uvidime a do toho jen ikea zinku, to mu tak hodinu dve vydrzi.

no u nas se spalo hodinu, to je teda uspech zase :jazyk: to do vecera lehnu.
Kramovanim se aspon zabavi sam, to staci jen pouklizet, ale u nas posledni dobou ani to kramovani neba, u vseho musim byt jak jeho ocasek jinak si moc hrat nechce, to toho hodne udelam…jsem chtela aspon zadelat testo na pernicky, tak nic no, tak az vecer :evil:

Pastelka jee deticky po 17ti letech, to musim rict manzelovi, ma depku z toho ze nechci deti driv jak po 3-4ech letech :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
9.12.09 18:20

Jééé, tak já sem čumnu a tady taková chvála :mrgreen: tak díkes noooo. Dceři 17 teprve bude, ale stejně je to mazec :lol: Jsem se teď hádala, že mi bude 36 a ono mi bude už 37 :-? vždycky jsem nějak pozadu.
Jo a to by manža chtěl ještě jedno dítko, takže se ještě uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
9.12.09 19:46

2 pastelka
Tak sem taky koukla. Mas krasnou smecku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
9.12.09 20:44

Quinny ty jsi s látkou začalo takto pozdě?

Matyáš spal 35 minut - za celý den, jsem KO a teď ještě taky nespí :roll:

Vypadá to, že já budu mít děti taky s velkým časovým odstupem, začalo jsem brzo a na další se ještě hodně let cítit nebudu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.12.09 08:19

Holky pomóóóc, najela jsem na babycafe a už zase nakupuji. A to prý je látkování levnější. :cert: :cert: :cert: Já už jsem do látkovek dala majlat, raději ani nepočítám.
Tak že vybrala jsem si tyto plenky.
Ptit Dessouse Magic AIO
AIO Cuddle Buns Igu lee (ta má systém jako Itti Bitti)
Ty jo, já už fakt nikde na žádnou inzerci raději nelezu. 8-) :roll:
Ale tak budou vánoce, Eliška dostane penízy, tak že se uklidňuji, že ty plenky má pod stromeček. :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
10.12.09 08:46

Cappy jj s latkou jsem zacala az nejak kolem roku, me to driv proste nenapadlo.
Zapadly mestecko v horach a vsechny kamosky vychvalovaly papirovky a me v tu dobu proste ani nenapadlo, ze to jde i jinak. a ze moderni latkovy plinky vypadaji i trochu jinak nez za nasich babicek :lol:
Ale tak da se, neco si usetrim na pripadne dalsi ditko, neco kdyztak rozprodam. proto hodne nakupuju z druhy ruky aby se to tak neprodrazilo..
a hlavne jsem to vzala jako dost nenasilnej prechod na nocnik a prispevek k plodnosti svyho synka :wink:

Katy na babycafe je taky inzerce jo, to mi radsi ani nerikej :lol:
jsem se te chtela zeptat jak jsi spokojena s tema plenkama od medley (pise se to takhle doufam)- vim ze meli nejaky problemky s satkama, tak me to zajima, protoze ceny maji pekny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.12.09 08:57

quinny no jak jsem spokojená s těmi plenkami, to je těžko, jako za ty peníze nejsou špatné, ale jelikož obecně bavlna nemá nějak moc velkou savost, tak já postupně přecházím na bambusové.
Ty sketch biobavlněné jsou podobné jak pastellky, jen nemají ten chobot tak dlouhý, ale na mě jsou dost široké mezi noškama, na větší dítě jsou určitě lepší než na mimčo co mám doma. Pak mám od nich ještě ty francouské, ale ty jsou zase tak tenké, že bez vkládačky ani náhodou. Měla jsem i ty na sucháče, ale ty nebyly nic moc, blbý střih, to samé fleccové.
Jo a tady nejen plenky z druhé ruky
tam jsem bohužel včera vlezla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
10.12.09 10:19

Tak do inzerce nepolezu, já už právě nenakupuji! Sice jsem na Bráně teď byla asi dvakrát, ale kupovala jsem dárky pro jiné, plenkám jsem odolala. My už ani nic nepotřebujeme, teda možná nějaký ty vkládačky, protože HHL je fakt super, zatím ještě ale odolávám.

I jsem to počítala, kolik jsem už do plen se vším všudy vrazila (teda krom praní) a vyšlo mi to na cca 7-8 tis. Tak myslím, že už to navyšovat radši nebudu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
10.12.09 10:29

Quinny, já taky začala pozdě.
Sice jsem o tom přemýšlela už od těhotenství, ale pak to nějak vyšumělo.
Přesně jak píšeš - malé městečko v podhůří a o lidech si udělej obrázek sama - když nesu Matyho v šátku (nosím často), slyším i výkřiky typu „Ježiši, co to je“ :twisted:
Nevím, jestli je to tím, že tady lidi nejsou na šátkování moc zvyklí nebo je to mým věkem :nevim:
Tady rozdávám rozumy, přitom taky látkujeme cca od 11 měsíců :oops:
Jsem chtěla začít už dřív, ale protáhlo se to kvůlu Bráně, měla jsem tam asi měsíc objednávku a zrovna tam měli takový frmol, že prostě nikdo nebyl schopný se se mnou domluvit :twisted: Tak jsem to stornovala, objednala jinde a do 3 dnů jsem měla pleny doma :palec:

A též si myslím, že přechod na nočník nebude tak těžký, my stále nenočníkujem a začnu, až Maty bude rozumnější, teď to podle mě nemá ještě smysl.
A ta prcka a kulky fakt nejsou tak horké jako v papíru, takže u nás je spokojenost největší :potlesk:

I když to sem přímo nepatří, pochlubím se šátečkem, ju? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
10.12.09 10:35

A co to je za šátek Cappy? Pěkná barva!

No chápu, když si člověk ty pleny nemůže ošahat, že je to horší, kupovat na blind je takový…no na blind. Brána je dost laxní v těch objednávkách. Já měla první zkušenost velmi dobrou, ale pak si to pokazili též. Když tamjdem, ségra furt něco objednává, tak to děsně dlouho hledají, pak tvrdí, že něco z toho není, pak to najdou…no binec v tom mají. Ale mě se to stalo i u dalších dvou obchodů teda, v jednom ještě horší jak na Bráně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure