Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5159
4.1.10 16:49

Čiči, ony právě vyčnívají spodem - v nohavičkách, ale fakt hodně. Jinak je má akorát, zahnout nejsou potřeba mi přijde.
Už mám v merku jedny starší Popowrap a na ty thirstiesky se podívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
4.1.10 16:55

halucinko jestli teda vyčnívají nohavičkami, tak tam by zaručeně sedly Haipa Daipa, nejsou tak vykrojeny jako Imse vimse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
6.1.10 09:45

Ahojda holčiny :-) Zdravím vás v Novém roce a chci popřát hodně zdraví a radostných chvil, které nás drží nad vodou i v hodně těžkých situacích :srdce: :srdce: 8-)

No jsem si vás dočetla a tedy, látkování jako koníček no to by mě fakt nenapadlo… :think: :palec: , u mě to je spíš nutnost, která patří k mimi.

Jinak HALUCINKO co vlňáčky :?: Takové doma pletené, jsou levné a výborné držáky(neprotečou) a sedí na všechny plíny.. :wink: dají se i koupit, už upletené..
Nebo i jiné vlňáky… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
6.1.10 15:12

Dík za rady. Vlňáky mi nějak nepřirostly k srdci, hlavně tím oblíkáním, ale měla jsem je jen na zkoušku. Ještě jim teda dám šanci, babička už plete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
6.1.10 20:20

Potřebuju poradit s tím, jak se o plínky starat. Mám pocit, že některé po krátkém používání vypadají dost jetě. Teď jsem se dočetla, že se nemají moc ždímat - ovšem naše idiotská (celkem nová) pračka neumožňuje nastavení jednotlivých kroků a má jen různé programy - když prát na 60, tak vždycky hodně ždímat. Co s tím? Vadí to? Peru v Lovele, máchám v octu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
6.1.10 20:38

Halu a na kolik ždímá? Naše na 1000otáček, ždímá mě někkolikrát, protože já nejdřív máchám, pak teprv peru, dřív jsem pak přidávala ještě jedno máchání, který už dávám jen někdy (když mám pocit, že peru po delší době anebo jich je hodně). Zatím nějaký extra opotřebení nepozoruju, ale mám skoro samou bavlnu, takže tak… Nejvíc to bude asi vidět na fleecových věcech nebo co jsem viděla konopné plenky, tak ty vypadaly jak hadr na podlahu už po pár vypráních…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
6.1.10 20:50

Ta naše potvora na 1300 otáček, na 1000 otáček na 40 stupňů. Právě ty fleecové nevypadají nicmoc. A pořídila jsem úplně novou konopnou plenku, no prostě k pomazlení :hug: a po prvním vyprání jsem si říkala, jak dlouho to vydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
6.1.10 20:52

No tak to sedí…prostě fleece a konopí nebudou po vyprání nikdy vypadat hezky. Pamatuju na nějaký ty Ellas house nebo který to byly, ty vypadaly fakt příšerně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
6.1.10 20:55

Přesně tyhle Suvi. Tož co s tím? Asi blbá otázka, že? Neprat a koukat na ně, jak jsou hebounké… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
6.1.10 20:59

Bingo! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Efík
6.1.10 21:02

Ahoj,dovolím si reagovat na diskuzi.To nejdou snížit otáčky?To mě jo i na 500.To je na prda.Já teda peru v ekol.prostředcích qualt exel,nebo v ulrichovi a pak přidávám místo aviváže permon M,to je něco podobnýho jako aviváž,ale nesníží to savost.Je to určený na plíny,aby byly jemnější a hebčí.Opravdu jsou pak vypraný jak v aviváži a stačí dát jen trošku a krááásně to voní.

• Citovat
  • Upravit
5159
6.1.10 21:09

Otáčky nejdou snížit. Čtu tady v tabulce programů a min. otáčky jsou 600 při praní na vlnu na 30 stupňů. Napadlo by vás to? No kupovala jsem si svoji první pračku, tak to mě snad trochu omlouvá. Takže nějaké ty fajnovější prací prostředky to zlepší, myslíte? Pro toho heboučkého mazlíka bych udělala cokoliv. :mrgreen: Asi už mi hrabe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
6.1.10 21:13

A kde se dá ten Permoník sehnat? Už mi o tom někdo říkal. Dnes jsem zas sbírala ze šňůry ty prkýnka, tak by mě to možná bodlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Efík
6.1.10 21:37

já to kupuju ve zdravé výživě,nebo to prodávají prodejci plínek,ale zase to poštovný… :zed: Odkud jsi?Teda pokud to není tajný.

• Citovat
  • Upravit
Efík
6.1.10 21:38

Jo,ty sbíráš prkýnka,ael chudák prdelka mimi. 8-o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play