Bazální teplota 37.2

92
9.9.24 07:20

Bazální teplota 37.2

Ahojky všichni, vím že se podobně diskuze už řeší, ale jde mi o to, že 4.9 mi skončila MŠ v pátek 5.9 bolesti v podbřišku jako na ovulaci. 6.9 jsem se zaměřila teploměrem a bazální teplota 37.3 je možné že jsem den po menstruaci měla ovulaci? Cyklus krátký nemám rozmezí 28 až 30 dní 7 dní krvácení. Jsem v tomto nováček, s manželem jsme se rozhodli pro druhé miminko. Jenomže při první nám to dlouho nešlo (3 roky) a před pár měsíci jsem měla potrat(nevěděla jsem že jsem těhotná byla jsem 4 TT). Takže jsem se rozhodla hrát na jistotu a prostě na plodné dny. Toho 6.9 jsme měli s manželem intimnosti takže by mě zajímalo jestli jsem právě měla plodné dny nebo ne. Teď mi teplota klesá 7.9 - 37,1 a 8.9 37 a nakonec dnes 37 děkuji všem za případné odpovědi ♥️ (vím je toho málo na porovnání, ale zajímalo mě jak to máte vy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zuzanka320
9.9.24 07:30

Ahoj, já si měřila bazálni teplotu průběžně co dva - tři dny během měsíce. Říká se že pro stanovení obulace by měla byt bazalni teplota 3 dny stabilně vyšší než byla v předchozích dnech.

Zkusila bych případně ještě ovulační testy? :nevim:

Kamarádka má cyklus kratší (nějakých 20 dní a krvácí 6-7 dni) a taky má ovulaci po skončení. Takže možné to je.

Každopádně přeji ať se brzy povede :srdce:

• Citovat
  • Upravit
92
9.9.24 07:41

@zuzanka320 dobře zkusím to. Ovulační testy si dneska budu kupovat v lékárně. Jen se chci zeptat jak na ně? Jako že když je tam slabší čárka tak ovulace teprve bude nebo už proběhla? Vůbec netuším. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
9.9.24 07:44
@Jaroušková píše: Více

Nejlepší je testy zkoušet více dni (nejlíp před očekávanou ovulací, pokud ji na sobě poznáš).
Každý den, ve stejnou denní dobu.
Slabá čárka u mě značila příchod ovulace a postupně sílila (3-4 dny před) v den ovulace byla testovací čárka stejně silná jako kontrolní - pozitivní.

• Citovat
  • Upravit
92
9.9.24 07:58

@zuzanka320 strašně moc děkuji. Právě si myslím, že ovulace už proběhla. No těch testů jsem si koupila 30 😅 takže budu doufat, že nám to vyjde. Ještě jednou děkuji za informace :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
9.9.24 07:59
@Jaroušková píše: Více

Teda :D Tak snad už nebudou potřeba! Pak dej vědět jak to dopadlo! Držím moc palce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Kralovnal
10.9.24 01:51

Bazální teplota může být zvýšená i kvůli mnoha faktorům, včetně hormonálních změn po menstruaci. Ovulace obvykle probíhá uprostřed cyklu, takže je nepravděpodobné, že by k ní došlo den po menstruaci. Doporučuji sledovat teplotu pravidelně a případně se poradit s gynekologem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex