Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
čičinka píše:
Libi se mi manduca mellow fellow. Moje dite je kluk. Hmm, co mam delat?
Koupit ji! Je tak pekna ![]()
Však co, ta na kluka není jako blbá ne? nebo mě to teda přijde normál. Kdyby měla květinky všude možně nebo motýlky a byla lůžovoučká, tak neřeknu. je hezká, taky se mi líbí. A pak si koupíš Ergo (cha chá). Su zvědavá, jak dopadne tvůj vnitřní boj…
No jo, ale ja nevim, zda nebude manzel frfnat (ne ze by nosil…), ze mu nebude pripadat dost „pro chlapecka“.
Jenze maminka je holcicka… ![]()
Uvidim, neco koupim, doufam, ze se mi to bude libit. ![]()
Holky, jakou vlastne mate konkretni latkovou vybavu? Jestli ste to uz nekde psaly, tak mi prosim hodte odkaz, neni v mych silach cist to cele.
A poradte nejakou mnamkozni plenu, kterou bych si udelala radost. Od vcerejska mam intenzivni pocit, ze proste MUSIM nejakou krasnou novou ulovit, ale nic me nepresvedcilo.
Cici a manzel teda nosit nebude a frfna? ![]()
A jeste, jakou mate praci prbalovaci podlozku? Sem hajdalak, mam sice skladaci prebalovak na cestovani, ale k doktorce beru jednorazovy ![]()
Babo, to je jako co, toto, vsichni si tu davame predsevzeti, ze o krasnych plenkach tu nepadne ani slovo a ty jsi takovy buric, ze to bojkotujes? Styd se!!!
![]()
Priznavam se, ze pro me je vrchol luxusu kopretinkova kapsovka a hamburgry. Ted chci jeste zkusit ty svrchnaky bambino mio, musim koupit vlnaky na noc, z tech, co ma, tak mi zacina vyrustat a pak doufam, ze se nejakou dobu obejdeme bez nakupu. Vlastne jeste cekam, kdy budou mit na sijemdetem ten bambusovy fleece, kleste na patentky a par dalsich blbosticek. Dalsi nakupy, az odroste pastelkam.
Vybava: haipa daipa pastelky, imse vimse biofrote, hemp hour strap, vicevrstve, asi tak milion vkladacek vcetne bambusu, bumhuggery a bamboo extra na noc, longies, wool cover, natahovaci popoliny a disana, thirsties pulky, kopretinkova kapsovka a nejake ctverce 80×80, z toho par imse vimse. A asi 50ks ctvercu po me, ktere pouzivam hlavne pod zadek na prebalovani, na utreni vseho mozneho.
Kushies mám froté (na prd), flanel (supr), Popolini (taky dobrý, ale není tak repre).
Plenky:
20 ks Popolini One size biobavlna
6 ks HHS
15 ks vv Popolini
2 Itti Bitti
2 BI shorties
1 BI longies
1 Disana natahovací vlňáky
15 ks Disana zavazovačky (používala jsem jen na mimino)
40 ks čč
10 ks BL bambus. vkládačky
2 ks HHL
čičinka píše:
Babo, to je jako co, toto, vsichni si tu davame predsevzeti, ze o krasnych plenkach tu nepadne ani slovo a ty jsi takovy buric, ze to bojkotujes? Styd se!!!![]()
No jo
Jenze za to v podstate muzes Ty, protoze kdybys sem nedavala odkaz na tu kopretinu, nechtela bych ji, nehledala bych kde ji koupit, nenarazila bych na tu megavyhodnou akci Fuzzi, nenakoupila bych tam a diky te sleve bych nemela pocit, ze za to, jak sem usetrila, si zaslouzim jeste nejakou krasnou plinu.
Dekuju za vypis vybavy,my sme teda vyzkousely kde co, ale byly to casto kalhotkove pliny po pribuzne, tak sem je radsi moc nepouzivala, at ji to neznicim, ale sem rada, ze sem je mela moznost prubnout. Z tech pucenych mi prisly nejlepsi Mommys Touch, tak si asi udelam radost necim od nich, pokud teda nekdo neporadi neco lepsejsiho nebo pokud me zas nenapadne, ze tech uzasnych HHS mam malo (a oni, mrchy, maji kazdou chvili nejakou novou kolekci
)
No dobra, dobra, tak co treba kapsovka Blueberry nebo Minky, ty te nezaujali? Ja ted furt silham po tech kapsach, kvuli stihlosti baleni.
No ta Blueberry se mi libi, vim, ze je i v te hromade, co pribuzna privezla, ale na vyzkouseni sem ji nebrala, sem nechtela vypadat tak strasne chamtive
ale priste si ji na zkousku zabavim, je fakt moc pekna.
Jak se mi kapsovky po tech blbych zkusenostech znelibily, tak po zkusenostech s Bum Genius mi zas prijdou dokonale. Prave ta pribuzna mela vetsinu vybavy z nich, ja si je puvodne ani nechtela pujcovat, ale presvedcila me at je prubnu a mela pravdu, jsou dobre. Stihle, prijemne a neprotekajici. Akorat zas ta cena ![]()
Babo co mi to děláš?
![]()
Už zase brouzdám po netu a okukuji plenky.
A narazila jsem na Itti Bitti z druhé ruky, tak asi do nich půjdu...........ach jo.
Jinak já mám tady tydle dvě plenky v té ohníčkové barvě, jsou fakt moc pěkné, zatím jsme s nimi spokojená, ale těch peněz co za ní chcou, mám je z druhé ruky, tak že mě tolik nestály, ale i tak. ![]()
No, koukám, že jsem na tom ještě dobře
, připadám si jak Alenka v Říši divů jak sleduju ty vaše plenky, většinu ani neznám (ale seznamovat se radši nebudu
).
suvi, já už jsem imunní, tak nějak vím, co chci a že nám to snad i nějakou dobu vydrží.
Já jsem konzerva, když mi něco vyhovuje, tak se mi to nechce měnit a zkoušet něco novýho. Kdybych měla víc druhů plínek, stejně bych si oblíbila nějaký určitý a ty pak preferovala a na ty ostatní byla naštvaná
. No ne, asi bych je prodala, ale chápeš jak to myslím…
Tak, mě se teď taky nechce nějak experimentovat, když to funguje. Akurát ještě ty bambino mio a pak budu utrácet za něco jiného, než plenky. Momentálně prohlížím různé mikiny na nošení, v lednu bude nosicí šála…