Bazální teplota

27
23.6.10 19:45

bazalni teplota

někdo mi tvrdil že když je ovulace tak na teploměru je niší teplota a někdo zase tvrdí že ma bejt vyši coje natom pravdi odepiš te mi k :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
338
23.6.10 19:53

bazalni teplota v dobe ovu poklesne a ihned stoupne…
fraf v dobe,kdy otehotnis ma trifazovou krivku v dobe po ms,pokles kolem ovu a stoupnuti po ovu,vetsinou kdyz otehotnis,teplota vyleze jeste vys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
23.6.10 19:58

dovolim si nesuhlasit, graf BT behom cyklu ma dve fazy - pred-ovu a po-ovu. pokles v den ovu nemusi byt, dolezity je narast teploty hned po ovulacii vplyvom progesteronu.
ak chces vediet viac, skus popozerat: http://merenibt.xf.cz/index2.html

pripadne prid k nam do diskusie..
MERANIE BT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
23.6.10 20:23

ell ja myslela graf tehotne,kdyz otehotni a meri bt,mel by byt trifazovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
23.6.10 20:39

raaakosnicek, to nie je pravda, tehotenske grafy vobec nemusia byt trojfazove a naopak, trojfazovy graf moze mat aj netehotna.

mame v teme asi tak 25 tehotenskych grafov a okolo 40 netehu, takze ver, ze to mame nastudovane odhora nadol :mrgreen:

kokinko, a k Tvojej otazke, to co si napisala, je velmi vseobecne. potrebujes poznat aspon 6 teplot pred ovulaciou a minimalne 3 po ovulacii. niekto ma ovu v den ked teplota klesne, niekto v den, ked stupne. nedaju sa robit nijake cierno biele pravidla, je potrebne poznat komplex roznych javov- bt, hlien, krcok, a ani tak, sa neda na 100% urcit den ovulacie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
23.6.10 20:49

soldi nacteno a nastudovano mam taky horem dolem,merila jsem pres dva roky.....
kdybych si jen vzpomnela kde jsem cetla o tech trech fazich…

no to je jedno, otazka byla k ovu, tam jsem psala ze by mel byt ten pokles a vzestup......nebo i bez poklesu,dulezity je vzestup teplot.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
24.6.10 08:20

raakosnicek, ano, pri tehu grafoch by mal byt podla tabuliek trojfazovy graf, ale kedze sme kazda ina, tak to zdaleka neplati. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
24.6.10 08:30

soldi to je taK I S OVU A SE VSIM,NIKDO NEFUNGUJE DLE TABULEK,JA JSEM JEN MELA NA MYSLI PRINCIP BT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
24.6.10 08:45

raakosnicek, ano, princip bt je v tom, ze je krivka dvojfazova.
ale tehu krivky su skutocne malokedy trojfazove a este klamlivejsi znak je IP. proste meranie BT je metoda primarne urcena na detekovanie ovulacie. tehu sa podla nej predpovedat neda. vela krat sa dievcata pytaju, ze mam uz tri dni teplotu nad 37, som tehu?
merala si, tak vies, ze to tak negunguje. to iste plati pre otazku, mam trojfazovy graf, znamena to, ze som tehu?
je to ten isty mytus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
24.6.10 09:36

jasne,jaj en ze jsem nekde o te treti fazi cetla.....
spis jde o to,ze by v tehut a teplota nemela klesnout…alem i to se i tehotnym stava,ze klesla.....
treba ja jsem to tak mela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
24.6.10 20:19

a ja som zas citala ze ovulacia musi byt presne 14 dc. a tiez to nie je pravda :-D
ale ano, mas pravdu, nemala by v tehu dlhodobo klesnut.
vacsinou to znamena, ze to male vzdalo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.