Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak Jezisek to stihnul, pleny se uz susi. Jsou krasny a me uz z tech plen fakt hrabe, sem se v susarce pristihla, jak vybiram barevny kolicky tak, at mi ladi s barvou pliny ![]()
Cici, jak dlouho Ti trvalo, nez si tu imunitu ziskala? Ale ja uz taky doufam s vybiranim plen koncim. Disany schovam pro (doufam) dalsi pidimimi, a budu davat jen HHS a ty kapsovky.Ale tu jeste jednu krasnou plin u si teda neodpustim. Zaslouzim si ji, od sve drahe polovicku totiz dostanu pod stromek jen kopretinovy hrnek (pokud teda nechysta prekvapeni a nekoupil mi tu kopretinovou plinu, kdyz me videl, jak nad ni slintam. Ale spis ne. No nevadi, aspon mu zas budu mit co otloukat o hlavu, az budu neco chtit. Verily byste, ze byl schopny dat mi pod stromek vahu a velke zrcadlo?
)
edit. vyzkouseno, neproteklo
Babo tak že už se suší, jo? Dej pak vědět jako jsou.
Já těm Itti Bitti zatím odolala, snad budu ještě chvíli odolávat a za tu dobu je někdo koupí, aby mě to nelákalo ![]()
Tak Itti Bitti, jo?
A za kolik? Konkurence se neboj, momentalne sem plinama saturovana dost ![]()
Fuzzi jsou prima, zatim je teda vycpavam tim, co je po ruce, (nechtelo se mi chodit pro vlozky do susarky) a neprotykaj. Jsou mekky, prijemny, delaj malej zadek, sem spokojena. A kopretinky si tam asi domaluju ![]()
Si rikam, jestli fakt uz nejsme streleny, vyhazovat takovy kacky za pliny
Ale snad ne, je to konicek, jako kazdej jinej, ze jo? Nekdo nakupuje kabelky od Vuittona nekdo holt pekny pliny ![]()
Babo ta ty Itti Bitty by byly za 1300............a to 3ks a k tomu 4 sady vkládaček navíc.......no furt mě to láká.
Jo a je to vel. L, tak že by nám to vydrželo asi hooodně dlouho.
Holky, opožděně přeji Veselé Vánoce!!
My už máme rozbalování dárečků za sebou, Maty si to vyloženě užíval, škubal vše, co šlo ![]()
Dostala jsem vše, co jsem chtěla (asi jsem byla strašně moc hodná
)
Došel mi i dáreček od maminky z Vánočního kolotoče.
Katy, s tou hyg. pomůckou Shewee jsi mě nahlodala. Četla jsem si o ní už dřív, ale ze začátku mi to připadalo jako naprosto zbytečná věc.
Ale rozleželo se mi to v hlavě.
Vzpomněla jsem si na nepříjemné chvilky na veřejných záchodech (zásadně si tam nesedám), kdy mi skoro zdřevěněly nohy, jak jsem dlouho čopěla ![]()
Takže si to koupím, jsem velmi zvědavá ![]()
Ale dřív jak po novém roce se asi do Zlína (do Slůněte) nedostanu, ale do té doby to vydržím ![]()
Při té příležitosti vezmu asi i ten kalíšek a nějaké látk. vložky, už se móóóc těším ![]()
Užijte si svátky, nás čeká v příštích dnech spouuusta návštěv.
PF 2010 ![]()
Uzijte si vanoce a hodne stesti do noveho roku.
Trochu premoudrele budu prat i nasi planete ohleduplne obyvatele, kteri se nejak snazi usetrit ji i pro pristi generace.
U nas probehlo dareckovani, Matysek zjevne spokojen, no predtim mel hracek primerene, ted jich ma jak… No asi vite
Dobry bylo, ze se predtim poradne vyspal, tak byl opravdu dobre naladen. My jsme s manzelem poprve „sami“, musim rict, ze je to mnohem prijemnejsi. Dostala jsem celou tetralogii Stmivani a spol., tak budu moct cist do roztrhani oci ![]()
Ahoj holky,
tak u nás štědrý den proběhl taky v klidu a pokoji, Eli ta zatím s hraček neměla moc rozum, ale byla jinak spokojená. Větší radost měla ta starší, spoustu nových hraček. ![]()
No a já teda neodolala a Itti Bitti budou, tím to nákupem už fakt ale končím........jen teda budeme potřebovat vlňáky na noc, s těch co mámen teď už vyrůstá. ![]()
Holky jakou velikost vlňáku natahovacích jí mám už vzít, aby jí to chvíli vydrželo?
Nazdárek ![]()
Babo, na jiné diskusi jsem se dočetla, že místo ubrousků používáš Perlan.
O něm jsem už hodně dlouho uvažovala, ale teda zaskočilo mě, že jsem si na netu našla, že stojí kolem 1000Kč
![]()
To mě docela odradilo, kde jsi ho sehnala ty a za kolik?
Taky jsem se chtěla zeptat vás, které používáte viskozové separační pleny - co s nimi děláte, když je zašpiněná?
Díky a hezký den ![]()
Catty, kupuju ho ve zdravotnickych potrebach, vetsinou ho maji nastrihany na velke ctverce, jeden stoji asi 2 koruny, udelam z nej priblizne 8 ubrousku. Prani vydrzi dost, tak osm, deset cyklu urcite. Taky se daji koupit perlanove jednorazove zinky. Ty asi sezenes snadneji, oni nekdy ani ve zdravotnickych potrebach nevi, co perlan je. (http://www.zelenahvezda.cz/…vala-r-clean )
A pocurane (nebo pokud je na ni malinko ukaknuro) viskozove separacky peru, posrandene splachuju. Popolinky mi prisly nejlepsi. Perlan se da nakonec taky pouzit jako separacka, neni to teda tak suche, ale jako nouzovka to poslouzilo dobre.
S těmi separačkami to dělám stejně.
Jen jsem si dovolila na MMB do návodů vložit postup, jakým si vyrábím mimo jiné Vlhčené ubrousky doma (ze separačních plen) a nejprve jsem byla za prase, když opakovaně peru papírové kapesníky (hodně lidí asi neví, co to sep. plena je), prý jsem sociální případ, když mám tohle zapotřebí ![]()
A přitom jediný důvod, proč to dělám, je ten, že mi to vyhovuje víc.
Pak jsem taky dostala „sprda“, že pokaděné separačky splachuju, zbytečně tak ucpávám trubky a čističky, jejichž oprava stojí spoustu peněz.
Asi tak no ![]()
Na ten Perlan se zítra půjdu poptat, slyšela jsem, že je to dobré i jako hadr do domácnosti ![]()
Jo jo holky, perlan je fakt super, já ho taky používám. ![]()
No a jakého jste měli ježíška? Jak jste byly hodné? Já asi moc, dostala jsem nový mobil. ![]()
cappy, to teda musely byt jezibaby
to je jako kdyz nelatkarky argumentujou tim, ze misto prani plen si radsi budou hrat s ditetem
vi o tom houby, ale hlavne, ze musi neco placnout. az budes pouzivat sheewee, nezapomen to tam napsat, treba budes jeste za prase ![]()
a k jezisku, ja byla mooooooooc hodna, protoze jeste dostanu kopretinove plinky a kopretinovou prebalovaci podlozku. akorat ze jezisek to jeste netusi, tak ho snad pak neklepne ![]()
a s testovanim plen koncim, miluju fuzzibunz ![]()
¨Babo fakt jsou tak dobré? Kua tak to mě sere, že nezbyly i na mě.
No škoda. ![]()
Já čekám ty Itti Bitty kdy dorazí. ![]()
Já mám doma dvě kapsovky BabyLand a taky nejsou špatné, narvu vždy do nich co mám po ruce. ![]()
Kati, vlňáky vem klidně větší, já brala disana natahovačky i popoliny natahovačky cca o 2kg velikost větší a bylo to akorát, obzvlášť na noc. Lepší větší a trochu je přisrazit, kdyby byly až přes hlavu než menší, s těma pak už nic nenaděláš.
Babo, koukám, že na Fuzzi jsem tě nakonec navedla dobře, co
No budete pak samá kopretinka.
Já špekuluju nad nosítkem, přes vánoce jsem vůbec nebyla na netu a četla knížky, co mi ježíšek přinesl.
Teď dorazili penízky, tak přemýšlím, jestli nemám zkusit ještě to Lillyputi nosítko, je skoro jako ergo, ale je levnější, tak se asi nakonec vypravím na Bránu, tam budou mít určitě všechno.
Cappy, to je zvláštní, že někdo má potřebu se vyjadřovat k něčemu, co nezná, tak hanlivě, já teda taky občas napíšu, co si myslím k něčemu, o čem nemám páru, ale nikdy bych nikoho neurážela. No různí bezmozci se najdou…
Holky zítra jedu asi do IKEY, jak se jmenovala ta deka? Ať nemusím hledat. ![]()