Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky máte některá zkušenosti s Bazaliomy?
Ahoj. Já ne, ale máme to v rodině. Co bys potřebovala vědět? ![]()
Bohužel může, řešíme to stejné. Po odstranění původního bazaliomu, se ani ne po roce objevil na jiném místě - po odstranění se to potvrdilo. V současné době se objevují další. Nicméně nebývá maligní, nemetastazuje. Chce to hlídat, nechodit na sluníčko nebo se alespoň více chránit, pozorovat se a pravidelně navštěvovat kožního
A to mas komkretne ty, ja mam totiz ted asi po peti letech druhy a vypada to ze na druhe noze se mi dela dalsi. Tak my to prijde naraz dva dost.
Ne, moje babička. Ta měla na nose, odstranili jí to. Pak se jí udělal další na krku, taky se potvrdilo a má jich víc, sleduje se to. Takže zvláštní to není, spíš běžné. I z toho, co nám říkali, se to velmi rádo a často vrací
Ja ze zacatku po tom prvnim na kozni jezdila a ted uz jsem asi tri roky nebyla a to je chyba. Ale za mesic jedu a budu jezdit pravidelne.
Ale chce to klid. Při nejbližší možné příležitosti navštěv kožního, to je hlavní jistota
Jsem svetly typ, takze choulostiva na slunicko, nekdy pred 10 lety jsem chodila hodne let pravidelne do solaria, za to bych si dnes pekne nafackovala, ale tak muze to byt i jen ze slunicka. Zvlastni, ze se to udela pres zimu.
Tvé tělo se pamatuje všechny tvé hříchy, i to dobré, co si pro něj udělala. Takže zdravý životní styl a prevence
. Minulost nevrátíš, současnost ovlivníš. Hezký den
@creaminess píše:
Tvé tělo se pamatuje všechny tvé hříchy, i to dobré, co si pro něj udělala. Takže zdravý životní styl a prevence. Minulost nevrátíš, současnost ovlivníš. Hezký den
No presne tak to vidim take, jenze skoda, ze clovek nema toho rozumu vice i driv. Zlata tvoje slova ![]()