Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chtěla jsem se Vás zeptat ohledně webových stránek www.bazos.cz
Chtěla jsem tam přidat obrázky k inzerátu ale nejdou mi tam načíst. Zda-li nemáte s tímto zkušenost? Děkuji za odpovědi.
Me nacist jdou, ale nactou se mi jen dve. Kdyz je nacitam pres mobil.
![]()
Příspěvek upraven 21.01.16 v 22:02
A máte ty fotky ve velikosti do 500 KB? Mně se načítají v pohodě. ![]()
@Bublina.21 píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se Vás zeptat ohledně webových stránek www.bazos.cz
Chtěla jsem tam přidat obrázky k inzerátu ale nejdou mi tam načíst. Zda-li nemáte s tímto zkušenost? Děkuji za odpovědi.
to je divné
@garnet U fotek je většinou něco jako Podrobnosti nebo tak a tam je napsáno, jak je to velké
Oživuji diskusi, mm problém. Na bazoši mám inzeráty…přišla smska s kodem, který byl na ověření, že ho musím okamžitě poslat nebo mi bloknou číslo atd..tak jsem to poslala emailem a odpověděl JE TO OK. Večer jsem, ale zjistila, že mám smazané všechny inzeráty, že nemužu nikomu napsat, když mám o něco zájem. Napsala jsem jim na email, nikdo nic…založila jsem inzeáty znovu a dnes opět smazané!!!Pradíte mi někdo prosím PROČ? Z JAKÉHO DUVODU? PROČ NEODEPISUJÍ???děkuji
Protože ta sms byl podvod, někdo ji z tebe vylákal aby se za tebe mohl vydávat, Na bazoši na to asi přišli a účet zablokovali. Zajímavější to bude až tě začnou kontaktovat podvedení lidé:-)
@jaknani píše:
Protože ta sms byl podvod, někdo ji z tebe vylákal aby se za tebe mohl vydávat, Na bazoši na to asi přišli a účet zablokovali. Zajímavější to bude až tě začnou kontaktovat podvedení lidé:-)
to mě taky zajímá, občas přes Bazoš prodávám, zatím jsem se stím nesetkala, ale o tomhle podvodu neslyšela ![]()
@maminka201 Asi bych jako první kontaktovala admina stránek a zeptala se, jestli to opravdu vyžadovali a nebo jestli jsi nalítla podvodu. A zeptat se, jestli a případně jak v případě nějakého zneužití pokračovat. Ale třeba z toho nic nebude.
Přímo v té sms je napsané že ji nemáš nikomu přeposílat. podobných podvodů byly mraky.