Bazoš

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
21.1.16 21:08

Bazos

Ahoj holky, chtěla jsem se Vás zeptat ohledně webových stránek www.bazos.cz
Chtěla jsem tam přidat obrázky k inzerátu ale nejdou mi tam načíst. Zda-li nemáte s tímto zkušenost? Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42
21.1.16 21:24

Me nacist jdou, ale nactou se mi jen dve. Kdyz je nacitam pres mobil. :nevim: :nevim:

Příspěvek upraven 21.01.16 v 22:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
21.1.16 21:36

A máte ty fotky ve velikosti do 500 KB? Mně se načítají v pohodě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
21.1.16 21:37
@Bublina.21 píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se Vás zeptat ohledně webových stránek www.bazos.cz
Chtěla jsem tam přidat obrázky k inzerátu ale nejdou mi tam načíst. Zda-li nemáte s tímto zkušenost? Děkuji za odpovědi.

:think: to je divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
21.1.16 22:03

A jak na mobilu poznam jak je ta fotka velka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
21.1.16 23:19

@garnet U fotek je většinou něco jako Podrobnosti nebo tak a tam je napsáno, jak je to velké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
27.3.16 22:07

Oživuji diskusi, mm problém. Na bazoši mám inzeráty…přišla smska s kodem, který byl na ověření, že ho musím okamžitě poslat nebo mi bloknou číslo atd..tak jsem to poslala emailem a odpověděl JE TO OK. Večer jsem, ale zjistila, že mám smazané všechny inzeráty, že nemužu nikomu napsat, když mám o něco zájem. Napsala jsem jim na email, nikdo nic…založila jsem inzeáty znovu a dnes opět smazané!!!Pradíte mi někdo prosím PROČ? Z JAKÉHO DUVODU? PROČ NEODEPISUJÍ???děkuji

• Citovat
  • Upravit
328
27.3.16 22:13

Protože ta sms byl podvod, někdo ji z tebe vylákal aby se za tebe mohl vydávat, Na bazoši na to asi přišli a účet zablokovali. Zajímavější to bude až tě začnou kontaktovat podvedení lidé:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
27.3.16 22:36

@jaknani co???to snad ne?

• Citovat
  • Upravit
7527
27.3.16 22:40
@jaknani píše:
Protože ta sms byl podvod, někdo ji z tebe vylákal aby se za tebe mohl vydávat, Na bazoši na to asi přišli a účet zablokovali. Zajímavější to bude až tě začnou kontaktovat podvedení lidé:-)

to mě taky zajímá, občas přes Bazoš prodávám, zatím jsem se stím nesetkala, ale o tomhle podvodu neslyšela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
27.3.16 22:45

A co stím mám dělat?? :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
9374
27.3.16 22:49

@maminka201 Asi bych jako první kontaktovala admina stránek a zeptala se, jestli to opravdu vyžadovali a nebo jestli jsi nalítla podvodu. A zeptat se, jestli a případně jak v případě nějakého zneužití pokračovat. Ale třeba z toho nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
27.3.16 22:59

Přímo v té sms je napsané že ji nemáš nikomu přeposílat. podobných podvodů byly mraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
27.3.16 23:38

@Petule030 už jsem jim psala včera a žádná odpověd.

• Citovat
  • Upravit
maminka201
27.3.16 23:39

@jaknani a jak ty to víš??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky