Umělé oplodnění – gyncentrum Ostrava

82
22.6.10 12:27

umělé oplodnění

Holky kdo chcete jít na umělé oplodnění do Ostravy do gyncentra tak to nedělejte.Platíte od první chvíle co tam příjdete je lepší jezdit do Olomouce je to o moc levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1673
22.6.10 13:42

A jakej je tam cenovej rozdíl?Já se teda nikam nechystám.Už to mám za sebou.Ono se platí všude teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
22.6.10 14:05

Ahoj, taky jsem se rozhodovala kde a mi jdeme do Polanky, je to pobočka Olomouce, do Olomouce nemusíte a Dr. Sobek jezdí každu středu sem do Ostravy, tak proč tak daleko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
22.6.10 14:12

umělé oplodnění

jezdím tam od minulého roku,ale v Ostravě se platí za kažkou náštěvu i za blbé odběry které mi doktor v Olomouci řekl,že se nemá vůbec platit já teď právě jezdím na ineminace,které mi tady v Ostravě ani nenabýdli inseminace je 6 krát do roka zadarmo.V Olomouci umělé oplodnění výjde zhruba na 10 000 kč já jsem v gyncentru dala před 2 lety 42 000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
22.6.10 14:14

umělé oplodnění

cenový rozdíl je,že v Ostravě se platí kolem 30 000 a v Olomouci kolem 15 000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
22.6.10 14:35

Hmm, tak toto je velký cenový rozdíl. Ale já to třeba mám do Olomouce fakt daleko, proto jsem volila dr. Čaplygina ve Frýdku, s tím ze na zákroky do Ostravy. Až budu chtít dobrý byznys, tak si otevřu CAR, je to fakt hustý.
Alulu a jak jsi na tom? co už jsi vše podstoupila? Odkud přesně jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
22.6.10 14:39

umělé oplodnění

Já jsem s Ostravy a teď jsem na tom tak,že bohužel jsem po inseminaci,ale nepodařilo se to tak další měsíc jedu znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
22.6.10 14:55

nevím jestli to píšu spravně jsem teprve 1 den registrovaná tak napiš jestli ti moje zpráva přišli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta072
22.6.10 21:50
Judita74 píše:
A jakej je tam cenovej rozdíl?Já se teda nikam nechystám.Už to mám za sebou.Ono se platí všude teda.

Teda my jsme za IUI a za 1.IVF neplatili v Gennetu v Praze vůbec nic a neplatili jsme ani za hormonální profil, ani za spermiogram, prostě fakt za nic… Je fakt, že jsem si nepřiplácela za injekce na stimulaci, ani jsme neměli ICSI ani AH, takže všechno hradila pojišťovna…
Akorát platíme 1000 ročně za zmražená embrya a za 1. KET jsme platili 5200Kč… :nevim:

A taky nás teda vždycky skásnou o 30Kč… 8-)

• Citovat
  • Upravit
Markéta072
22.6.10 22:02

Ještě ale musím dodat… Kdybych podstupovala 4.IVF, anebo byla starší 39let, tak bych samozřejmě platila… V Gennetu potom chtějí za IVF 26000Kč a od pacientů u od nesmluvních pojišťoven cca 35000Kč…

Ono možná záleží, se kterými pojišťovnami má to které CAR uzavřenou smlouvu… :think:

Každopádně je to šílený byznys, to teda jo…

• Citovat
  • Upravit
5993
23.6.10 20:02

Jo ono, hodně záleží na tom, co ti budou dělat, ale pokud vím, tak je možnost zda lepší leky anebo horší. Ale je otázka zda nám na ty levnější doktor přistoupí. Co já vím, tak tam kam chodíme my se prý platí u IUI, ktere je zdarma:D. Ale co zkusíme uvidíme…Ale já třeba budu bojovat, nechci platit zbytečně za nadstandard:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucie87
13.4.12 20:03

Umělé oplodnění

Zdravím,
jsem po mimoděložním těhotenství a byl mi odebrán levý vejicovod, doktor mi doporučuje jít na umělé oplodnění, že mám příliš dlouhé vejicovody tudiž při druhém otěhotnění bylo na 99% opět bylo mimoděložní a na pravém vejicocodu. Chci se tedy zeptat jak to s tím umělým oplodněním je. Vzhledem k tomu,že mi je 25 let spadám tedy do kategorie, kdy by mi to měla hradit pojišťovna. Ale i tak než se do toho pustím, chtěla bych vědět za co se tedy platí. Jestli vše hradí pojišťovna nebo jen nějakou část. Příklad, že samotný odběr a následné zavedení oplozeného vajíčka platí pojišťovna a já platím třeba testy (ani nevím jaké). Prostě můj dotaz zní jestli platí vše pojišťovna nebo ne. Děkuji moc za odpověď. A kde je nejlepší jít, když jsem z Ostravy? Díky

• Citovat
  • Upravit
68
1.11.15 15:14

Poraď te mi prosím

Ahoj holky, Jsem tu nováček, tak nevim jestli jsem tu správně. Ale doufam že mi někdo poradí. Chodím do Ostravy gincentra ale po 4 a asi nezdařenem pokusu uměle oťehotnět. Chci změnit car. Chtěla bych radu kde přejit. Aby to finančně bylo lepši než v Ostravě gincentru a taky i lepší přístup. Prosím poraďte už jsem zoufalá. Klidně pište do správ budu ráda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
1.11.15 15:35

@Virgi ahoj.ja jsem na gyncentrum moc chvaly neslysela.ja chodim do polanky, coz je kousek za ov a jsem spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
1.11.15 15:47

Maradi ahojki jsem ráda že ses mi ozvala. A mužu se zeptat jak je to tam finančně a když tam dojedu musim mít doporučení. A kterého doktora máš pověz mi prosim vic děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.