Bb glow

185
4.9.21 22:28

bb glow

Zdravím zeny, mate některá zkušenosti s bb glow? Chodim ke kosmeticce, která to děla a furt nevim jestli do toho jít a nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58
4.9.21 23:22

Nebyla jsem, ale také mě to láká. Pochází to myslím z Koreje a korejskou kosmetiku používám a fakt miluju, ten glow pleti opravdu dodá. Jestli se rozhodneš jít, dej sem pak prosím recenzi :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
8.9.21 09:02

@Šarlota7 tak dneska se na to chystám, sebrala jsem odvahu 😃 😂. Tak vám pak dam vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
14.9.21 21:17

@N.n.k Tak co? Jak jsi spokojená? :mavam: Stojí to za doporučení? :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
14.9.21 21:29

@Šarlota7 tak já jsem spokojena moc. Záleží co od toho člověk čeká. Me se zmensili póry už po te první aplikaci a celkove se mi pleť zlepšila o trosku a nejsem tak bílá v obličeji i kdyz se odlicim. Já rozhodne jdu i na to druhy a třetí. Ani to nebolelo jak jsem se bála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
25.9.21 14:20

@N.n.k No zrovna to zmenšení pórů bych brala :think: :D. Zní to dobře, dík :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
25.9.21 21:26

@Šarlota7 není za co, byla jsem ted na laminaci a kosmeticka se me ptala jestli mam make up a já ze ne ze mi rikala abych prisla bez. Tak rikala jak je ta pleť krasna. Pristi měsíc jdu zase 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
27.9.21 22:43

@N.n.k tak to je sen. Mě se sice lidi sem tam ptaj, co používám za kosmetiku, že mám tokový glow, ale aby si někdo myslel, že mám bb krém, když ho nemám, tak to teda fakt neee… Hezký, jdu o tom googlit víc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.21 13:19

Zdravím :-) Já se také přidám s pozitivní zkušeností. Byla jsem na třech aplikacích a už po první jsem viděla velké zlepšení pleti. Pleť je jasnější, vypadá zdravěji a mám ji v jednom tónu. Moje kosmetička používá produkty od Stayve .I když se aplikace může zdát děsivá, bylo to v pořádku. Rozhodně mohu všem doporučit. Dejte vědět, kdo se rozhodnete pro treatment a jaké máte pak výsledky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.21 13:20

@Šarlota7 doporučuju BB Glow článek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.23 16:11

Dobrý den, jste s tím BB glow spokojené i po čase? Nezměnilo to nějak barvu? Nevypadá to nějak nepřirozeně?
A jak dlouho to vydrží?
U koho jste na tom byly?
díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1
7.11.24 13:15

BB Glow

Ahoj holky. Máte nějaké doporučení kam jít na bb glow? Jak dlouho to vydrží? Chci to zkusit :) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová