Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
27.1.10 10:02
NeNa píše:
Ach tak, tak uz to Katy vidim, dik.Baba,neplas, mam ucet v Cechach.

Ehm ehm, nemohlas to oznamit driv? :twisted:
Ted sem volala na tu jejich priblblou informacni linku. Dekujeme za vasi trpelivost, vazime si vaseho zajmu… ble

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.1.10 10:05
Baba píše:
NeNa píše:
Ach tak, tak uz to Katy vidim, dik.Baba,neplas, mam ucet v Cechach.
Ehm ehm, nemohlas to oznamit driv? :twisted:
Ted sem volala na tu jejich priblblou informacni linku. Dekujeme za vasi trpelivost, vazime si vaseho zajmu… ble
:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: http://content.sweetim.com/…00020468.gif
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
27.1.10 10:07

Ženský, to se nedá, vůbec nevím, co jsem chtěla, všechno jsem zapomněla :oops: :zed:

Suvi, já si budu objednávat tak jako tak z USA, protože já potřebuju ty L, které málokde mají. Ještě bych možná vzala ty onesize, ale všude mají jen ty fialový, jako jedny dvojo fajn, ale mít z nich celou výbavičku nechci. Včera jsem Matýskovi zapínala už ne na tu nejmeší velikost kolem stehýnek, ta nejmenší už mi přišla pro něj taková nepohodlná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
27.1.10 10:09

O to tedy pardooon, ehm ehm, cekam na odpoved ohledne barvy? Uradovat budem az pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.1.10 10:15
NeNa píše:
O to tedy pardooon, ehm ehm, cekam na odpoved ohledne barvy? Uradovat budem az pak.

No jo, barva, dyz ony jsou tak pekne vsechny…
Hele, dal muze cist jen NeNa :cert:
Tak prosim jednu modrou, jednu ruzovou a dve zeleny. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
A posli mi to cislo uctu. A dik moc. I kdyz vlastne, kdybys nebyla tak ochotna, tak bych usetrila. Nemam na Tebe byt vlastne nastvana? :think: Si to jeste rozmyslim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.1.10 10:20

Babo ty jo, další nové 4 plenky? 8-o 8-o
Komu já pak prodám ty kopretinky když nám nebudou vyhovovat? 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.1.10 10:26

Kua holky, ale štvete mě, mi se taky ty FLIP líbí, ale plínek už mám si myslím dost. :nevim: Si jdu sepsat na papír co mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.1.10 10:27
Katy2 píše:Komu já pak prodám ty kopretinky když nám nebudou vyhovovat? 8-o 8-o 8-o

Hadej :mrgreen:
A jaktoze to vlastne ctes :cert:
Vyjimecne si je asi nenecham vsechny, to by musely byt jo super, ale chci nejakou dat te pribuzne, od ktere sem mela pujcenou cast plenkove vybavy. Mela nejvic rada kapsovky Bum Genius, ted je zase tehu a tyhle by se ji mohly libit. Puvodne sem ji chtela koupit novorozeneckou Cuddle buns, jsou hrozne roztomily a ta firma je mi sympaticka, ale ty BG vyuzije vic.
Zase ty Flipy jsou vetsi nez Fuzziky, urcite se budou hodit, az Koblih trochu vyroste. I kdyz zda se mi, ze Koblize trosku zhubla ta stehniska, tak to emko vydrzi snad jeste dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.1.10 10:30

Hmm ale ty FLip vyjdou fakt dobře, co? Navíc by se daly používat jen jako svrchní kalhotky, kua já fakt nevím. Na kolik že vycházejí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
27.1.10 10:32

Suvi, jsou to ty fialkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
27.1.10 10:32

Holky nechte toho! :cert: Já vás všechny :pocitac: už! Jdu se taky podívat, co je to za zázrak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
27.1.10 10:34

suvi koukni se hlavně na to video, vypadají fakt dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.1.10 10:42
Katy2 píše:
Kua holky, ale štvete mě, mi se taky ty FLIP líbí, ale plínek už mám si myslím dost. :nevim: Si jdu sepsat na papír co mám.

Katy, zacala si psat v 10.26. Predpokladam, ze jeste pises. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
27.1.10 10:44

Jezis zensky, tak se rychle rozmyslete, nez tam tu objednavku poslu! :lol: Flipka vychazi na na 6.98 libry, zhruba 210Kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
27.1.10 10:45

No ta cena je hlavně dost dobrá. Kde je sakra ten pošťák! Akorát se mi víc líbí u Fuzzi, že ten vnitřek je potaženej látkou a není tam v kontaktu kůže s „igelitem“, no chápete, co myslím, je to na mě docela holý ta plína, právě proto nevlastním zatím žádný klasický PUL svrchňáky. Večer dám echo co a jak, pokud teda dorazí pošta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure