Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ach ouvej, furt to nemám, po kliknutí na link mi to napsalo todle:
Stránka, kterou zde hledáte, nebyla bohužel nalezena.
Když tak písni kde to mám hledat, snad se mi to po at klikámm jak klikám, tak furt nenalézám. ![]()
hm, tak me uz to nejde taky, ze bych to vykoupila?
ale ta akce 1+1 tam jeste je a ta vyjde, kdyz se koupi 3 baleni, taky pekne
Babo, vetsine deti staci S a M, nasemu burtikovi nee
Ja vychazim z toho, ze to L uz nam bude stacit az do konce plenkoveho obdobi, kdezto M ne. On ma fakt stehniska, tam pisou L od 11 kg, Mates ma 9,2kg a jsou mu… Pritom mu lezou zebirka ![]()
hm, tak to ma koblih asi na chvili, uz ted ma stehna jak kmeny kanadskych sekvoji ![]()
Tak ty jsi to všechno vykoupila?
Když se ti náhodou nějaké nebudou hodit, tak se pak ozvi.
Jo Babo, jezdíš někdy za rodiči domů?
Katy, prave mam obavy, ze uz tam ani 3 baleni nemeli, i kdyz do kosiku me to dat nechalo. Uvidim zitra. Kdyby uz to suprvyhodne baleni nebylo, koupim jich aspon par v te akci 1+1.
U mych rodicu sem zrovna ted
, jenze nasi se prestehovali bliz ke mne - do Zlutic (u Karlovych Varu), ale ve Frydku zustala segra, tak tam obcas jedem.
Aha, já myslela že vaši bydlí stále tady ve Frýdku. No tak když někdy pojedeš za ségrou, tak dej určitě vědět, ráda bych tě poznala osobně. ![]()
Jeee, Katy tak to moc dekuju. Tak se ozvu, ale hovory o plinach si zakazem, jo? Maximalne muzeme probirat financni vyhody jednorazovek. ![]()
Do toho obchodu sem volala (straaaaasne mila a ochotna pani), nakonec tech plen bude jen 10, ze byly hned pryc, no za tu cenu se nedivim. Poslali to dneska, tak si je doufam budu moct dat pod stromecek.
Babo no super, že jích budeš mít aspoň 10.
JJ, hovory o plínach si zakážeme.
Jo co Longies? Už je máš?
Longiesky uz sem objednane mela, pak sem to zrusila, ze si objednam vic veci. Ale dojde na ne brzy ![]()
Mooooooc se tesim na ty Fuzzi. Z kapsovych plen sem byla nejdriv nadsena (to sem mela ptit a swdb ) jenze mrchy vzdycky protekly, tak sem je prestala pouzivat a pojala ke vsem kapsovkam averzi, ale pak sem se dostala ke kapsovkam Bum Genius a ty jsou tak super, tak doufam, ze Fuzzi budou stejne dobre. Tak, uz se jenom dvakrat vyspinkam a pliny budou tady ![]()
No tak snad longies někdy budou, jsou fakt super, to opravdu nekecám, ale těch peněz co za to chtějí.
![]()
Na ty Bum Genius jsem koukala, ale taky pěkně drahé.
Já už raději na nic koukat nebudu. ![]()
Tak mi dnes jedeme ve ctvercich na draka a s ruznymi vkladackami, docela vyhovujici, ani bych necekala, ze to tak hezky sedne.
Akorat bych chtela nastrihat ten bambusovy fleece, ale on se tak ruzne krouti, ze to budu mit asi pekne krive…
čiči já teď taky často praktikuji draka vkládačky a fakt se mi to nějak zalíbilo.
![]()
No a s tím bambusem teda nevím, ono to bude podobné asi jako to konopí, taky se to kroutilo a pružilo, tak že se to blbě stříhalo. ![]()
Libi se mi manduca mellow fellow. Moje dite je kluk. Hmm, co mam delat? ![]()
Se z toho nosidla zcvoknu. 7.1. pujdu do latkovek, ozkousim ergo a manducu a uvidim. A do te doby budu travit noci procitanim diskuzi, jestli je lepsi manduca nebo ergo…