Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, jdu si pro radu, ptž už jsem trochu zoufalá.
Mám měsíční miminko a to mi strašně špatně spinká. Například dnes se probudilo ve 3 hod ráno na kojení, usnulo u prsu, pak se vzbudilo ve 4:16 a teď v 6 hod ke stále ještě vzhůru. Zkouším uspávat skákáním na balonu, mazlením (nemá rád byt v náruči), vzala jsem si ho k sobě do postele, ale vše bez účinku. To samé máme i přes den. Někdy mi usne u prsa, ale jakmile s ním hnu, je vzhůru a pak už nezabere. Ještě pro doplnění - v nosítku ani v šátku se mu nelíbí a kočár vezme na milost jen někdy. Dudlíka také odmítá. Děkuji všem předem za komentáře a případné rady.
Úplně normální miminko. Nevím, co chceš za radu. Prostě to musíš vydržet. Je mu teprve měsíc.
@karkarka píše: Více
Asi tak nějak, miminko není robot, co se naprogramuje a jede tak celou dobu stejně ![]()
Mela jsem to samé, jakoby to bylo nekonečný. Ale nám docela pomohl bílý šum jakýkoliv 😊
Rake mam ted mesicni miminko a zatim bdela okna nema, je to ted s tim spanim divocina, vid
Az trosku odrostou, tak uz to pujde sledovat, nepamatuji si ale, kdy to presne bylo u prvniho syna. U nas taky hodne pomaha bily sum, zkus jeste zavinuti nebo houpani na mici/kresle.