Bazální teplota

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
16.8.19 12:42

Ahoj, tohle je můj aktuální graf. Teď jsem brala 3 měsíce clostik předním mi zjistili, že nemam ovulaci. Stejně jsem to měla i před 3 lety kdy jsme otěhotněla hned po prvním bráni clostiku a ted mám poslední mesic a par dni před menstruaci. Teplota neklesá a drží se furt na 37 myslíte ˇ, že je naděje. Vím, že nejste vedmy :D bolesti v podbrisku mám ale vím že to muže byt i tou blížící se menstruaci. Ovulace potvrzena přes ovulacni test 4.8 a je tam ten implantaci pokles v grafu :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
18.2.22 13:38

Ovulace?

Ahoj holky myslite ze už mohla proběhnout ovulace? Já myslím ze je brzo teplotu letim prvním měsíc a mám téměř pořad 36,7 měřil každý den stejně :think: :think:

Měla jsem tenhle měsíc opravdu slabou MS víceméně jeden den a potom další cca 4 dny stínění tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
18.2.22 13:46

@Anikaa02 Jelikož jsi 10DC tak ovulace ještě určitě neproběhla. Resp z grafu to nelze vyčíst a určit dřív, než bude tři dny po ní.
Test sis dělala? Ty teploty mi přijdou na první fázi dost vysoké (i když je to individuální)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
18.2.22 13:54

@andelka83 ovulacni? Nene… no mě to zda taky vysoko jenom jeden den my klesla vlastně hned po MS a pak to vylezlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
18.2.22 13:59
@Anikaa02 píše:
@andelka83 ovulacni? Nene… no mě to zda taky vysoko jenom jeden den my klesla vlastně hned po MS a pak to vylezlo :nevim:

Ne, těhotenský. Podobný graf jsem viděla před 13 lety. Je z toho moje neteř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
18.2.22 14:02

@andelka83 oh to mě nenapadlo ale je pravda ze prsa mě bolí v pondělí jdu na gyndu tak uvidíme děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.22 10:32

Bazální teplota

Ahoj, mám dotaz. S měřením BT jsem začala tento rok v lednu. Křivky jsou +- stejné jako na první fotce. Nyní jsem 7DPO a teplota se pořád drží kolem 37°C. Mohlo by to znamenat, že se zadařilo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex