Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
26.1.10 20:56

Mondo, vítej. Tak co budeš kupovat? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
26.1.10 20:59

No něco novýho bych ráda vyzkoušela, ale zatím nevím co :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak sem vlezla sem za váma a tady se určitě něco přiučím co se plíneček týká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
26.1.10 21:16
NeNa píše:
Baba, na BumGenius Flip zatim koukam od nikoho zadna reakce, ja o nich premyslela, ze bych je zkusila. Hlavne kdyz jsem nasla tu mimoradnou vyhodnost…ctrnact liber za dva kousky, postovne zadara, nesla bys napul?

No v Amikove si je chvali.
http://www.youtube.com/watch?…
Ja se teda tady nechtela priznavat, ale v patek mi je jedna pani posle. Nechala sem drahou polovicku doma samotnou a kdyby potkal postacku s novou plinou, tak me asi pretrhne, tak sme se domluvily takhle. Jezis, uz kvuli tem blbym plenam i lzu.. (no vlastne, kdyz neco nereknu, tak nelzu, ze jo)
Jj, ta akce je fajn, je nejak casove omezena? Ze bych je nejprv prubla, v pondeli bych je snad uz mela mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.1.10 21:22

Babo další nové plína? No nekecej.........ty s těmi novinkami nedáš pokoj, co? :mrgreen:

Mondi já mám kopertinky objednané s Halucinkou s Anglije, vyjdou tam levnějši, tady u nás se dají taky koupit, teď ale nevím odkaz, ale určitě ho ví Baba, tak že síííííííím Babo hoď sem odkaz pro Mondu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
26.1.10 21:23

u nás je seženeš TADY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.1.10 21:30

Babo ty jako to děláš schválně? Koukala jsem na to video a teda, budu se muset asi držet abych je nechtěla taky. Tak že doufám, že jak ti dojde ta plenkna, tak jí budeš jen a jen hanit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
26.1.10 21:37

Tedy Babo! Akce je jen do konce ledna, ja nevim, jsem nahlodla…mam BumGenius kapsovky a jsem s nima spokojena, ty Flip se mi zdalo by byly dobry na noc, ze by sly pekne vycpat. Mam i ty Organic, ale tady je desny vlhko a trva to vecnost nez uschnou, tak bych je prodala. Kdyby nekdo mel zajem,sedej dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
26.1.10 21:51

Babo, kam na ty novinky chodíš :think: ??? Že ty máš nějakého tajného informátora u každé značky :lol: :lol: :lol: .

Holky, co mi to děláte :-? , tak Fuzzi Bunz jsem odolala, ale vlňáčkům asi už ne. Můžu se zeptat, kolik jich doma zhruba máte? Abych si udělala představu, kolik že si jich mám pořídit :oops: .

Mondo, ahoj a vítej :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
26.1.10 21:56
NeNa píše:
Tedy Babo! Akce je jen do konce ledna, ja nevim, jsem nahlodla…mam BumGenius kapsovky a jsem s nima spokojena, ty Flip se mi zdalo by byly dobry na noc, ze by sly pekne vycpat. Mam i ty Organic, ale tady je desny vlhko a trva to vecnost nez uschnou, tak bych je prodala. Kdyby nekdo mel zajem,sedej dobre.

:oops: no jo
Kapsovky Bum Genius mi taky prijdou super(jen mi tam trochu vadily ty protizipy) a tyhle maji jeste navic patentky, ktery mam radsi nez zipy. Ach jo. Zlaty ctverce.
To je skoda, ze jen do konce ledna, to je teda nestihnu vyzkouset. Jenze zas ta cena…
Fakt nevim a jeste bych Te musela otravovat s preposilanim…
Kolik bys jich vzala?

A odparala si z jedny strany vkladacku u tech AIO? Pry to dost pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
26.1.10 22:02
PájaD píše:
Babo, kam na ty novinky chodíš :think: ??? Že ty máš nějakého tajného informátora u každé značky :lol: :lol: :lol: .

Sem pitoma a lezu do diskuzi o plinach v Amikove. At to tady nikoho ani nenapadne :cert:

PájaD píše:
Holky, co mi to děláte :-? , tak Fuzzi Bunz jsem odolala, ale vlňáčkům asi už ne. Můžu se zeptat, kolik jich doma zhruba máte? Abych si udělala představu, kolik že si jich mám pořídit :oops: .

Ty ses teda extremne odolny jedinec, odolat takovy masazi…
Vlnaky mi staci v kazde velikosti dvoje, Koblih se ven neprosiral. Ted momentalne mame popoliny na druky, doma pletene natahovaci a ty longies.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
26.1.10 22:17

Babo,to me teda fakt nenapadlo jednu stranu odparat, asi to zkusim. Jinak jsou fajn a druky mam radsi nez suchace. Ale zas abych je uplne nezmrvila…Ja bych vzala tech Flipu jen jednu davku,ty jedny ti klidne poslu, to se mi jeste vejde do rozpoctu z prasuli od obecniho uradu. Pak uz mam ale zas utrum. Tak se opovaz pritahnout zas neco novyho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
26.1.10 22:39

No odparalo to vic lidi, nevim jestli vzadu nebo vpredu, a chvalili si to.

Kdyby aspon ty Flipy tolik nechvalili. Mam ted plen dost, ale vetsina je Fuzzi M a to mam obavy nasemu tlustochovi po nocnik nevydrzi, tak bych rada i par vetsich plen a ty Flipy vypadaji pekne. A ta cena je taky super. Kdyby Ti to fakt nevadilo, byla bych moc rada, kdybys mi je poslala, zacvakala bych samozrejme postovny.

Holky, ale kdyz nejde o latkovky, tak jsem fakt vcelku normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
26.1.10 22:52

Baba, no vidis, to to dalo premlouvani…dik, takze duvod mam a jdu je objednat. :lol: Paneboze co ja budu delat,az zvire nebude potrebovat pleny? Jsou taky nejaky fora o nocnikach? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
26.1.10 22:57
NeNa píše:
Baba, no vidis, to to dalo premlouvani…dik, takze duvod mam a jdu je objednat. :lol: Paneboze co ja budu delat,az zvire nebude potrebovat pleny? Jsou taky nejaky fora o nocnikach? :lol:

:mrgreen: To sem rada, ze ses tu ukazala, at taky nekdy aspiruje na nejtrhlejsiho nakupciho nekdo jinej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
26.1.10 23:35

já se tady vždycky nasměju…
Ale odolávám! Nejhorší krizi jsem měla v létě, kdy jsem ulítla na ittibitti a koupila asi patery… od té doby se léčím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure