Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28294
13.12.09 19:06

Katy a kde najdu? Plenky z druhé ruky? Nejsem registrovaná, taka si bud muset, i na bazar se myslím dá jen jako registr.

A jste vlastně s těma hambáčema spokojené?

Dnes jsem mu dala dvě vv místo jedné a jednu bambusku místo dvou. Taky separačku viskózovou a dala jsem mu dvě, jednu jaoby napříč, aby šla přes boky, No děsný. A namazala jsem ho Rybilkou. Fuj!

Možná je to ale k prdu, jestli je to tou močí, tak by asi bylo nejlepší přebalit. jenže kdy? To bude pak vzbuzenej a co tam s ním budu dělat? Nebo bude děsně ječet, úplně se to bojím zkoušet :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.12.09 19:23

suvik jj, plenky z druhé ruky, ale asi jen přes SZ, tak že asi jedině registrace.
baby cafe
nick kindermule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
13.12.09 19:36

Jo, tak jsem to přehodnotila, mluvila jsem se ségrou a ještě zkusím lnicovou mast. Ona má bum hugger, bamboo extra a beby beehind a prý nepozná rozdíl, která je lepší v savosti a tak a taky si myslí, že to bude tou močí. Doufám, že ta mast zabere, zatím se mi nedaří tu opruzeninu zlikvidovat přes den. Zajímalo by mě, pokud by měl jednorázovky, co by to dělalo. Zkoušet ale nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.12.09 11:27

Katy co se ctvercovek tyka, driv jsem delala sklad na draka, je rychlej, ale spis asi na vetsi ditko, pro vas by asi byl jeste novosklad, pokud kakate casto.
Ted uz davam jen na rovno s nejakou vkladackou, jak beha tak je to jiny, a hlavne casto prebalujeme na pochodu, takze motat jeste nejakej sklad u toho by bylo o nervy :lol:

suvik ja te uklidnim, vypadalo by to naprosto stejne. My jsme opruzeny u kazdyho zubu a je naprosto, ale naprosto jedno co ma na sobe :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.12.09 12:13

Suvi, akorát když je opruzený jen mimi fleece separačku, tak je ten bumhugger lepší než bamboo extra, protože ta má jen připínací vkládačku s fleecem, ostatní částí jsou odhalené. Proto jsem chtěla právě toho bumhuggera.

Pořád nejsem schopná stáhnout sem z foťáku fotku Matesa v modrých kopretinkách Fuzzibunz. Ale zatím můžu pět samou chválu, je fakt lehoulinká, ta separační vrstva je moc příjemná, ta vkládačka, co k tomu je je taky moc fajn, přidala jsem mu tam bambusovou od BI a bylo to hodně štíhlé a přitom to krásně vydrželo asi 2,5h. Akorát kakání zatím nemáme ozkoušené. Přepírám ji teda jen v ruce, ona je za pár hodin suchá, tak aby nemusela čekat na praní.

Jo a můj kocour asi žárlí na Matýska, doteď mu chcal na lehátko do vany, když jsem ho tam zapomněla, ale včera pochcal jednoho bumhuggera a kupičku vkládaček :evil: :cert: Měl štěstí, že nebyl v dosahu, když jsem to zjistila. Teď jen trnu, aby se z toho ten smrádek vypral, to by mě kleplo, kdyby ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.12.09 12:52

Čus holky, toho duhovýho Hambáče na BC jsem koupila já :lol: Jsem na něj zvědavá, jedu teď na noc v Alanách, neb froté od TB nestíhají :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.12.09 12:53

Suvi, kocoura bych asi zakousla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.12.09 12:54

Sorry to bylo pro Čiči :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.12.09 17:49

čiči tak to by mě s toho kocoura asi omylo, no snad ho to přejde.

Pastelko tak jsem zvědavá co řekneš na ten hambáč, já od té paní brala dvě AIO, měly by mi brzy dojít.

Jinak jsem dnes začala balit do čč a k tomu vždy něco, ale jen odpoledne, dopoledne jsme vždy pryč ve školce s tou starší, tak že to budu používat ty AIO. :lol:
Zrovna tady pozoruji Elišku, leží na zemi a snaží se přetočit na bříško, jen nějak jí nedochází, že pokud bude mít furt narvanou tu ruku v puse, tak se přes ní asi nedostane, stačilo by jen tu ruku vytáhnout a je celá na bříšku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.12.09 19:39

Katy, ona na to přijde, neboj :-D buď ráda, že je zatím tam, kde ji odložíš 8-)
Holky, koupila jsem v Ikea fleecovou deku, vyšla asi na 5O,–, že ji jako rozstříhám na separačky. Jak jsou velký ty origoš? Ustřihla jsem jednu na zkoušku, velkou jako na osminy přeložená čč. A ještě mi prosím vás poraďte, jak je perete, když se mají prát jen na 40? To je perete zvlášť? Nebo jen v ruce? Nebo společně s plenama na 60 a prostě děj se vůle boží 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.12.09 19:40

Jo a Katy, jsem si hned říkala, že ty AIO jsi vykoupila ty :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
14.12.09 19:45

Pastelko AIO jsem vzala jen dvě, tak že nevykoupila jsem je všechny já. :lol:
Jo a co se týče flecových separaček, tak ty já přestala nějak používat, protže jsem zjistila, že vlňáky mi provlhávají právě kvuli ním, bo vždy to po té separačce steklo na boky a hned byly vlňáky provlhlé, ale měla jsem Disany fleccové.
Tak že pak dej vědět, jaká je ta flecová deka, jak to pojímá, zda to taky stéka a nebo ne.
Já prala buď v rukách a občas normálně na 60.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
14.12.09 19:49

Aha, no tak to jsem zvědavá, jak budou fungovat, nastřihnu si ještě tak 10 ať mám na zítra a pak poreferuju. Zkusila jsem jen jednou a zdá se mi to dobrý. Taky ještě vyzkouším na to jen nalít vodu, jestli steče ke kraji, nebo se vcucne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Efík
14.12.09 19:55

hele,nic proti,ale nedělá se fleec z pet lahví?Tudíž absolutně neprodyšné?Nemluvím o bambusovém fleecu. :-?

• Citovat
  • Upravit
8297
14.12.09 22:01

Pastelko, koukám, že jdu s křížkem po funuse, deku z Ikea už někdo zkoušel na separačky a prý není dobrá, že je po použití taková lepivá :-?

Jo a k fleecovým separačkám, nevím, zda jsem to psala, Katy, nepoužíváš na ně mastičky na prdelku? Oni ten fleece ucpávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure