Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
31.12.09 14:08

Katy, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
31.12.09 14:13

Novire koukám, že ty máš taky srpňátko, co že nejsi u nás v srpnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
1.1.10 08:51

No, já chodím hlavně na červen 2007, srpen jsem ze začátku nestíhala (bylo mi dost blbě, tak jsme byla ráda, že žiju, navíc mám doma ještě Tobíčka) a naskakovat později do rozjetého vlaku už jsem se neodvážila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
1.1.10 21:44

Ahoj,

tak jsem zjsitila, že sousedka taky látkuje. Strávila jsem u ní celé dopoledne a procházela její výbavičku. Má to různě nakombinované, tak jsem na Poli vyzkoušela různé typy. Celé svátky jsem strávila na netu a na MMB ( i jinde) hledala pleny. Příští týden by měli přijít první balíky. Už se na to moc těším. Původně jsem si myslela, že látkovat budu jen s Poli. Tam si vystačím s čč. Ale nakonec to zkusím i s Tobíkem - třeba nakonec vezme ten nočník na milost:-) Tomu jsem ale objednala plenky AIO. U něj si neumím nic jiného představit. Už takhle ho při přebalování zdržuju a utíká mi. Je nevím, jestli mi jednou nebude vyčítat růžovou barvu:-) Ale pak je užije i Polinka. Naštěstí jsem narazila i na neutrální barvy. PO těch několika dne sna netu, kdy jsem studovala různé systémy a procházela e-shopy, tak se mi o plenkách i zdá. Teď jen vydžet, až dorazí balíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
1.1.10 21:48

Achdarku, to znám, když jsem já vybírala naši látkovou výbavičku, taky se mi o plenách celé noci zdálo :lol: :lol:
Z té růžové barvy bych si hlavu nedělala, já to mám taky mixlé ty barvy ;-)
Vesměs se snažím brát neutrální (oranžová, béžové pruhy, fialová), ale mám i vyloženě holčičí a klučičí.
Já myslím, že je těm dítkám jedno, do jak barevné látky kadí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
1.1.10 22:00

Cappy, počkej za rok. :-) Tobík je manekýn, sám si vybírá trička, pyžámka atd. A když se mu to nelíbí, tak to prostě svlékne. Máme ukázkové období vzdoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
1.1.10 22:17

Hmm, tak to je mazec - takhle malý a už tak vybíravý? 8-o :lol:
Jestli nás to čeká taky.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.1.10 10:52

Achdarku tak doufám, že se ti látkování zalíbí..........ale bacha, je to fakt nebezpečné, protože většina má pak látkování jako koníček a každý koníček pak stojí peníze. :lol:
Ne ale super, že jsi šla do toho.
Jen teda můžeš prozdradit jaké plenky ti dojdou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
2.1.10 14:16

Obávám se, že koníček se z toho stal už teď. Původně jsme plánovala návrat do práce až na podzim,když Tobík půjde do školky. Ale asi ve vrátím už v květnu, abych měla na plenky. :-) V rámci novoročního předsevzetí jsem se rozhodla, že raději budu utrácet na plenky než za čokoládu.

SVRCHNI KALHOTKY
polar fleece Swaddlebees SZ vel. L
Fleece Cuddle Wrap na patentky 1velik.
PUL Swaddlebees SZ vel. L
Plenkové kalhotky Bummis vel. M
Plenkové kalhotky Thirstis vel M
PLENKY
bambusová přírodní TotsBots 3ks
Baby Lucy Bamboo
Ellas house
Plena Bum hugger
Igulee CudleBuns -1.velik
Zavazovací plínka HHS
Plenka P´tit Toudou
AIO
Itti Bitti zelinkavá vel. L na patentky
Ptit Dessouse Magic AIO 1.velik. 2ks

Treninkové kalhotky Bambino Mio vel 13-16kg

Cëlkem mně to vyšlo asi na 3000,– Asi bych třeba nepotřebovala úplně vše, ale když to paní v inzerátu měla, tak jsem to také vzala. Je to za jedno poštovné. V podstatě skoro vše jsem si u sousedky ošahala, takže tuším, co jsem nakoupila.

Jinak mám doma hodně čč. Irmu mám také, takže jen nastříhat. A pak mám v plánu si ušít nějaké vkladací plenky.
JInak u Apolenky si myslím, že to půjde hladce. Ona kaká jen jednou za 4-5 dní, čůrá většinou při přebalování - nechávám ji hodně bez plenky. Ale uvidím, co Tobík. Obávám se, že u něj na noc budu muset nechat jednorázovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
2.1.10 16:29

Hmmm, pěkná výbavička.....já bych si měla asi taky někdy sednou a sepsat co všechno mám. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
4.1.10 15:56

Ahoj holky. Já teprve začínám s látkováním. Pomohla mi Čičinka od nás z dubňátek, která mi půjčila část své výbavičky. Teď tak různě hledám, co by se ještě hodilo. Občas jsem hledala inspiraci i tady, až jsem se odhodlala napsat, ať pořád neotravuju jen Čiči, které jsem psala SZ. Věřím, že se tu najdou nějaké ty dobré duše, co budou ochotné poradit laikovi.
Takže aktuálně řeším: V bavlnce mi paní poradila pulky Imse Vimse Organic, se kterýma teda nejsem moc spokojená, ale když už je máme… Mám velikost M, syn má asi tak 8 kg a zdá se mi, že je má velké okolo nožiček, ať je zapnu jakkoliv (kromě toho, že teda prosakujou). Doporučíte ještě nějaké pro hubené dítko? Od Čiči jsem měla půjčene Popoliny a ty byly asi lepší.
Dále jsem pořídila 2 plenky Imse bioflanel z druhé ruky. Byly levné a jsem s nima spokojená, jak jsou štíhlé - ale právě pod ty kalhotky naprosto nepasujou, i když je to stejná značka. I kdybych se po… tak prostě vždycky vyčnívají, přitom syn je velké nemá, svrchňáky rozhodně nemá malé… Co s tím?
Jinak doporučíte nějakou kapsovku pro hubené mimi? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
4.1.10 16:05

Já, jako skromná látkařka, doporučuju kalhotky Thristies. Naprosto vyhovují, dají se zapnout přes sebe, takže vydrží dlouho.

S plínkama neporadím, protože používám vícevrstvé + normální čtvercovky. Kalhotkovek mám asi všehovšudy tři…
Na noc dávám jednorázovku (Alana).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
4.1.10 16:36

Jo Halu, thirstiesky jsou fakt dobry, jako ty popoliny, ale lepsi material.
Bud ty IV prodej nebo si je nech jako zalozni.

Na hubenoura asi neporadim, Mates ma stehniska, ale obecne budou lepsi ty, co mji ten naznak nohavicky jako u tech popowrapek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
4.1.10 16:38

A jeste ty flanelky, to jsou jednovelikostni? A vycnivaji horem? Jestli jo, tak je zahni, jednovelikostni plenky se tak zmensuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.1.10 16:45

halucinko já mám obíbené PUL Haipa Daipa, Imse jsem měla taky a moc mi teda nevyhovovaly.
Co se týče kapsovek, tak moc zkušenosti nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure